Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره راه و شهرسازی ملایر با بیان اینکه تاکنون 9 هزار و 60 واحد ساخته شده و تا پایان سال تحویل متقاضیان می‌شوند گفت: از تعداد کل مساکن مهر ملایر 300 واحد به دلیل نداشتن متقاضی از شرایط مسکن مهر خارج می‌شوند.به گزارش بلاغ، طرح احداث واحدهای مسکن مهر یکی از اقداماتی بود که در دولت نهم و دهم با هدف ایجاد سرپناه برای اقشار کم‌درآمد و فاقد مسکن رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم کارشناسی در جانمایی مسکن مهر، عدم مطالعات اولیه، عدم برنامه‌ریزی مدون و دقیق در زمینه تخصیص تسهیلات، عدم مدیریت در برخی تعاونی‌های مسکن‌ مهر، نواقص فنی و اجرایی، تورم شدید بازار مصالح و رکود بازار مسکن در سال‌های گذشته، ایجاد زیرساخت‌ها و امکانات لازم برای ساکنان و... از جمله مشکلات واحدهای مسکن مهر در نقاط مختلف کشور بوده است.

در دولت یازدهم و دوازدهم مسوولان بخش مسکن و شهرسازی در این مقوله وارد شده و طبق وعده‌ قرار است تا پایان امسال مسکن‌های مهر تحویل متقاضیان شود.

 در استان همدان نیز بیش از 29 هزار واحد مسکن مهر کلید خورد که تاکنون بیش از 28 هزار واحد ساخته شده و با این وجود زیرساخت‌های آن در بیشتر نقاط استان نیازمند اصلاح و بازسازی است.

رئیس اداره راه و شهرسازی ملایر در گفت‌‌وگو با خبرنگار فارس در ملایر با اشاره به اینکه احداث مسکن مهر ملایر نیز مانند سایر شهرستان‌های کشور از سال 89 آغاز شد اظهار کرد: تعداد واحدهای مسکن مهر ملایر 9 هزار و 500 واحد بوده که شامل شهر ملایر و شهرهای زیر 25 هزار نفر است.

علیرضا صارمی با بیان اینکه تاکنون 9 هزار و 60 واحد ساخته شده و تا پایان سال تحویل متقاضیان می‌شوند گفت: از تعداد کل مساکن مهر ملایر 300 واحد به دلیل نداشتن متقاضی از شرایط مسکن مهر خارج می‌شوند.

وی افزود: مسکن 140 واحدی خانه کارگر نیز تا پایان امسال تعیین تکلیف می‌شود.

رئیس اداره راه و شهرسازی ملایر گفت: روشنایی معابر، فضای سبز، استقرار کیوسک انتظامی، خدمات آموزشی و فرهنگی و رفاهی از جمله زیرساخت‌های مورد نیاز در مساکن مهر استان است که سیاست جدید بر این است که هر چه سریعتر خدمات زیربنایی، آسفالت و کاربری‌های عمومی در صورت تخصیص اعتبارات انجام ‌شود.

وی با اشاره به  سیلاب‌های ابتدای امسال گفت: این سیلاب‌ها خسارتی در مساکن مهر ملایر نداشت و برخی آبگرفتگی‌ها نیز مربوط به آب‌های سطحی به دلیل موقعیت منطقه بود.

صارمی تصریح کرد: با توجه به اینکه مسکن مهر در منطقه غرب ملایر واقع شده، باید دانشگاه و شهرداری برای این منطقه برنامه‌ و طرح داشته باشد تا زه‌کشی از ساختمان‌ها و کانالیزه کردن آب‌های سطحی و آب‌های روان انجام شود زیرا با این اقدام با کمترین بارش‌ها این واحدها با مشکل آب‌گرفتگی در آینده مواجه نمی‌شوند.

 وی ادامه داد: قرار است با مشارکت شهرداری مطالعات این طرح انجام شود و احداث سیل‌بندها را طی مراحل بعدی در برنامه داشته باشیم.

 رئیس اداره راه و شهرسازی ملایر در ادامه با اشاره به سفر قائم مقام وزیر راه و شهرسازی طی هفته گذشته به ملایر گفت: در این سفر به دعوت نمایندگان ملایر انجام شد از نزدیک مشکلات مسکن مهر ملایر مورد بررسی قرار گیرد.

وی اضافه کرد: در این سفر مقرر شد قائم مقام وزیر راه و شهرسازی مبلغ 10 میلیارد ریال از منابع تهاتر زمین و ارتباطات برای محوطه‌سازی و ترانشه‌برداری محدوده احداث مسکن‌های مهر ملایر تخصیص دهد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۹۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی

علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور با حمایت‌ها و پیگیری‌های قضایی پس از شش سال خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با موضوع فعالیت تولید کربنات کلسیم از سنگ‌های آهکی برای مصرف دام و طیور به‌عنوان مکمل غذایی در شهرستان ساوه از سال ۱۳۹۶ به‌طور کامل تعطیل و در معرض فروپاشی و ورشکستگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: این شرکت بر اساس نوسانات نرخ ارز، عدم رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، دریافت تسهیلات بانکی و معوق شدن اقساط بانکی و عدم پرداخت به موقع مطالبات سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی ورشکسته شناخته شد که با ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران همزمان با پیشبرد امر تصفیه، جلسات متعددی با بستانکاران عمده اعم از بانک، سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی تشکیل گردید و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در نهایت صد در صد مطالبات بستانکاران به صورت نقدی پرداخت و این شرکت از ورشکستگی خارج گردید، اذعان کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر با اشتغال ۳۱ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم به چرخه تولید بازگشت و به طور کامل تحویل مالکین و سهامداران گردید.

القاصی در پایان با اشاره به ایجاد بستر جدید توسعه در واحد تولیدی مذکور و افزایش تولید تا هزار تن در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مطالبات اعم از حقوق و مزایای کارگری، هزینه‌های جاری از جمله حق بیمه، مالیات، برق و گاز پرداخت شد و با خروج از ورشکستگی، این واحد تولیدی در روزجاری تحویل مالکین و سهامداران شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • همه ارکان دولت درگیر طرح نهضت ملی مسکن/ جهادگران پای کارند
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال