Web Analytics Made Easy - Statcounter

جک‌ برندی جا افتاده و موفق در ایران است که به لطف دو محصول پرطرفدار سدان جی 5 و شاسی بلند اس 5 توانست فروش خوبی را در ایران داشته و در مقابل رقبای خود در بازار ایران همواره پیشتاز باشد.


به گزارش عصر ایران در سال 1391 اولین سری از خودروهای جک وارد بازار ایران شدند. اما از اواخر سال 1392 با ورود جی 5 و سال 1394 با ورود اس 5 به بازار بود که محبوبیت محصولات این نشان تجاری در ایران افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیس لیفت جک اس 3

در ابتدا، اس 5 با جعبه دنده شش سرعته دستي و پيشرانه 2 ليتري توربو، به بازار عرضه شد و توانست تا اولین خودرو شش دنده دستی بازار داخلی ها شود. در اوايل سال 1395، اس 5 با جعبه دنده اتوماتيك و با همان پيشرانه قبلي و سطح امكانات بيشتر، به بازار آمد.

اس 5، با داشتن پیشرانه مجهز به توربو و با بهره گيري از گیربکس دوكلاچه (DCT ) هماهنگ با موتور خودرو توانست رضایت اکثر مشتریان خود را در بحث شتاب و کشش جلب کرده و روز به روز فروش بیشتری را تجربه کند.

پس از گذشت چند سال کرمان موتور محصول دیگری از برند جک را در ایران معرفی نمود. این خودرو جک اس 3 نام داشت که در سال 1396 رونمایی شد. جک اس 3 برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ به بازار چين معرفیشده بود  که بعد از مدتی این خودرو با کمی تغییرات در جلو پنجره جهت هماهنگي با شرایط آب و هوایی ایران، به بازار آمد.

اس 3 یک خودروی کراس اوور جمع و جور شهری است که ابعادي کوچک‌تر از اس ۵ دارد. پس از ورود اس 3 به بازار ایران، با توجه به امكانات و تجهيزات مناسب، این کراس اوور شهری مورد استقبال بسياري از مصرف كنندگان قرار گرفت.


جک اس 3 از سال 2014 تا 2016 در بازار با پیشرانه های ساده و ظاهر اولیه در حال عرضه بود. شرکت جک موتورز در سال 2016 فیس لیفتی از آن را با تغییراتی در طراحي و آپشن‌ها معرفی نمود؛ اما پیشرانه و مشخصات فنی آن بدون تغییر باقی ماند.

در سال 2018 تغییراتی در این خودرو اعمال گردید؛ اما در سال 2019 جک موتورز مجدد این خودرو را فیس لیفت و تغییراتی را روی آن اعمال کرد. اما این بار کمی اصولی‌تر و بهتر این امر صورت گرفت كه شامل تغييرات اساسي در ظاهر اين خودرو و همچنين معرفي پيشرانه اي جديد در كنار پيشرانه هاي قبلي براي اين خودرو بود. تغييراتي كه شركت جك در طراحي ظاهري اين خودرو انجام داده است حكايت از ايجاد تغيير و تحول اساسي در زبان طراحي اين شركت دارد.

نسخه جديد اس 3 كه كمتر كسي تصور آن را مي كرد، شركت جك تا چند سال ديگر تغييري در نسخه قبلي آن ايجاد كند، در سال 2019 و در نمايشگاه خودروي شانگهای چین معرفي شد.


براي اين نسخه از جك اس 3، پيشرانه هاي 1.6 ليتري و 1.5 ليتري در نظر گرفته شده است. پيشرانه 1.6 ليتري اين خودرو توان توليد 118 اسب بخار قدرت و 155 نيوتن متر گشتاور را دارد.

 

اما قرار است یک پيشرانه جديد توسط شركت جك براي اين خودرو ارائه گردد. این پيشرانه، سه سيلندر 1.2 ليتري توربو با تكنولوژي پاشش سوخت مستقيم است. در حال حاضر جزييات بيشتري در ارتباط با اين پيشرانه در دسترس نیست. اما با توجه به ويژگي هاي پيشرانه هاي سه سيلندر و برخورداري از تكنولوژي هاي توربوشارژ و سيستم پاشش سوخت مستقيم، مي توان انتظار داشت كه اين نسخه از جك اس 3 مصرف سوخت پاييني را به همراه داشته باشد.


در شرایط فعلی امکان تولید نسل‌های جدیدتر این خودرو در ایران وجود ندارد. با این وجود می توان احتمال داد که شرکت کرمان موتور با عرضه نسل‌های جدید اس 3 می‌تواند نظر مشتريان بيشتري را به سمت خود بکشاند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرمان موتور جک اس3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر

به تازگی کاتالوگ سدان P۹۰ توسط پارس خودرو منتشر شده است و این نشان می دهد که ال ۹۰ ایرانی به زودی به عرضه خواهد رسید.

 فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد اما بعد ها با نام پروژه P۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

براساس گزارش آخرین خودرو، این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم های شدید در ایران متوقف شد اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P۹۰

مشخصات فنی سدان P۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P۹۰ به پیشرانه ME۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می شود. علاوه بر سدان P۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU۵ پلاس دارد اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P۹۰ الگوهای مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می بینیم. این سدان در نسخه دنده ای به امکاناتی نظیر فرمان Dکات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید.

دیگر خبرها

  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • آواتر 15 ؛ یک شاسی بلند جدید دیگر با زبان طراحی نادر فقیه زاده (+تصاویر)
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟