Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@13:44:53 GMT

ایستگاه تحقیقاتی فضای سبز بزودی راه‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۳۴۸۴

ایستگاه تحقیقاتی فضای سبز بزودی راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران از راه‌اندازی ایستگاه تحقیقاتی فضای سبز با اولویت تغییر الگوی کاشت با استفاده از گونه‌های بومی، مقاوم و سازگار خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی محمد مختاری با اشاره به راه‌اندازی ایستگاه تحقیقاتی فضای سبز با اولویت تغییر الگوی کاشت با استفاده از گونه‌های بومی، مقاوم و سازگار توسط سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران اظهار کرد: بر اساس رهنمود آقای میلانی عضو و رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران و بررسی‌های به عمل آمده توسط مشاوران شورا و کارشناسان سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران، عرصه‌ای به مساحت ۲ هکتار واقع در حد فاصل بوستان آزادگان با بوستان جنگلی توسکا به منظور راه اندازی ایستگاه تحقیقاتی فضای سبزشهر تهران در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این ایستگاه تحقیقاتی به عنوان مزرعه تولیدی و خزانه نهال‌های زینتی بومی، مقاوم و سازگار مورد استفاده سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران قرار می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران در توضیح علت راه اندازی این مرکز گفت: با توجه به محدودیت‌های آب و هوایی در مناطق مختلف شهر تهران، برای شناسایی گونه‌های گیاهی مناسب میکروکلیماهای مختلف شهر و همچنین چگونگی مقابله با محدودیت‌های آب و خاک و مبارزه با آفات و بیماری‌ها و سایر مشکلات و معضلات فضای سبز، احتیاج به اجرای پروژه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی خاصی در این زمینه است.

مختاری با اشاره به اینکه یکی از تحقیقات مهمی که در این ایستگاه شروع خواهد شد جمع آوری انواع گونه‌های گیاهی مقاوم، بومی و سازگار است، عنوان کرد: قسمتی از این ایستگاه به پایه‌های ژنتیکی و کلکسیون گیاهان پوششی و گیاهان جایگزین چمن اختصاص خواهد یافت.

وی ادامه داد: انجام پروژه‌های تحقیقاتی مرتبط با گیاه و آب و خاک که با همکاری دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی صورت خواهد گرفت، یکی دیگر از اهداف این ایستگاه تحقیقاتی است.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به سایر علل راه‌اندازی این مرکز گفت: تعیین نیاز آبی گیاهان، مقاومت در برابر آلودگی هوا، مقاومت در برابر ریزگردها، تغییر اقلیم و تاب آوری در شرایط بحران از دیگر موضوعات مورد بررسی در این ایستگاه است.

وی تاکید کرد: هدف اصلی این ایستگاه، بررسی‌های علمی در زمینه حل موانع علمی و فنی مرتبط با توسعه کمی و کیفی تولید درختان، گل و گیاهان زینتی کشور است که پس از انجام مراحل تحقیق، نتایج علمی و فنی مربوطه را از طریق ارائه گزارش‌های نهایی، مقالات، نشریه‌های فنی ایستگاه تحقیقاتی - ترویجی و یا برپایی دوره‌های آموزشی در اختیار بهره برداران قرار می‌دهد.

مدیرعامل بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران با بیان اینکه این ایستگاه به عنوان یک مرکز شبکه‌ای عمل کرده و با ۹۳ مرکز تحقیقات و آموزش و مشاوره فضای سبز مستقر در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران ارتباط مستقیم خواهد داشت، اضافه کرد: این مرکز یافته‌های تحقیقی خود را با این مراکز به اشتراک می‌گذارد تا نتایج به دست آمده قابل ارزیابی و اجرا برای کلیه مناطق شهر تهران باشد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرنوشت، به گفته مختاری یک ایستگاه تحقیقاتی دیگر نیز در آینده نزدیک در جنوب غربی تهران راه‌اندازی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحقيقات سازمان بوستان های شهرداری تهران شهرداري تهران فضاي سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۳۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) شایعۀ قطع درخت در پارک لاله صحت ندارد

پس از شایعات دربارۀ قطع درختان برای ساخت فرهنگسرا در بوستان لالۀ تهران، بلافاصله ویدیو‌هایی در محل پارک لاله منتشر شد که ۳ خانم و یک فعال محیط‌زیست از شهردار تهران درخواست می‌کنند درختان را قطع نکند.

به گزارش فارس، خبرنگاران از مسئولان شهرداری علت فنس‌کشی را جویا شد که مشخص شد این حریم‌سازی براساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژۀ ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم درآنجا قطع شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • درخت کشی در تهران
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • چرا شهرداری می‌خواهد با تانک از روی پارک‌های تهران بگذرد؟
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • (ویدئو) شایعۀ قطع درخت در پارک لاله صحت ندارد
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت