Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-05@00:30:24 GMT

ترخیص ۶۰۰ هزار گوشی در گمرک منتظر اجازه سران قوا

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۰۲۷۲

ترخیص ۶۰۰ هزار گوشی در گمرک منتظر اجازه سران قوا

ایتنا - وزیر ارتباطات گفت: ترخیص ۶۰۰ هزار گوشی مانده در گمرک به جلسه سران سه قوه ارجاع شد.
محمدجواد آذری جهرمی اظهار داشت: برای قطع اینترنت سناریوهای لازم اتخاذ شد. برای موضوعات اخیر پیش آمده نیز وزارت ارتباطات راهکارهای لازم را به دستگاه‌های قانونی اعلام کرد که این راهکارها از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین به زودی ابتکارات وزارت ارتباطات در برابر تحریم‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در مرکز ملی فضای مجازی برای مقابله با تهدیدات سایبری آمریکا کارگروهی تشکیل شده است، گفت: وزارت ارتباطات برای مقابله با تهدیدات آمریکا از یک سال پیش در مرکز ملی فضای مجازی کارگروهی تشکیل داد و انواع سناریوها، تهدیدات و تحریم‌ها در این کارگروه مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای لازم اتخاذ شد.

به گزارش ایتنا از مهر، وی با بیان اینکه با یکجانبه گرایی های اخیر دولت آمریکا فشارهایی بر کسب و کارهای ایرانی فضای مجازی تحمیل شده است، گفت: بخشی از جلسه کمیسیون صنایع و معادن به بررسی تهدیدات و تروریسم سایبری دولت آمریکا در برابر جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با کسب و کارهای ایرانی اختصاص پیدا کرد.
آذری جهرمی با بیان اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تمهیدات و ابتکار عمل‌هایی برای مقابله با اقدامات آمریکا مانند حذف اپلیکیشن‌های ایرانی در گوشی‌های آیفون اندیشیده است، گفت: بخش زیادی از این تحریم‌ها در یکسال گذشته اعمال شده است. اگرچه تمام خدمات دهندگان ابری در دنیا، به شرکت‌های داخلی ارائه خدمات را متوقف کردند، اما فضای مجازی ما دچار اختلال نشد.

در شبکه ملی اطلاعات به ۸۰ درصد اهداف رسیدیم
وی در مورد عملکرد وزارتخانه درباره الزامات شبکه ملی اطلاعات نیز گفت: در جلسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، وزارت ارتباطات گزارشی از عملکرد ۱۸ ماهه خود در دستیابی به سند تدوین الزامات بخش زیرساخت شبکه ملی اطلاعات ارائه داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در سال ۹۴ مقام معظم رهبری شبکه ملی اطلاعات را در ۳ لایه دسته بندی کردند؛ لایه زیرساخت، لایه خدمات و لایه محتوا. تاکنون اسناد مربوط به بخش زیرساخت این شبکه در شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسیده و حکم قانون دارد. دستاوردها و چارچوب‌هایی که وزارت ارتباطات باید به آنها دست یابد، مشخص شده است.

وی اظهار داشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ابتدای دوره وزارت، برنامه‌ای داده بود که ظرف ۲ سال سند تدوین الزامات شبکه ملی اطلاعات محقق و اهداف آن اجرایی خواهد شود. در جلسه کمیسیون صنایع، گزارش کاملی درباره تمامی بندهای این سند و دستاوردهای وزارتخانه در حوزه زیرساخت شبکه ملی اطلاعات ارائه شد.

جهرمی خاطرنشان کرد: گزارش کلی حاکی از این است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به ۸۰ درصد اهداف سند تدوین الزامات شبکه ملی اطلاعات دست یافته است، البته برای اجرای شبکه ملی اطلاعات باید اقدامات لازم در هر سه لایه انجام شود.

وی به نامه مقام معظم رهبری در سال ۹۴ به رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: در این نامه ایشان مشخص کردند چه دستگاه‌هایی در لایحه خدمات و محتوا مسئول هستند، بنابراین باید گزارش دستگاه‌های مسئول در این زمینه نیز ارائه شود تا مشخص شود این دستگاه‌ها در لایه خدمات و محتوا چه اقداماتی انجام داده اند و بتوان برآورد کلی از توسعه شبکه ملی اطلاعات داشت.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه تمام وظایف مربوط به شبکه ملی اطلاعات برعهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست، تصریح کرد: بخش زیرساخت برعهده ماست و ما بر اساس سند مدون شورای عالی فضای مجازی به دستاوردهای خوبی رسیدیم.

ترخیص ۶۰۰ هزار گوشی همراه مانده در گمرک به جلسه سران سه قوه ارجاع شد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ۶۰۰ هزار گوشی همراه که در گمرک مانده‌اند، گفت: این موضوع به جلسه سران سه قوه ارجاع شد، چرا که اختلافی میان دستگاه قضا و دولت درباره آزادسازی این گوشی‌ها ایجاد شده بود.

وی درباره کم فروشی‌ها و گرانفروشی برخی شرکت‌های اینترنتی خاطرنشان کرد: شکایت‌های متعددی از مردم درباره کم فروشی در اینترنت به ما رسیده است، اگر چه گزارش‌های رسمی و اپراتورها این ادعا را رد کردند، اما گروهی ویژه مأمور شد تا به صورت مخفیانه سرویس‌های اینترنتی را در نقاط مختلف کشور خریداری کرده و حجم اینترنت ارائه شده، را اندازه‌گیری کند. بر اساس گزارش تنظیم مقررات در شرکت‌های اینترنتی کم فروشی ۵ تا ۸ درصدی رخ می‌دهد، اسامی شرکت‌های متخلف معرفی شده و پول‌های اضافی دریافت شده به مردم باز می‌گردد.

آذری جهرمی با اشاره به شکایت‌های مردم درباره کم فروشی در شارژ سیم کارت‌های اعتباری تلفن همراه، گفت: گروه‌های مخفی نیز کم فروشی در این نوع شارژها را مشاهده نکردند، اما بررسی کیس های میدانی نشان داد مردم شارژ می‌خرند اما این شارژ سریع تمام می‌شود، به همین دلیل احساس می‌کنند کم فروشی اتفاق افتاده، غافل از اینکه برخی سوءاستفاده گران تحت عنوان سرویس‌های ارزش افزوده از شارژ آنها سوءاستفاده می‌کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: برای شناسایی این سرویس‌ها مردم باید ستاره ۸۰۰ مربع (#۸۰۰*) را شمارهگیری کنند تا اگر ناخواسته عضو سرویس‌های خدمات ارزش افزوده شده اند، از آنها خارج شوند و شارژ آنها بی دلیل استفاده نشود.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: طرح رجیستری گوشی هوشمند موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۰۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد

زهرا سلیمانی، معلم برتر سال 1402 با بیان اینکه تدریسی را می‌توانیم اثربخش بنامیم که از فضای سنتی و محض خارج شود، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در واقع، تدریس باید به سمت کاربردی‌شدن پیش برود.

وی با اشاره به چگونگی تدریس اثربخش، تصریح کرد: تدریس باید به‌گونه‌ای باشد که در دانش‌آموزان نهادینه شود و در زندگی به‌کار ببرند.

باید دانش‌آموزان را به سمت پژوهش سوق دهیم

این معلم برتر با اشاره به رویکرد خود در تدریس اثربخش، ابراز کرد: در این نوع تدریس همیشه درصدد بودم تا دانش‌آموزان خود را به سمت پژوهش سوق دهم. همچنین دانش‌آموزان را زمانی‌که موضوعی برایشان پیش می‌آمد، با مطالعات پژوهشی جهت می‌دادم.

سلیمانی ادامه داد: دانش‌آموزان را تشویق می‌کنم تا خودشان به دنبال یافته‌هایی که وجود دارد، بروند. جواب‌ها برای دانش‌آموزان هیچ‌گونه از پیش تعیین‌شده نبود و آنها پاسخ‌ها را تحلیل می‌کردند و تحقیق میدانی انجام می‌دادند؛ بنابراین به نتایجی که می‌رسیدند، عمیق‌تر بود، زیرا حاصل تجربه‌های خودشان بود.

خارج شدن کلاس از روزمرگی باید در اولویت باشد

وی با اشاره به بخش لالایی‌ها در تاریخ شفاهی، افزود: به هر کدام از دانش‌آموزان گفتم که لالایی‌های شفاهی مختص به پدربزرگ و مادربزرگ و پدر و مادر خود را پیدا کنید و در کلاس اجرا کنید؛ این امر باعث جذاب شدن کلاس شده بود و آن را از حالت روزمرگی خارج می‌کرد و یادگیری به سطح عمیق‌تری تبدیل می‌شد.

علاقه باید در وجود معلم نهادینه شود

سلیمانی با اشاره به بخش تاریخ محلی، ابراز کرد: مجموعه سرپوشیده زنجان یکی از موارد تاریخی بود و به دانش‌آموزانم این مورد را برای تحقیق و پژوهش پیشنهاد داده بودم؛ از آنجایی‌که این فعالیت بسیار جذاب بود، سه ماه مداوم به بازار می‌رفتند و با کسبه‌های محل به گفتگو می‌پرداختند؛ همین دانش‌آموز من به یکی از پژوهشگران حرفه‌ای و افتخاری بازار زنجان تبدیل شده است و کلیپ‌های آن به اداره کل میراث فرهنگی زنجان نیز اعلام شد.

مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد 

وی ادامه داد: برای اینکه یک تدریس اثربخش داشته باشیم و کلاسمان به کلاس ویژه‌تری تبدیل شود، اول باید در وجود خود معلم علاقه نهادینه شود، باید بپذیریم که از فضای سنتی دور شویم. دوران مطالعه کتب درسی و حفظیات صفر گذشته است؛ بلکه مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات، اینترنت و داد‌ه‌های خارج از کلاس درس باشد و از تکنولوژی روز استفاده کرد.

این معلم برتر با اشاره به اینکه دانش‌آموز باید برای جامعه مفید واقع شود، تشریح کرد: دانش‌آموزان باید حس کنند که می‌توانند با وجودشان به فضای آموزشی هویت بدهند و تاثیرگذار باشد.

دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند

سلیمانی ادامه داد: وقتی دانش‌آموزان می‌دانند که اثرگذار هستند، علاقه‌مندی‌اشان به‌صورت ناخودآگاه افزایش پیدا می‌کند و برای رسیدن به نتایج بهتر آنها را کمک می‌کند.

وی افزود: باید به وجود دانش‌آموزان ایرانی افتخار کرد، زیرا آنها از لحاظ ضریب هوشی، قدرت تحلیل مطالب بسیار به‌روز هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند، ابراز کرد: آنها ایده‌های فوق‌العاده‌ایی دارند. معلمان نباید به جایگاه خود غره شوند و فکر کنند که همه‌چیز‌تمام هستند، بلکه دانش‌آموزان هر کدام به‌نوبه خود ایده‌های زیادی به بنده در شکل‌گیری موزه ارائه دادند که هر کدام از آن‌ها به‌تنهایی بسیار ارزشمند است.

این معلم برتر خاطرنشان کرد: مهربانی، حال خوب، انرژی مقاضای سن دانش‎‌آموزان حال همه جامعه را بهتر می‌کند و برای اینکه جامعه پویاتری داشته باشیم به انرژی آن‌ها نیازمندیم. تا می‌توانیم باید به دانش‌آموزان و جوانان بها دهیم و از ایده‌هایشان بهره ببریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) پخش اذان از گوشی کارشناس شبکه BBC وسط پخش برنامه زنده
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا