Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@17:29:12 GMT

طرح مدیریت رواناب در سطح 40 هکتار اجرا شد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۵۵۸۱

طرح مدیریت رواناب در سطح 40 هکتار اجرا شد

بندرعباس- ایرنا- رییس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: طرح مدیریت رواناب به منظورکنترل و مهار گالی ظرف یکسال گذشته در سطح 40 هکتار زمین در بندرلنگه اجرا شد.

گالی نوعی فرسایش خاکی یا خندقی است که طول آن به 12 کیلومتر با عمق 4 تا 6 متر می رسد.
علیرضا گنج آبادی شامگاه یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: اجرای این طرح با هزینه یک میلیارد و 30 میلیون ریال انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: امسال نیز در راستای طرح کنترل و مهار گالی در شهرستان بندرلنگه اجرای طرح مدیریت رواناب در سطح 250 هکتار پیش بینی شده است.
گنج آبادی بیان داشت: برای اجرای این طرح 9 میلیارد و 250 میلیون ریال اعتبار پیشنهاد شده که در صورت تخصیص در نیمه نخست امسال اجرا می شود.
وی تصریح کرد: 28 کانون بحرانی فرسایش خاکی به مساحت 318 هزار هکتار در استان هرمزگان وجود دارد که از این شمار هفت کانون بحرانی در بندرلنگه واقع شده است.
رییس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: حساسیت خاک، بارش هایی با شدت زیاد، تغییر کاربری زمین ها، مهاجرت در اثر خشکسالی، رها سازی زمین های دیم، تخریب پوشش گیاهی، نبود مدیریت سیلاب، دخالت های انسانی در انحراف و تمرکز سیلاب و اقدامات عمرانی نادرست از جمله عوامل اصلی ایجاد و گسترش کانون های گالی است.
گنج آبادی خاطرنشان کرد: تخریب زمین ها، هدر رفت خاک، خسارت به عرصه های منابع طبیعی، زمین های کشاورزی، بناها و تاسیسات زیربنایی، تهدید روستاها و مکان های مسکونی، رسوب زایی و تشدید رسوب گذاری در مسیل ها، سازه های آبی و بنادر از پیامدهای فرسایش گالی است.
وسعت بیابان های استان هرمزگان یک و نیم میلیون هکتار است و کانون های بحرانی بیشتر در شهرهای جاسک، سیریک، میناب، بندرلنگه، بندرخمیر، بندرعباس، قشم و بستک واقع شده اند.
شهرستان بندرلنگه در 240 کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
7198/6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد منابع طبيعي گالي هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۵۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند ۴۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی فجر قشم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس ؛ رئیس سازمان ثبت اسناد کشور در قشم گفت: مساحت شهرک صنعتی فجر قشم دو هزار و 800 هکتار است که پیش از این برای دو هزار و 700 هکتار آن سند صادر شده بود .
حسن بابایی افزود: با واگذاری هفت هزار و 142 فقره سند معروف به رفسنجان در قشم، این مشکل دیرینه هم با تدبیر مسئولان ثبت اسناد هرمزگان و سازمان منطقه آزاد قشم، حل شد.
وی گفت: در این سفر مشکل نداشتن قولنامه برخی املاک و زمینهای مردم نیز پیگیری شد.

بیشتر بخوانید؛ بهره برداری ۶ هزار واحد بنیاد مسکن در سفر رئیس جمهور
وی از دادستان انقلاب و عمومی شهرستان قشم و رئیس اداره ثبت اسناد این شهرستان خواست درخصوص حل مشکلات واگذاری ۸۰ هزار هکتار زمین از سوی اداره منابع طبیعی هرمزگان به کارآفرینان برای ایجاد حوضچه‌های آبی پرورش آبزیان جزیره نیز، بررسی و اقدام کنند.
بازدید از زندان قشم، اداره پزشکی قانونی، گمرک ایران و املاک‌ تملیکی هم بخش دیگری از برنامه‌های سفر حسن بابایی به قشم است.

دیگر خبرها

  • خطبه های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان
  • آبرسانی به ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فلارد
  • زمین‌لرزه ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان خسارتی نداشت
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین‌های شهرک صنعتی فجر قشم
  • صدور سند زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان را لرزاند
  • اتمام فونداسیون ۱۳۲۴ واحد نهضت ملی مسکن در بندرلنگه
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد