Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور پیشنهاد داد که صلاحیت روانی زوج ها و مهارت والدگری در ازدواج دوم برای سرپرستی کودکان سنجیده شود.

رضا جعفری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گاهی برخی افراد بدون اطلاع از شیوه های فرزندپروری، ازدواج می کنند؛ برخی افراد نیز اقدام به ازدواج مجدد می کنند و فرزندانی از ازدواج قبلی داشته اند و باید کودکان همسر جدید خود را نیز نگهداری کنند، این گونه ازدواج ها مخاطره پذیری کودک آزاری را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: گاهی مردی در ازدواج اول خود ناموفق بوده که شاید یکی از دلایل آن اختلال روانی باشد و دست بزن داشته باشد و آنگاه بخواهد با زنی که فرزند دارد ازدواج مجدد داشته باشد بنابراین صلاحیت روانی و مهارت والدگری این زوج ها قبل از ازدواج مجدد باید احراز شود.
وی تاکید کرد: لازم است که در اینگونه شرایط مراقبت های بیشتری از کودکان صورت گیرد و زوج ها با مهارت های فرزندپروری آشنا باشند.
رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور افزود: گاهی هنوز مشکلات ازدواج اول حل نشده است که فرد با این مشکلات حل نشده، اقدام به ازدواج دوم می کند و مشکلات جدیدی به زندگی اش اضافه می شود.
جعفری پیشنهاد داد که زوج ها هنگام صیغه یا عقد دوم که قرار است سرپرستی کودکی را بپذیرند، صلاحیت روانی آنها سنجیده شود و از آموزش های مهارت های فرزندپروری نیز برخوردار شوند.
رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: گاهی زنی طلاق می گیرد و صیغه قانونی می شود و دختری کمتر از 6 سال دارد که حق ملاقات با پدر خود را ندارد؛ در اینجا تکلیف کودک چه می شود؛ پیشنهاد می شود با همکاری قوه قضائیه به نهادهای حمایتی از جمله بهزیستی، ماموریتی داده شود که شرایط کودک را نظارت کنند.
جعفری افزود: بهتر است اینگونه زوج ها در بازه زمانی خاصی به کلینیک های مشاوره مراجعه کنند تا نظارت شود طی 6 ماه یا یک سال آیا آسیبی به کودک رسیده است یا اینکه آیا منافع او تامین شده است و اگر تخطی در این زمینه صورت گرفته باشد، گزارش آن به قوه قضائیه ارجاع شود و سلب حضانت از والدین و مراقبان کودک انجام شود.
وی اضافه کرد: اجرایی شدن چنین پیشنهاد و طرحی، الزامات خاص خود را می طلبد از آن جمله که کلینیک های مشاوره ای نیاز به توسعه دارند.
اجتمام*9185*9105

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهزيستي جعفري كودك آزاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!

به گزارش خبرنگار مهر، قوانینی که برگزارکنندگان بازی های المپیک برای تعیین تعداد اعضا و همراهان کاروان ورزش کشورهای شرکت کننده وضع کرده اند، نه تنها محدودیت هایی را برای اعزام مربیان ایجاد کرده است بلکه منجر به کوچک شدن کادر سرپرستی اعزامی به این بازی ها هم خواهد شد.

برگزارکنندگان بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس به هر کشور به نسبت تعداد سهمیه هایی که ورزشکارانش کسب می کنند، مجوز اعزام همراه می دهند. این همراهان شامل اعضای کادر فنی (سرمربی، مربی، سرپرست و ...) و همچنین اعضای کادر سرپرستی می شود.

خبرگزاری مهر پیش از این در گزارشی به چالش ورزش ایران در المپیک برای اعزام مربیان اشاره کرده بود و اینکه با توجه به سهمیه های کسب شده تا به امروز، ورزش ایران با چالش اعزام اعضای کادر فنی همراه می شود. این چالش اما گریبان مسوولان برای تعیین کادر سرپرستی را هم خواهد گرفت چرا که مجوز اعزام تعداد همراهانی که برگزارکنندگان بازی ها به ازای سهمیه های ورزشکاران تخصیص می دهند، شامل کادر سرپرستی هم می شود.

ورزش ایران تا به امروز در ۹ رشته صاحب ۳۲ سهمیه برای بازی های المپیک پاریس شده است. طبق آنچه کمیته برگزاری بازی‌های المپیک به آن تاکید دارد، تقریباً به ازای حدود ۵۰ درصد از کل سهمیه‌هایی که ورزش هر کشور کسب کرده، مجوز برای اعزام همراه داده می شود. با این اوصاف مسوولان ورزش ایران فعلا مجاز به معرفی حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر - غیر از ورزشکاران - برای قرار گرفتن در ترکیب کاروان اعزامی هستند.

بنابراین نه تنها در تعیین اعضای کادر فنی هر یک از تیم ها و رشته های اعزامی محدودیت اعمال می شود بلکه کادر سرپرستی کاروان ایران نیز متاثر از این موضوع جمع و جورتر از همیشه خواهد شد.

برای بازی های المپیک ۲۰۲۰ علاوه بر نصرالله سجادی که سرپرست کاروان ورزش ایران بود، ۱۱ نفر هم عضور کادر سرپرستی بودند و با حکم رسمی که از سیدرضا صالحی امیری رییس وقت کمیته ملی المپیک گرفته بودند به توکیواعزام شدند اما به نظر می رسد با توجه به قوانین، ترکیب کادر سرپرستی اعزامی به پاریس به نصف دوره قبل یا کمتر از آن کاهش یابد.

شاید به همین دلیل باشد که تا به امروز و در فاصله حدود ۹۰ روز مانده به بازی های المپیک، هنوز اعضای کادر سرپرستی کاروان ایران به صورت رسمی معرفی نشده اند. البته جلسات «ستاد آماده سازی کاروان اعزامی به المپیک» به صورت منظم و با حضور تمام افراد در حوزه های مختلف پشتیبانی، حراست، رسانه و ... در حال پیگیری است اما به جز مناف هاشمی که مهر ۱۴۰۱ حکم خود را به عنوان سرپرست کاروان گرفت، برای دیگر اعضا حکمی صادر نشده است.

سی و سومین دوره بازی های المپیک ۵ تا ۲۱ مرداد در پاریس برگزار می شود.

کد خبر 6087474 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان