Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  فؤاد ایزدی کارشناس مسائل سیاسی در نشست کانون نمایندگان ادوار جبهه مردمی نیروی انقلاب اسلامی که در حسینیه سیدالشهدا تهران برگزار شد با بیان اینکه ترامپ آمادگی دیدار با روحانی را دارد، اظهار کرد: ترامپ فردی خودشیفته است و می‌خواهد کارهایی را که قبلی‌ها انجام نداده‌اند، به نام خود ثبت کند اما به دنبال مذاکره نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه ایجاد دوگانگی در جامعه بازی در زمین طرف مقابل است، ادامه داد: در جامعه به گونه‌ای مطرح نشود که آمریکایی‌ها به دنبال مذاکره با ما هستند.

وی با بیان اینکه در کشور در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا علاقمند به مذاکره با ایران است، اشتباه می‌شود، تصریح کرد: معنای مذاکره بده بستان بوده و لازم نیست این بده بستان، پنجاه پنجاه باشد تا اسم آن را مذاکره گذاشت؛ مثل برجام که طرف مقابل خیلی چیزها برد اما ما کمتر ولی در هر صورت مذاکره بود.

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه علاوه بر مذاکره اقدامی تحت عنوان تلفن زدن وجود دارد که با مذاکره فرق می‌کند، تصریح کرد: زنگ‌زدن لزوماً به معنای مذاکره نیست و کلمه دیگری به نام صحبت کردن بوده که در نگاه آمریکایی‌ها این هم به‌معنای مذاکره نیست.

وی اضافه کرد: عادت آمریکایی‌ها این است که وقتی با کشوری مشکل دارند او را صدا می‌زنند و حرف‌هایشان را دیکته می‌کنند و این ناشی از خوی استکباری آن‌ها است.

کارشناس مسائل سیاسی افزود: وقتی دو کشور واقعاً خواهان مذاکره باشند، دنبال فرصت‌هایی هستند که کارهای کوچک را با هم انجام دهند تا به‌تدریج کارهای بزرگ‌تر انجام دهند.

ایزدی با بیان اینکه بحث تبادل زندانی‌ها یک تست بود که از سوی دولت انجام شد، تصرح کرد: کشورهای دشمن گاهی با هم تبادل زندانی هم می‌کنند، اینکه آمریکایی‌ها استقبال نکردند یعنی آمادگی مذاکره را ندارند.

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه جان بولتون معتقد است مذاکره عمر ایران را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: ویلیام برنز اخیراً در مصاحبه‌ای گفت که هدف آمریکا در ارتباط با ایران ایمپلوژن یعنی انفجار از درون است و آنها با سیاست‌های خود می‌خواهند ایران از داخل فرو پاشد یا تسلیم کامل شود.

ایزدی افزود: آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که اگر نتوانستند ایران را نابود کنند کاری کنند که تا قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، ایران ۱۲ شرط را پذیرفته باشد.

وی با بیان اینکه سه دلیل در رد فرضیه حمله نظامی وجود دارد، گفت: دلیل نخست این است که توانمندی نظامی‌ ایران بالا بوده و حمله نظامی هزینه زیادی برای آمریکایی‌ها دارد.

ایزدی با بیان اینکه دلیل دیگر این است که افکار عمومی داخل آمریکا از جنگ خسته شده است، اضافه کرد: دلیل سوم خود ترامپ است؛ او در تبلیغات انتخابات به کلینتون می‌گفت شما به جنگ در خاورمیانه رای داده‌اید، بنابراین تا زمانی که ترامپ هست جنگ نمی‌شود.

ایزدی با بیان اینکه در ارتباط با این سه دلیل سه نقد وجود دارد افزود: در مورد نقد تحلیل اول عده‌ای در آمریکا می‌گویند اگر ما به ایران حمله محدود کنیم، ایران از نیروی نظامی خود استفاده نمی‌کند و مقابله نمی‌کند؛ چراکه آن‌ها حفظ نظام را واجب می‌دانند و می‌گویند اگر جواب دهیم ممکن است آمریکا اقدامی گسترده‌تر را ترتیب دهد و کل موجودیت نظام را به خطر اندازد.

وی ادامه داد: سخن رهبر انقلاب مبنی بر اینکه دوران بزن و در رو تمام شده است برای اصلاح این نگاه بود.

ایزدی با بیان اینکه گروه اقدام ایران در آمریکا ایجاد شده و ریاست آن با نوچه بولتون است، اظهار کرد: ما در ایران نیاز به گروه اقدام آمریکا داریم. ممکن است اسمش چیز دیگری باشد و مثلاً اسم آن را قرارگاه مقابله با آمریکا بگذاریم اما چنین چیزی نداریم.

وی افزود: درست است که شورای‌عالی امنیت ملی وجود دارد اما کارکردش فرق می‌کند.آمریکایی‌ها در گروه اقدام ایران پروژه‌های ریزی برای ضربه زدن به ایران تعریف می‌کنند و همه نهادها را برای اجرای آن پای کار می‌آورند. چنین قرارگاهی می‌تواند به ریاست سردار سلیمانی تشکیل شود.

کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به جمله رهبر انقلاب مبنی بر اینکه در هیچ سطحی با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم گفت: باید این جمله در مجلس تبدیل به قانون شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۷۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر ساکت به دور از مواضع سیاسی دنبال کار فرهنگی بود

ایسنا/خراسان رضوی استاد گروه زبان انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی گفت: با وجود پیشنهاد چندین سمت به دکتر ساکت در سال‌های کاریشان اما ایشان به این دلیل که به دنبال کار فرهنگی بودند سمت‌ها را نپذیرفتند.

محمدرضا هاشمی امروز ۵ اردیبهشت ماه، در آیین تقدیر از استاد سلمان ساکت، رئیس پیشین مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد که در محل باشگاه مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه فردوسی برگزار شد، اظهار کرد: پیشینه این مرکز را خیلی از افراد چه اساتید و چه دانشجویان ممکن است ندانند و شایسته است نامی از ایشان برده شود؛ در واقع این ۲ مرکز وامدار آینده‌اندیشی و نیک‌اندیشی دکتر باقری است که نسبت به ثبت پیشینه تاریخی این دانشگاه همت گماردند.

وی اضافه کرد: اهمیت این مرکز بر کسی پوشیده نیست و از سرمایه‌های نمادین و معنوی دانشگاه محسوب می‌شود؛ تلاش برای ماندگاری این مرکز بسیار حائز اهمیت بوده و باید گفت که این مرکز حلقه رابطی برای نسل‌های دانشگاه است.

استاد گروه زبان انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی گفت: استاد ساکت از ورودی‌های استعداد درخشان و از استعدادهای برتر دانشگاه بودند، این در پشتکار ایشان نمود دارد و تلاش و پشتکار دکتر ساکت مثال زدنی است .

هاشمی اضافه کرد: توان علمی و مدیریتی ایشان دقیق بوده و من به توان علمی و اجرایی ایشان غبطه می‌خورم. ویژگی دوم ایشان گریز از جاه‌طلبی و بلندپروازی بوده که در جوانی به افراد دست می‌دهد و این خصلت گریبان برخی جوانان را گرفته است و نمونه‌های آن را می‌بینیم.

وی گفت: پست‌های متفاوتی به دکتر ساکت پیشنهاد شده است اما ایشان نپذیرفته‌اند، چراکه به دنبال کار فرهنگی هستند و مواضع سیاسی ندارند.

استاد گروه زبان انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی بیان کرد: ایشان به بالندگی موزه به عنوان ۲ سازه فرهنگی دانشگاه کهنسال فردوسی توفیق یافتند و مهمترین ویژگی ایشان عدم دخالت سلایق شخصی در اداره این مرکز بوده است .

هاشمی تصریح کرد: ضمن تبریک به مدیرت جدید توصیه می‌کنم ایشان از تجربیات پیشکسوتان استفاده کند و حرمت گذاری برای پیشکسوتان را در نظر داشته باشد؛ ضمن اینکه نسبت به تغییر رویکرد علمی  و تخصصی این مرکز حساس باشند، چراکه چشم‌هایی به دنبال این تغییر است.

«ساکت» تکرار اندیشمندان فعال عرصه فرهنگ و تمدن است

سیدرحمت‌الله فتاحی، دانشیارگروه کتابداری و اطلاع‌رسانی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد در ادامه گفت: آشنایی من با خانواده ساکت به ۴۰ سال پیش بازمی‌گردد. خانواده دکتر ساکت خانواده فرهیخته و تاثیرگذاری هستند.

وی افزود: هر چه تلاش کنیم این رخدادها تقویت و پشتیبانی شود باعث می‌شود کفه ترازو به نفع سوداگران و اختلاس‌گران سبک نشود، جمع امروز فرهیختگان دانشگاه هستند و کمتر اتفاق میفتد در چنین مراسمی شرکت کنند لذا باید قدر این رخدادها را بدانیم.

فتاحی با بیان اینکه اگر ساکت‌ها نبودند و نباشند چه می‌شود ادامه داد: تاریخ ایران پر از فراز و نشیب بوده است، یک دوران در شکوه و دورانی دستخوش حملات بیگانه و حتی تا صفر نابود شده و بار دیگر افرادی آمدند و این سرزمین بزرگ را زنده کردند.

وی بیان کرد: این افراد در طول تاریخ تکرار شدند، لذا در طول تاریخ اگر ساکت‌ها نبودند و نباشند تمدن و فرهنگ شکل نمی‌گرفت و شکل نخواهد گرفت. چنین افرادی چه می‌کنند که تاثیرگذار بوده و کار خود را با موفقیت پیش می‌برند.

فتاحی ادامه داد: دکتر ساکت انسانی استثنایی بوده و در ایجاد تعاملات بسیار موفق عمل کرده است. من از سال ۴۹ دانشجو فردوسی بودم و هر چه خودم، همسرم و دوستان قدیمی داشتیم به موزه مفاخر اهدا کردیم.

وی تصریح کرد: اگر دکتر ساکت نبود، اگر این مرکز نبود بخشی از هویت دانشگاه فردوسی فراموش می‌شد و بسیاری از دانشجویان از تاثیرگذاران و افراد برجسته این دانشگاه بی‌خبر بودند. گردآوری اسناد، تصاویر و اشیاء مرتبط با دانشگاه و قراردادن آن در موزه بسیار برای حفظ هویت دانشگاه اثرگذار بوده است.

فتاحی ابراز کرد: برگزاری مراسم بزرگداشت اساتید برجسته و پیشکسوتان باعث ایجاد روحیه در اعضای هیأت علمی دانشگاه می‌شود و کمتر اتفاق میفتد که سخنرانی تخصصی و فیلم‌های تخصصی درباره فرهنگ و تمدن ایران پخش شود که در اینجا این اتفاق افتاد و با اندیشه اداره شد و به همین دلیل هم موفق بوده است.

وی افزود: اگر این راه ادامه پیدا نکند در واقع به نوعی به دانشگاه فردوسی و فرهنگ و تمدن ایران خیانت شده است. دکتر ساکت انسانی، فاخر، خوش فکر، با برنامه اهل تعامل و مثبت‌اندیش است که این موارد موجب موفقیت ایشان بوده و تاثیر سپهری نیز بر دانشگاه فردوسی گذاشته است؛ دانشگاهی که این مرکز را راه‌اندازی کرده، برای سایر دانشگاه‌ها به یک الگو تبدیل شده است.

فتاحی با اشاره به بازدیدهای افراد خارجی از موزه بیان کرد: این باعث افتخار و امید است. مدیریت جدید با راهنمایی‌های دکتر ساکت به ادامه کار بپردازند، چراکه دکتر ساکت یک فرد نیست بلکه تکرار اندیشمندانی است که فرهنگ و تمدن این مملکت مرهون تلاش‌ها و برنامه‌های آنان است.

احیای گفتمان قدردانی از اساتید برجسته از دستاوردهای افتتاح مرکز آثار مفاخر است

در ادامه سلمان ساکت، رئیس پیشین مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: ۱۰ سال پیش مدیریت این مرکز را عهده‌دار شدم، در آن دوران این مرکز ویرانه‌ای بود در خاک فرو رفته که گرد فراموشی بر آن نشسته بود.

وی افزود: آن زمان با الهام از یک جمله قاب گرفته شده در مرکز که نوشته بود «یک درخت هرچه بزرگتر باشد یک نهال بوده و ما با یک نهال آغاز کرده‌ایم» انگیزه یافتم. در آغاز با برگزاری بزرگداشت‌های فاخر، نوید تاسیس مرکز را که به ۱۲ سال پیش بازمی‌گشت در اذهان خانواده بزرگ دانشگاه و اعضای دانشگاه زنده کردم؛ هر چند اغلب با بی‌انگیزگی افرادی مواجه می‌شدم اما باز از زیر صفر شروع کردم .

ساکت بیان کرد: جمع‌آوری اسناد و برگزاری نمایشگاه از مراحل ابتدایی کار بود، ضمن اینکه برای بسیاری از اقدامات از جمله معماری مرکز با مشکلات اقتصادی مواجه بودیم اما علیرغم تمام موانع این پروژه به ثمر رسید و در سال ۹۷ با حضور اعضای بزرگ دانشگاه در پنجم اردیبهشت ماه موزه دانشگاه افتتاح شد.

رئیس پیشین مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد ابراز کرد: اکنون ۶ سال است که از تاسیس موزه دانشگاه می‌گذرد و در ۱۰ سال گذشته هر چقدر از دستم برمی‌آمد برای شکوفایی و بالندگی این مرکز انجام داده و در این راه مقابل هیچ فشار و تهدیدی سر خم نکردم.

ساکت ادامه داد: به جز تاسیس ۲ فضای کالبدی موزه و باشگاه و فعالیت‌های گسترده صورت گرفته چند دستاورد را مهم و اساسی می‌دانم که یکی ایجاد گفتمان و توجه به تاریخ پیشینه دانشگاه و احیای گفتمان قدردانی از اساتید برجسته و تاثیرگذار است.

وی ایجاد حس اعتماد به خانواده بزرگ دانشگاه را برای در اختیار قراردادن گنجینه‌های خود برای حفظ و نگهداری در موزه از دیگر دستاوردها برشمرد و گفت: خوشبختانه این اعتماد به خارج از دانشگاه نیز سرایت کرده است و چند نفر از خاندان بزرگ مشهدی بدون وابستگی به دانشگاه فردوسی گنجینه‌های خود را به مرکز اهدا کردند.

ساکت افزود: جمع‌آوری گنجینه گرانبها از اسناد، مدارک، اشیا، تصاویر و ... از نمودار تاریخ و پیشینه دانشگاه و کسب مرجعیت از سوی مرکز آثار مفاخر دانشگاه فردوسی و توجه به آموزش و پژوهش در موزه دانشگاه هم‌راستا با سایر موزه‌های جهان از دیگر دستاوردهای این مرکز است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • دلار در سراشیبی | نزول دلار تا کجا ادامه دارد؟
  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • آل اسحاق : شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد
  • مسولان استانی به شهرستان‌های کوچک بیشتر توجه کنند
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • دکتر ساکت به دور از مواضع سیاسی دنبال کار فرهنگی بود
  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم