Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@10:44:32 GMT

بومي سازي فناوری توليد قطعات پيشرفته خودرو سرعت مي گيرد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۸۲۹۹

بومي سازي فناوری توليد قطعات پيشرفته خودرو سرعت مي گيرد

پول‌نیوز - مديرعامل ساپكو اعلام كرد: بومي سازي توليد قطعات پيشرفته خودرو و کاهش 40درصدي ارزبری موجود، نياز به حدود 1800 ميليارد تومان نقدينگي دارد، درصورت تامين اين ميزان نقديندگي روند داخلي سازي اين قطعات با سرعت بيش تري صورت مي گيرد.
به گزارش گروه خودرو پول‌نیوز، منصور منصوري مديرعامل شركت ساپكو با بيان اين مطلب گفت: به طور ميانگين 65 درصد قطعات محصولات ايران خودرو به صورت كامل بومي سازي شده و با همكاري شركت‌هاي دانش بنيان، جهاد دانشگاهي و سازندگان برتر درصددهستيم توليد قطعات پيشرفته خودرو را داخلي سازي كنيم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





منصوري تاكيدكرد: وقتي امكان و توانايي توليد قطعه در داخل مرزهاي كشور وجود دارد بايد از آن حمايت شود تا به جاي كارآفريني براي كشورهاي خارجي، توليد داخلي كشور رونق پيدا کرده و از ظرفیت های داخلی استفاده شود.

منصوري با اشاره به اين كه در شرايط جديد پيش رو به فعاليت مضاعف قطعه سازان و همدلي دولت نياز داريم اظهار داشت: در مواردي كه به لحاظ فن‌آوري با استانداردهاي جهاني فاصله داريم از توان شركت‌هاي دانش بنيان استفاده خواهيم كرد.

وي مهمترين رويكرد ساپكو در سال 98  را افزايش عمق ساخت داخل قطعات پيشرفته خودرو با همكاري شركت هاي دانش بنيان و سازندگان برتر، كاهش وابستگي به خارج و كاهش ريسك تامين و خودكفايي مواد و طراحي و ساخت قالب وابزارهاي اصلي توليدعنوان كرد. 

مديرعامل ساپكو گفت: از ابتداي سال گذشته با همكاري شركت‌هاي دانش بنيان، جهاددانشگاهي و سازندگان برتر، پروژه‌هاي مرتبط با كاهش ارزبري و كاهش ريسك تامين ناشي از تك سورس بودن قطعات را در دستور كار قرار داده‌ايم و دركنار آن نيز برنامه‌ريزي دقيقي براي خودكفايي قطعات و داخلي سازي مواد و قالب صورت گرفته است.

وي افزود: با اتكا به متخصصین داخلي مي‌توانيم به اهداف كاهش ارزبري و بومی سازی دانش فني جديد دست يابيم اين درحالي است که ميزان ارزبري قطعات هيچگاه به صفر نخواهد رسيد. منصوري با اشاره به اين كه ساپكو و ايران خودرو به دنبال توسعه محصول همراه با توسعه خودكفايي است،‌خاطر نشان كرد: ‌در بخش قطعه‌سازي نيز رويكرد ما دارا بودن دست كم دو منبع تامين براي هرقطعه است تا از ریسک های تامین تک سورس جلوگیری كنيم.

وي از ديگر رويكردهای اين شركت در سال رونق توليد را فعاليت تخصصي سازندگان عنوان كرد و اظهار داشت: پيش از اين سازندگان، توسعه را براساس تنوع قطعات انجام مي دادند.اما در رویکرد جدید  تصميم بر آن است كه در انجام فعاليت‌هاي مهندسي با اقتباس از روند فعاليت ساير كشورهاي دنيا در اين زمينه و تعريف مگاماژول‌های پنج گانه (سيستم  اصلي خودرو)، توسعه فعاليت هاي سازندگان تخصصي‌تر و هدفمند شود.

منصوري تصريح كرد:‌براي رسيدن به اين هدف در زنجيره تامين، علاوه بر روش ارزيابي پژو از سيستم هفت گانه ارزيابي جامع سازندگان ساپکو براي ارزيابي استفاده می كنيم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فناوری ایران خودرو ساپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۸۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس