Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@23:04:50 GMT

بزرگ ترين واحد پرورش ماهي دماوند، فعال مي شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۳۳۶۹

بزرگ ترين واحد پرورش ماهي دماوند، فعال مي شود

خبرگزاري آريا - تهران – ايرنا – فرماندار شهرستان دماوند گفت: در راستاي سياست شهرستان جهت تحقق شعار `رونق توليد`، بزرگ ترين واحد پرورش ماهي غير فعال شهرستان تا 10 روز آينده با ايجاد اشتغال براي 15 نفر، فعال مي شود.

به گزارش ايرنا، مجيد صفري روز يکشنبه در حاشيه بازديد از دو واحد توليد پرورش ماهي و بوقلمون به خبرنگار ايرنا اظهار داشت: واحد توليدي پرورش ماهي در روستاي رودافشان را مي توان جزو بزرگترين واحد هاي توليد آبزيان در شهرستان دانست که به دليل مشکلاتي همچون تامين آب، اين واحد غيرفعال بود که مقرر شد با مساعدت امور آب روستايي در خصوص تامين و کاهش قيمت آب تا 10 روز آينده فعاليت اين واحد توليدي آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار شهرستان دماوند به مرکز توليد بوقلمون در اين منطقه اشاره کرد و گفت: اين واحد توليدي هم اکنون فعال است ولي ضرورت دارد مشکلات آن که شامل تامين انشعاب آب و انشعاب گاز است، رفع تا تقويت شود.
صفري افزود: در اين نشست مقرر شد به سرعت آب اين واحد توليدي با مساعدت امور آب روستايي وصل شود و گاز آن نيز که به دليل صعب العبور بودن، متصل نبود با پيگيري اداره گازمشکل اين واحد نيز رفع گردد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه هدف ما از اين نشست ها رفع مشکلات مراکز توليدي و کارخانجات است، تصريح کرد: شهرستان دماوند از ظرفيت ها و پتانسيل هاي بالايي برخوردار است که مي توان با رفع مشکلات مراکز نيمه فعال و يا غيرفعال واحدهاي توليدي، بسياري از مطالبات منطقه را حل کرد.
حسين اردلان، رئيس جهاد کشاورزي شهرستان دماوند نيز در اين نشست به ايرنا گفت: شهرستان دماوند داراي 20 واحد پرورش ماهي است که بزرگ ترين واحد توليدي در روستاي رودافشان بوده و حدود يکهزار تن در سال ماهي توليد مي کند اما با توجه به وجود مشکلاتي همچون آب و سوخت، دوسالي است که غيرفعال بود که با همکاري ساير دستگاه ها مقرر شد تا 10 روز آينده فعاليت خود را آغاز کند.
وي ادامه داد: ميانگين توليد و پرورش ماهي در شهرستان دماوند ساليانه 1300 تا يک هزار و چهارصد تن است که عمده واحدهاي پرورش ماهي در حاشيه رودخانه دليچايي و در روستاهاي دهنار، هوير، رودافشان و مشهد است و شهرستان دماوند با توجه به شرايط آب و هوايي پتانسيل لازم را جهت پرورش ماهي دارد.
اين مقام مسئول در ادامه به واحد توليدي بوقلمون پرورشي در شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: اين واحد توليدي با توليد 7500 قطعه داراي مشکلاتي است که اميد است با حمايت فرماندار و ساير نهادها، اين واحد نيز تقويت شود.
اردلان گفت: شهرستان دماوند سه واحد توليد بوقلمون پرورشي دارد و داراي ظرفيت 21 هزار قطعه است که سالانه 500 تن بوقلمون توليد مي کند.
تهرام/7246//6139
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور با حمایت‌ها و پیگیری‌های قضائی پس از ۶ سال خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با موضوع فعالیت تولید کربنات کلسیم از سنگ‌های آهکی برای مصرف دام و طیور به‌عنوان مکمل غذایی در شهرستان ساوه از سال ۱۳۹۶ به‌طور کامل تعطیل و در معرض فروپاشی و ورشکستگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: این شرکت بر اساس نوسانات نرخ ارز، عدم رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، دریافت تسهیلات بانکی و معوق شدن اقساط بانکی و عدم پرداخت به موقع مطالبات سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته شناخته شد که با ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران همزمان با پیشبرد امر تصفیه، جلسات متعددی با بستانکاران عمده اعم از بانک، سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شد و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در نهایت صد در صد مطالبات بستانکاران به صورت نقدی پرداخت و این شرکت از ورشکستگی خارج شد، اذعان کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر با اشتغال ۳۱ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم به چرخه تولید بازگشت و به طور کامل تحویل مالکین و سهامداران شد.

القاصی در پایان با اشاره به ایجاد بستر جدید توسعه در واحد تولیدی مذکور و افزایش تولید تا هزار تن در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مطالبات اعم از حقوق و مزایای کارگری، هزینه‌های جاری از جمله حق بیمه، مالیات، برق و گاز پرداخت شد و با خروج از ورشکستگی، این واحد تولیدی تحویل مالکین و سهامداران شد.

کد خبر 6096775

دیگر خبرها

  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور