Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه‌ای است تمام نما از رویداد‌های اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه‌های تاریخی بسیاری از واقعیت‌های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و سومین روز اردیبهشت ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۲۳ اردیبهشت ۱۳۰۷، دکتر «کورت لیندن بلات» تبعه آلمان برای تصدی ریاست بانک ملی ایران وارد تهران شد. وی قبلاً در برلین برای احراز این سمت انتخاب و استخدام شده بود.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۰۹، حق انتشار اسکناس از بانک شاهنشاهی سلب و به بانک ملی ایران واگذار شد.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۴۶، سالن بزرگ تولید اتومبیل‌های سواری در کارخانه‌های ایران ناسیونال، افتتاح شد.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۵۶، فرانسه موافقت خود را با احداث دو مولد هسته‌ای ۹۰۰ هزار کیلوواتی در ایران به ارزش دو میلیارد دلار اعلام کرد. این دو نیروگاه در شهر دارخوین در نزدیکی اهواز احداث خواهند شد.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۵۸، به موجب بیانیه رسمی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران، هرگونه حقوق کنسولی و قضایی که درگذشته تحت عنوان کاپیتولاسیون به کشور‌های خارجی داده شده بود، لغو گردید.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۷۵، رؤسای جمهور کشور‌های ترکمنستان، تاجیکستان، ارمنستان، قرقیزستان، قزاقستان، ازبکستان، گرجستان، آذربایجان، پاکستان، ترکیه و افغانستان برای شرکت در مراسم راه اندازی راه آهن مشهد - سرخس - تجن، وارد ایران شدند.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۳، برخی از رسانه‌ها سقوط میانگین سهام (داو جونز) در بورس نیویورک و قرار گرفتن آن در زیر خط ۱۰۰۰۰ واحد را که در این روز صورت گرفت به حساب انتشار عکس‌های زننده شکنجه زندانیان عراقی در زندان ابو غریب و یک اردوگاه در جنوب عراق که عواطف جهانیان را جریحه دار کرد، گذارده بودند. میزان سقوط سهام ۱۲۷۷ واحد بود.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، گمانه زنی‌ها درخصوص زمان آغاز اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها در نیمه اول سال پایان یافت و اظهارات محمود احمدی نژاد رییس‌جمهور این پیام را دربرداشت که این قانون در نیمه دوم سال اجرایی می‌شود.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، نمایندگان مجلس در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه ۹۱، به دولت دهم مجوز فروش اموال منقول و غیرمنقول مازادش را دادند؛ آن هم "بدون تعیین سقف" و در "سال پایانی صدارت".
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، برابر مصوبه اسفند۹۲ مجلس، سازمان امور مالیاتی مکلف شده بود از مالکان آپارتمان‌های بلااستفاده، برای سال دوم خالی بودن، تعرفه‌ای معادل نصف «مالیات اجاره» را تحت عنوان «مالیات خانه خالی» دریافت کند که این مصوبه براساس اظهارات معاون سازمان امور مالیاتی، با مخالفت اولیه شورای نگهبان رو به رو شد و به مجلس برگشت خورد.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، نایب رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران گفت: عراق ورود ۵ قلم کالای کشاورزی از ایران را ممنوع کرد. صدرالدین نیاورانی اقلام ممنوع‌الورود را سیب‌زمینی، هندوانه، خربزه، فلفل و کدو برشمرد.  
منابع: آرشیو روزنامه دنیای اقتصاد و موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی

منبع: تابناک

کلیدواژه: تاریخ اقتصاد اقتصاد رویدادهای اقتصادی رمز یکبار مصرف مذاکره با ترامپ کمبود داروهای اساسی سبد کالای رمضان انفجار در فجیره کفاره روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۵۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از یک میلیارد ریال پارچه قاچاق در مرز آستارا

سرهنگ هادی قاسمی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح امنیت محله محور و در ادامه طرح تشدید کنترل نوار مرزی و جلوگیری از ورود و خروج کالای قاچاق، مرزداران این فرماندهی با اشرافیت اطلاعاتی و عملیاتی، از ورود مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق از محور مواصلاتی به شهرستان با خبر شده، لذا دستگیری قاچاقچیان در دستور کار مرزبانان قرار گرفت.

فرمانده هنگ مرزی آستارا با بیان اینکه مأمورین هنگ مرزی آستارا در یک عملیات غافلگیرانه موفق شدند از یک دستگاه خودروی نیسان، مقدار ۱۷۵ طاقه پارچه قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال کشف و ضبط نمایند افزود: پس از تشکیل پرونده مقدماتی، متهم جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذیصلاح شد.

وی با اشاره به تلاش شبانه روزی مرزبانان هنگ آستارا در سخت‌ترین شرایط جوی و جغرافیایی برای حفظ و حراست مرزها گفت: نیروهای مرزبانی با هرگونه قانون شکنی و ناهنجاری به صورت جدی برخورد می‌نمایند.

کد خبر 6099396

دیگر خبرها

  • کشف بیش از یک میلیارد ریال پارچه قاچاق در مرز آستارا
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • ممنوعیت استفاده از واژه اسرائیل در رسانه‌های عراق
  • داغ شدن زمزمه‌های ورود اژدهای سرخ برای مهار ایران؛ اهرم فشار پکن کجاست؟
  • ممنوعیت ورود دام به مراتع شمال دامغان