Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@03:47:56 GMT

هم‌اندیشی‌های سیاسی برای چاره‌اندیشی ملی

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۴۶۳۷

هم‌اندیشی‌های سیاسی برای چاره‌اندیشی ملی

جلسه شنبه شب فعالان سیاسی با رئیس جمهوری نشستی «صمیمانه» بود. هرچند نشست شنبه شب باید بسیار زودتر از اینها برگزار می‌شد و حتماً برنامه مدونی برای آن می‌بایست تدارک دیده می‌شد اما میزبانی چهره‌های سیاسی از جناح‌های مختلف کشور توسط رئیس جمهوری محترم درخور توجه بود. محمدرضا باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری

میهمانان هم به اقتضای دیدگاه خود و البته شرایط کشور نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود حتی انتقادها را نیز با صراحت بیان کردند و رئیس جمهوری هم پس از شنیدن این دیدگاه‌ها به آنها پاسخ داد و البته از معذوریت‌ها و ظرفیت‌های کشور برای عبور از این مرحله سخت سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گذشته از آنچه میهمانان و میزبان بیان کردند، نفس این همنشینی درخور توجه است. آن هم در شرایطی که گروه‌های سیاسی  خیلی کم خودشان مبتکر چنین نشست‌هایی می‌شوند. حال آنکه برگزاری چنین جلساتی با حفظ مرزبندی‌ها و دیدگاه‌های طرفین سهم بسیار مهمی در فهم مشترک مشکلات و همچنین چاره‌اندیشی برای رفع آنها دارد. انتظار این است که چنین جلساتی با برنامه و به صورت منظم و از مدت‌ها پیش برگزار می‌شد، چراکه هر چه مجموعه‌های سیاسی از یکدیگر دور باشند و مواضع و دیدگاه‌های خود و انتقادها از یکدیگر را در رسانه‌ها و یکطرفه بیان کنند، به همان میزان هم از چاره‌اندیشی‌های ملی دورتر می‌شویم. در شرایط فعلی که به هر حال کشور گرفتار مشکلاتی شده و فشارهای خارجی هم مضاعف شده است، باید از همه ظرفیت‌های موجود در کشور که در چارچوب‌های قانونی نظام فعالیت می‌کنند، بهره برد. پرخاش کردن جناح‌های سیاسی و افشاگری‌های بی مورد آنها علیه یکدیگر و دادن نسبت‌های نادرست به هم قطعاً تأثیرات سوء خود را در جامعه و بدنه اجتماعی احزاب هم می‌گذارد و چه بسا از دل چنین کنشگری‌های هیجانی و پرخاشگرانه نگاه مردم نسبت به کارآمدی و صداقت همه جناح‌ها توأم با بدبینی شود.
در نقطه مقابل هر چه هم‌اندیشی‌ها و جلسات همفکری مجموعه‌های سیاسی بیشتر باشد، فضای آرام و امیدواری هم به جامعه تزریق می‌شود. با این وصف جلسه افطاری آقای رئیس جمهوری با فعالان سیاسی را باید به فال نیک گرفت و البته تلاش کرد که این همنشینی‌ها محدود به جلسات میهمانی مقامات نباشد و خود گروه‌ها هم در این مسیر اهتمام بیشتری داشته باشند.
موضوع گفت‌وگوی ملی که آقای محمدرضا عارف دنبال می‌کند هم در همین چارچوب قابل احترام و اهمیت است. البته بارها تأکید کرده‌ام که گفت‌وگوها و جلسات به معنای کنار گذاشتن دیدگاه‌ها و یکرنگ شدن همه مجموعه‌های سیاسی و گفتمان‌ها نیست بلکه هر کس با همان دیدگاه خود با حضور در چنین جلساتی نشان می‌دهد که رقیب قانونی خود را به رسمیت می‌شناسد و باور دارد که آنها هم دغدغه منافع کشور را دارند ولو اینکه شیوه‌های مدیریتی آنها با یکدیگر متفاوت باشد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۴۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، هم اندیشی بین‌المللی «اصحاب ادیان و مساله غزه» با حضور رهبران ادیان توحیدی در تهران برگزار خواهد شد.

محمد کاشی زاده مدیر ارتباطات بین‌الملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اعلام این خبر گفت: همزمان با خیزش فرهیختگان و دانشجویان جهان در حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع غزه هم اندیشی بین‌المللی «اصحاب ادیان و مساله غزه» با حضور رهبران و بزرگان ادیان الهی در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار خواهد شد.

کاشی زاده افزود: در این هم اندیشی که با مشارکت برخی نهادهای فرهنگی بین المللی کشور از جمله سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی وزارت ارشاد اسلامی و دیگر مراکز مرتبط برگزار می‌شود آیت الله علی اکبر رشاد، مؤسس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، حجت الاسلام دکتر محمدمهدی ایمانی پور رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حضور اصحاب ادیان: حاخام یونس حمامی رهبر دینی کلیمیان ایران، سیبوه سرکیسیان خلیفه و اسقف اعظم مسیحیان ارامنه وانیا سرگیز خوری اسقف کلیسای آشوری کلدانی کاتولیک، دکتر فرحان چحیلی نماینده و سخنگوی جامعه روحانیت صابئین مندایی ایران، یوبالیت آلدو کشیش کلیسای شرق آشوری و دکتر افشین نمیرانیان رئیس انجمن زرتشتیان تهران و دکتر پدرام سروش پور عضو انجمن موبدان ایران ایراد سخنرانی خواهند داشت.

لازم به ذکر است هم اندیشی بین‌المللی اصحاب ادیان و مساله غزه صبح سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۰۹:۳۰ تا ۱۲ در محل در تالار علامه جعفری (ره) پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: تهران، خیابان شهید بهشتی (احمد قصیر)، خیابان پژوهشگاه برگزار می‌گردد.

کد خبر 6096108 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • رئیس دفتر سیاسی حماس: توافق آتش‌بس باید جامع و مرحله‌ای باشد
  • هنیه: توافق باید جامع و دارای مراحل پیوسته باشد
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس غزه
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • دیدگاه علما و روحانیون شیعه و سنی کردستان در مورد امام صادق(ع)
  • حب به اهل بیت(ع) موجب تقریب مذاهب است
  • نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌های تهران با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی