Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمدی گفت: اشتغال پایدار و رونق تولید با همکاری بانک ها تحقق می یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، اعضای هیئت مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران عصر امروز ( ۲۲ اردیبهشت) با استاندار کهگیلویه و بویراحمد دیدار کردند.

 

علی محمد احمدی در این دیدار، اظهار داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد سال گذشته جزو پنج استان برتر کشور در جذب اعتبارات اشتغال روستایی و عشایری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بانکداری بدون ربا نقش مهمی در توسعه اقتصادی دارد، اظهار داشت: بدون شک برای تحقق شعار رونق تولید، تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی باید در اولویت کاری بانک ها قرار گیرد و تقویت این واحدها با همراهی بانک ها فراهم می شود.

 

احمدی تاکید کرد: بانک ها باید تسهیلات خود را با شرایط آسان به مردم ارائه دهند تا همه اقشار بتوانند از تسهیلات بانکی بهره ببرند.

 

عیسی امامی نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه یکی از رسالت های این بانک دوری از بانکداری ربوی است، گفت: در ۱۰ سال گذشته حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان منابع از محل سپرده مردمی جذب شد.

 

عضو هیئت مدیره بانک مهر ایران گفت:  در ۲ سال گذشته نیز ۱۱۰ هزار میلیارد تومان سپرده مردمی جذب منابع داشتیم.

 

امامی با اشاره به اینکه در سال ۹۷ تعداد یک میلیون و ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه از سوی این بانک پرداخت شد، گفت: این میزان در سال جاری رشد قابل توجهی خواهد داشت.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان برجام خبرگزاری شبستان ماه مبارک رمضان مجلس نماز جمعه نمایشگاه قرآن مسجد اردبیل اصفهان استاندار کهگیلویه و بویراحمد بانک قرض الحسنه مهر ایران تسهیلات قرض الحسنه اشتغال روستایی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۴۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی

به گزارش قدس آنلاین، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ‌از تعداد یک‌ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک‌ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد