Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-04@21:31:04 GMT

فرار زن جوان به خاطر زندگی لاکچری

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۷۳۲۵

رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت، با اشاره به حل یک پرونده، گفت: در این پرونده یک زن مطلقه به خاطر اختلاف‌های خانوادگی از خانه پدری فرار کرده بود که با تلاش کارآگاهان به کانون خانواده بازگشت. به گزارش جنوب نیوز، سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری به تشریح این خبر پرداخت و گفت: اواسط فروردین ماه امسال، یکی از شهروندان به کلانتری ۱۲۷ نارمک مراجعه کرد و با حضور در دایره قضایی این کلانتری اظهار داشت که دختر ۲۰ ساله اش به نام (فرناز) صبح روز گذشته از خانه خارج شده و تا کنون بازنگشته و این در حالی است که نه تلفن همراه خود را پاسخ می‌دهد و نه پاسخ پیامک هایشان را می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام انتظامی عنوان داشت: با توجه به حساسیت موضوع، پرونده تحت عنوان فقدانی، از کلانتری به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد و تیمی از کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس پایتخت، به بررسی موضوع پرداختند.

وی افزود: با حضور شاکی در پلیس آگاهی، تحقیقات اولیه از وی آغاز شد و این شهروند در اظهاراتش به کارآگاهان گفت که چند ماه است با دخترش که به تازگی از همسرش جدا شده و در منزل آن‌ها زندگی می‌کند دچار اختلاف شده و متاسفانه اختلاف هر روز بیشتر می‌شد تا اینکه در هجدهمین روز نوروز امسال، دخترش پس از یک مشاجره طولانی، از خانه خارج شده و پس از آن دیگر نه به تماس‌ها و نه به پیامک هایشان پاسخ نداده است.

سرهنگ نثاری، تصریح کرد: با اظهارات این پدر، تحقیقات پیرامون وضعیت خانوادگی زن مفقود شده و همچنین زندگی قبلی اش، با احضار همسر پیشین این زن، آغاز شد و همسر سابق این زن که قادر نام داشت، در برابر کارآگاهان اظهار داشت که ۲ سال پیش با فرناز ازدواج کرده، اما از همان روزهای اول با هم اختلاف و دعوا داشتیم و فرناز همیشه به دنبال زندگی مجلل بود، اما من کارگر ساده ام و توانایی انجام کارهایی که از من می‌خواست نداشتم، در نهایت این مساله هم به طلاق بین ما منجر شد.

رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت، بیان داشت: با اظهارات والدین و همسر قبلی مفقودی، سرنخ‌های جدیدی در اختیار کارآگاهان قرار گرفت و این مساله در تحقیقات بعدی نیز مشخص شد که فرناز، در یک دوره کوتاه پس از جدایی به عنوان کارگر در یک شرکت خصوصی مشغول به کار بوده که در همان زمان با یکی از همکارانش تماس‌های تلفنی و ارتباط پیامکی داشته است، که این مساله کارآگاهان را به این همکار رساند و تحقیقات از وی نیز آغاز شد.

وی افزود: این فرد که وحید نام داشت، در تحقیقات انجام شده این فرد نیز به کارآگاهان گفت که در مدتی که فرناز با وی همکار بوده مدام از زندگی اش شکایت می‌کرد و گله داشت که چرا زندگی اش مرفه نیست و زندگی مثل افراد پولدار ندارد و همیشه دلش می‌خواست زندگی مرفه‌ای داشته باشد و برای همین هر از گاهی با من صحبت می‌کرد و من به حرفای او گوش می‌دادم، تا اینکه در تاریخ ۲۰ فروردین ماه امسال، با تلفن من تماس گرفت و گفت که به خاطر اختلاف با خانواده اش از خانه فرار کرده و قصد خودکشی دارد.

سرهنگ نثاری بیان داشت: وحید در ادامه توضیحات خود گفت که با شنیدن این جمله که فرناز قصد خودکشی دارد، با وی در یک پارک قرار گذاشته و پس از چند ساعت گفتگو موفق شده او را از خودکشی منصرف کند و برای اینکه شب‌ها جایی برای خواب داشته باشد او را راضی کرده که به خانه یکی از دوستانش در اسلامشهر برود و در این مدت نیز هر از گاهی با او دیدار داشته و با هم گفتگو می‌کردند.

این مقام انتظامی، ادامه داد: با به دست آمدن آدرس دوست فرناز که ثریا نام داشت، در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه امسال تیمی از کارآگاهان به اسلامشهر اعزام شده و فرناز را به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل کردند که این زن نیز در تحقیقات انجام شده اظهار داشت، به خاطر ناامیدی و مشکلات زندگی قصد خودکشی داشته، اما صحبت‌های همکارم از خودکشی منصرف شده و با راهنمایی‌های او به خانه یکی از دوستانش به نام ثریا رفته و در این مدت در آنجا سکونت داشته است.

سرهنگ کارآگاه، مرتضی نثاری، رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در پایان خاطرنشان کرد: طی هماهنگی‌های انجام شده از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی پایتخت، این زن به کانون خانواده بازگشت و از سوی دیگر تحت نظر روانشناسان و مشاوران پلیس پایتخت قرار گرفت تا در خصوص رفع اختلافات خانوادگی و اجتماعی فرناز اقدامات لازم صورت گیرد.

منبع: میزان

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۷۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (15 اردیبهشت)

روزگاری شد که در میخانه خدمت می‌کنم
در لباس فقر کار اهل دولت می‌کنم

تا کی اندر دام وصل آرم تذروی خوش خرام
در کمینم و انتظار وقت فرصت می‌کنم

واعظ ما بوی حق نشنید بشنو کاین سخن
در حضورش نیز می‌گویم نه غیبت می‌کنم

با صبا افتان و خیزان می‌روم تا کوی دوست
و از رفیقان ره استمداد همت می‌کنم

خاک کویت زحمت ما برنتابد بیش از این
لطف‌ها کردی بتا تخفیف زحمت می‌کنم

زلف دلبر دام راه و غمزه‌اش تیر بلاست
یاد دار ای دل که چندینت نصیحت می‌کنم

دیده بدبین بپوشان ای کریم عیب پوش
زین دلیری‌ها که من در کنج خلوت می‌کنم

حافظم در مجلسی دردی کشم در محفلی
بنگر این شوخی که چون با خلق صنعت می‌کنم

تفسیر :

برخی اطرافیان حسود و بدخواه سعی می کنند شما را از مسیر درست منحرف کرده به بیراهه بکشانند. مراقب این افراد باشید و جانب احتیاط را از دست ندهید.

قبل از شروع هر کاری، خوب فکر کرده و با عقل و درایت تصمیم بگیرید و عمل کنید تا موفقیت تضمین شود. دوستان مورد اعتماد و دلسوز را بشناسید تا در مواقع نیاز از آن ها یاری بگیرید.

زندگی نامه حافظ

حافظ، شاعر فارسی زبان قرن هشتم هجری بوده که در سال ۷۲۷ هجری قمری در شهر شیراز متولد شد. پدر او بهاءالدین محمد نام داشت که در دوران کودکی حافظ، از دنیا رفت. حافظ در دوران نوجوانی شاگرد نانوا بود و به‌همراه مادرش زندگی سختی را سپری می‌کرد. گفته می‌شود او در اوقات فراغت خود به مکتب‌خانه‌ای که نزدیک نانوایی بود می‌رفت و خواندن و نوشتن را از همان جا فراگرفته است. او در مجالس درس علما و بزرگان زمان خود شرکت می‌کرد و نیز‌زمان برای کسب درآمد به کارهای سخت و طاقت فرسا می‌پرداخت. خانه حافظ در محله شیادان شیراز بود.

این شاعر بزرگ در دوران جوانی بر تمام علوم مذهبی و ادبی مسلط شد و در دهه بیست زندگی خود به یکی از مشاهیر علم و ادب سرزمین خود تبدیل شد. جالب است بدانید که او قرآن را به‌طور کامل حفظ بود و به همین خاطر تخلص حافظ را برای او انتخاب کردند. شمس الدین محمدبن بهاءالدین محمد حافظ شیرازی حدود چهل سال در حوزه درس استادان آن زمان از قبیل قوام الدين عبدالله، مولانا بهاء الدين عبدالصمد بحرآبادی، مير سيد شريف علامه گرگانی، مولانا شمس الدين عبدالله و قاضی عضدالدين عيجی  شرکت می‌کرد و به همین خاطر به اکثر دانش‌های زمان خود مسلط بود.

حافظ در دوران شاه شیخ ابواسحاق به دربار راه پیدا کرد و شغل دیوانی را برای خود انتخاب کرد. او علاوه بر شاه ابواسحاق، در دربار شاهان دیگری همانند شاه شیخ مبارزالدین، شاه شجاع، شاه منصور و شاه یحیی نیز حضور پیدا کرده بود. حافظ از طریق دیوانی امرار معاش می‌کرد و شاعری شغل اصلی او نبود. جالب است بدانید که بزرگ‌ترین گناه از نظر حافظ، ریاکاری و مردم‌فریبی بود. حافظ در دوران زندگی خود اشعار به‌ویژه غزلیات بسیار زیبا و معنی‌داری سروده است که نیز‌اکنون پس از گذشت قرن‌ها از آن، بوی تازگی داده و خواندنش آرامش‌بخش است. دیوان اشعار حافظ شامل غزلیات، قصیده، مثنوی، قطعات و رباعیات می‌شود.

حافظ در دوران جوانی عاشق دختری به نام شاخه نبات شد؛ البته برخی بر این عقیده‌اند که نام همسر حافظ نسرین بود و او این نام را به‌دلیل شیرین زبانی معشوقه‌اش به او اختصاص داده است. او برای رسیدن به معشوقه‌اش، ۴۰ شبانه روز را به‌طور مستمر در آرامگاه باباکوی شب زنده‌داری کرده و به دعا پرداخت. سپس، با شاخه نبات ازدواج کرد و حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود. حافظ تنها یک بار ازدواج کرد و پس از مرگ همسرش مجرد ماند. به همین خاطر بسیاری از عارفان و عاشقان، عشق مقدس و واقعی را در حافظ جستجو می‌کنند. پسر این شاعر بزرگ نیز در دوران جوانی در راه سفر نیمه‌کاره به هند همراه پدرش از دنیا رفت.

در تقویم رسمی ایران، ۲۰ مهر روز بزرگداشت حافظ است و هر ساله در این روز مراسم بزرگداشت حافظ با حضور پژوهشگرانی در سراسر دنیا روی آرامگاهش در شهر شیراز برگزار می‌شود.

 

آثار حافظ

دیوان حافظ شامل ۵۰۰ غزل، ۴۲ رباعی و چند قصیده است که آن را در در ۵۰ سال از زندگی خود سروده است؛ یعنی به‌طور متوسط در هر سال تنها ۱۰ غزل سروده است؛ زیرا او در لحظاتی خاص به سرودن اشعار خود می‌پرداخت و تمرکز خود را روی خلق آثاری ناب گذاشته بود که شایسته مقام معشوق باشد. این نکته بسیار قابل‌توجه و تامل‌برانگیز بوده و به همین خاطر دیوان او را به یک کتاب خاص و خواندنی تبدیل کرده است. دیوان حافظ بیش از ۴۰۰ بار به زبان فارسی و زبان‌های دیگر دنیا به چاپ رسیده است. حافظ لقب ماهرترین غزل‌سرای زبان فارسی را نیز با اقتدار از آن خود کرده و تک بیت‌های او بسیار درخشان و تماشایی است.

شاید تعبیر کردن یا قدرت تاویل پذیری را بتوان از مهم‌ترین خصوصیات اشعار حافظ به حساب آورد؛ زیرا هر کس که دیوان حافظ را باز کرده و غزلی از آن می‌خواند، با توجه به شرایط روحی خود برداشت متفاوتی از آن می‌کند؛ به‌گونه‌ای که حافظ آن شعر را فقط برای حال آن لحظه او سروده است. در اشعار حافظ، تناسبات هنری به شکلی ظریف و دقیق رعایت شده‌اند و ایهام و ابهام را به جا و درست به کار برده است. در برخی از اشعار حافظ، زبان طنز نیز به کار گرفته شده تا ناگفته‌ها به کمک زبان طنز بیان شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (16 اردیبهشت)
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (15 اردیبهشت)
  • ماجرای کشف جسد زن جوان در باغ شخصی یک مرد
  • زلاتان ابراهیموویچ: هنوز هم بهترین هستم؛ به خاطر بچه‌هایم تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفتم
  • درگیری خیابانی در رشت منجر به قتل جوان ۲۲ ساله شد
  • دستگیری ۲ خواهر قاتل پدر در تهران
  • قتل مرد کامیون‌دار با ضربه چاقو در این محله تهران
  • دستگیری ۳ متهم به قتل در یک روز
  • قتل مرد کامیون‌دار با ضربه چاقو در خزانه
  • دفن جسد زن جوان در باغ شخصی یک مرد | نمی‌خواستم او را بکشم