Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@20:22:13 GMT

در ماه رمضان چگونه ورزش کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۵۹۲۰

در این مطلب می‌توانید چند نکته درباره فعالیت‌های ورزشی در ماه مبارک ‏رمضان را بخوانید. ناطقان: برای آن‌هایی که در طول‌سال به‌طور مرتب ورزش می‌کنند، ادامه این روند در ماه رمضان، با ‏سختی‌هایی همراه است.

روز‌های طولانی و روزه داری ١٧ ساعته، دیگر زمان و انرژی کافی برای آن‌ها باقی نمی‌‏گذارد تا مانند گذشته به فعالیت ورزشی‌شان ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متخصصان می‌گویند، بهترین زمان برای انجام ‏ورزش، یک ساعت پس از افطار است، برخی هم توصیه می‌کنند یک ساعت مانده به افطار زمان مناسبی برای ‏انجام ورزش است.

در این گزارش  می‌توانید چند نکته درباره فعالیت‌های ورزشی در ماه ‏رمضان بخوانید: ‏

شدت ورزش را کاهش دهید: برای جلوگیری از ضعف قوای جسمانی در ماه رمضان باید از انجام حرکات ‏سنگین ورزشی خودداری کرد. فعالیت زیاد فرد روزه‌دار، به صرف انرژی بیشتر و افزایش تعریق در ساعات ‏روز منجر می‌شود که می‌تواند موجب تشنگی فراوان و افت فشارخون فرد شود.

‎‏ ورزشکاران در روز‌های عادی ‏ممکن است روزی یک تا دو بار به مدت دو ساعت فعالیت هوازی انجام داده و هفته‌ای ٣ بار هم تمرینات ‏قدرتی انجام دهند، اما در ماه رمضان توصیه می‌شود فعالیت‌های هوازی را به یک نوبت (پس از افطار) کاهش ‏داده و تمرینات قدرتی را نیز حداقل ٢ مرتبه در هفته انجام دهند‎.

زمان مناسبی را برای ورزش انتخاب کنید: به جای این‌که هر زمان راحت بودید ورزش کنید، زمانی را ‏انتخاب کنید که بیشترین میزان انرژی را دارید و ورزش لطمه‌ای به روزه شما نمی‌زند‎. فعالیت فیزیکی و ‏ورزش، قند خون را کاهش می‌دهد و فرد روزه‌دار که به دلیل گرسنگی، قند خون پایینی دارد، اگر قبل از ‏افطار فعالیت ورزشی داشته باشد، با افت قند مواجه می‌شود. ورزش قبل از افطار و بعد از سحر، باور اشتباهی ‏است. ‏

‎ورزش مناسبی را انتخاب کنید: پیاده‌روی، دوی نرم، دوی استقامت، شنا و دوچرخه سواری، استفاده از ‏تردمیل و دوچرخه ثابت جزو ورزش‌های هوازی هستند‎. ‎‏ بهترین ورزش در طول ماه رمضان، شنا و پیاده‌روی ‏و ورزش‌های هوازی پس از صرف افطار است، چرا که از گرفتگی عضلات پیشگیری می‌کند. ‎

هرگز به دلیل روزه‌داری، ورزش‌تان را متوقف نکنید: ورزش برای فرد روزه‌دار می‌تواند او را در مقابل ‏خستگی‌ها و دشواری‌های روزه، به‌ویژه در هوای گرم، مقاوم‌تر کند. ورزش منجر به سوختن چربی‌های بدن ‏شده و ذخایر چربی را کاهش می‌دهد، همچنین تعادلی میان سوختن کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها صورت ‏می‌گیرد.

در دوره روزه‌داری، به دلیل این‌که کربوهیدرات کمتری وارد بدن می‌شود، بدن چربی‌ها را بیشتر ‏می‌سوزاند. بهتر است افراد در ماه رمضان، برای حفظ سلامت قلبی – عروقی و سلامت بدن ١٥٠ دقیقه در ‏هفته فعالیت متوسط انجام دهند.

‏مراقب تغذیه‌تان باشید: روزه‌دارانی که می‌خواهند فعالیت ورزشی داشته باشند، پس از افطار، از خوردن ‏غذا‌های چرب و شیرین خودداری کرده و مایعات زیادی بنوشند. توصیه می‌شود افراد ورزشکار و عادی از افطار ‏تا سحر مایعات، میوه‌ها و سبزیجات مصرف کنند تا آب بدن آن‌ها حفظ شود.

به میزان کافی آب مصرف کنید: افراد برای ورزش در ماه رمضان، به این نکته توجه کنند که قبل از ‏ورزش، حداقل دو لیوان آب خورده باشند و هنگام ورزش هم آب مصرف کنند تا آب بدن‌شان حفظ شود. منبع: میزان برچسب ها: ماه رمضان ، ورزش ، سختی ها

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ماه رمضان ورزش سختی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۵۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند

محققان معتقدند ورزش با شدت بالا باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی و در نتیجه کاهش در دسترس بودن انرژی مورد نیاز برای رشد تومور‌ها می‌شود.

به گزارش مهر، با استفاده از داده‌های یک مطالعه، محققان ۷۲ درصد سرطان متاستاتیک کمتری را در شرکت کنندگانی که به طور منظم در فعالیت‌های هوازی با شدت بالا شرکت می‌کردند، یافتند.

در مطالعه دیگری که روی موش‌ها انجام شد، محققان دریافتند که فعالیت هوازی باعث کاهش ایجاد تومور‌های متاستاتیک در غدد لنفاوی، ریه‌ها و کبد حیوانات می‌شود.

سرطان متاستاز شده، سرطانی است که از جایی که شروع شده به قسمت دیگری از بدن گسترش یافته است.

محققان با تحقیق خود مکانیسم پشت اثر پیشگیرانه ورزش را شناسایی کردند. آن‌ها دریافتند که فعالیت بدنی باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی می‌شود که به معنای انرژی کمتر در دسترس تومور است.

به عبارت ساده‌تر، ورزش اندام‌های ما را برنامه ریزی مجدد می‌کند تا به مواد مغذی بیشتری نیاز داشته باشند که باعث می‌شود مواد مغذی کمتری برای رشد تومور در دسترس باشد.

دیگر خبرها

  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • مسعود اسکویی مجری پیشکسوت درگذشت
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟