Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی از اجرای طرح کرامت باهدف کاهش آسیب‌های اجتماعی در ۱۵ نقطه حاشیه‌ای و سکونت‌های غیررسمی استان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امید محترمی مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: ازجمله کارهای مهم و در دست اقدام در سال جاری ایجاد واحدهای نیروگاه‌های خورشیدی و خانگی مزرعه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محترمی اظهار کرد: این طرح باهدف تولید روزانه ۵ هزار کیلووات برق در ۲۰۰ نقطه استان مرکزی هدف‌گذاری شده است.

وی با اشاره به اینکه موقعیت‌های احداث این واحدها توسط کارشناسان جهادی شناسایی‌شده که به تأمین برق سراسری کمک می‌کند بیان کرد: تولید انرژی‌های پاک و کاهش استفاده از سوخت‌های فسیلی از اهداف اجرای طرح است.

اجرای شبکه همگام با کشاورز در ۴۴۰ روستای استان

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی بیان کرد: در بخش کشاورزی یکی از طرح های مهمی که در دستور کار داریم ایجاد شبکه همگام با کشاورز است که در ۴۴۰ روستای استان توسط متخصصین جهادی ارائه خدمات می‌شود.

محترمی افزود: متأسفانه مهم‌ترین مشکل کشاورزی کشور علمی نشدن آن است که بسیج سازندگی برای پوشش شکاف عملکردی، این طرح را انجام می‌دهد که در سال گذشته بین ۱۰ تا ۳۰ درصد افزایش عملکرد داشته‌ایم.

اعزام ۲۹۲ گروه پزشکی به مناطق محروم

وی به اجرای طرح شهید رهنمون اشاره کرد و ادامه داد: این طرح باهدف ارائه خدمات پزشکی به مناطق حاشیه و محروم  اجرا می شود و در قالب این طرح تعداد ۲۹۲ گروه پزشکی به مناطق اعزام می‌شوند و خدماتی در حوزه تغذیه، درمان و بهداشت با هماهنگی دولت ارائه می دهند.

محترمی اضافه کرد: طرح میز خدمت نیز از اقدامات دیگر است که در قالب این طرح مسئولین در کنار مردم قرار می‌گیرند و با این کار فاصله بین مردم و مسئولین کاهش پیدا می‌کند و در مساجد به ارائه خدمات می‌پردازند.

اجرای طرح کرامت در ۱۵ منطقه حاشیه استان مرکزی

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی به اجرای طرح کرامت باهدف کاهش آسیب‌های اجتماعی در سکونت‌های غیررسمی استان اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح از کارهای دیگر این سازمان است که در قالب ۱۵ پروژه در ۴ شهرستان با اعتباری بالغ بر  یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در دست اجرا است و امید داریم تا پایان شهریورماه به اتمام برسند.

وی با اشاره به اینکه بسیج سازندگی به دنبال مؤثر کردن اجرای پروژه‌ها است تا امیدآفرین باشند و در تصمیم‌گیری‌ها از ظرفیت مردم استفاده کند؛خاطرنشان کرد: کلیه اقدامات در بسیج سازندگی با نگاه به ظرفیت مردم است چرا که اعتقاد داریم اگر مردم در هر کاری شرکت نداشته باشند آن کار محکوم‌ به شکست است.


انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۹۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد

مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور گفت: قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت نیرو، سید محمد واعظی‌نژاد، مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه 56 پروژه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در 15 استان در حال اجراست، اظهار کرد: 16 پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در 6 استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، از روز پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403 با افتتاح نمادین نیروگاه خورشیدی 60 کیلوواتی یک دبیرستان خیرساز به نام حاج غلام رضا زیرک در شهر قم با حضور محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به بهره برداری رسیدند.

واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر 56 پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت 840 کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح 16 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و 56 پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان