Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال اصولگرا با اشاره به تلاش ترامپ برای اعمال فشار اقتصادی به ایران گفت: آمریکا از «جنگ اقتصادی» به سمت «تروریست اقتصادی» در حال حرکت است.

حسین کنعانی مقدم، فعال اصولگرا در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های‌گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به بی‌اثر بودن تحریم‌های آمریکا بر ضد کشورمان گفت: آمریکا پس از پیروزی انقلاب اسلامی آمریکایی‌ عملا تحریم‌های ضد ایرانی را در دستور کار خود  قرار داد که ما در حال حاضر سه مرحله از آن را پشت سر گذاشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مرحله بندی تحریم‌های آمریکا بر ضد کشورمان ادامه داد:مرحله " Sanction " نخستین مرحله تحریم‌ها بود که در ابتدای انقلاب آغاز شده و سپس در بحث هسته‌ای شدت پیدا کرد، مرحله دوم " in bargo" یا ایجاد ممنوعیت‌های فعالیت اقتصادی با ایران بود و در مرحله آخر هم وارد مرحله blocked یا محاصره اقتصادی شدیم.

فعال اصولگرا افزود: زمانی که غرب احساس کرد که ایران در پی راهکار‌هایی برای خروج از محاصره اقتصادی است، درصدد روشن کردن آتش جنگ اقتصادی با ایران درآمد و درحال حاضر نیز می‌توان گفت که آمریکا از جنگ اقتصادی به سمت تروریست اقتصادی در حرکت بوده و با اقداماتی مانند تروریست خواندن سپاه و یا عدم مجوز صدور نفت ایران در صدد است تا سناریو‌های پیشین خود را که پیش از این صهیونیست‌ها دنبال می‌کردند، اجرا کند.

کنعانی مقدم  در تشریح راهکار‌های ارائه شده در جهت مقابله با تحریم‌ها در ابتدای انقلاب تصریح کرد: در همان زمان آغاز تحریم‌ها امام راحل پس از سخت شدن شرایط اقتصادی دستور تشکیل بسیج اقتصادی را دادند که به معنای نگاه به داخل کشور و وارد شدن مردم به صحنه اقتصادی بود تا از طریق مردم بتوانیم اقتصاد قدرتمندی را در برابر تحریم‌ها ایجاد کنیم و عملا دولت نیز باهمین موضوع بسیج اقتصادی توانست از شرایط دشوار جنگ عبور کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر هم شاهد هستیم که مقام معظم رهبری از همان ابتدای تحریم‌ها مباحث اقتصادی مقاومتی و سیاست‌های اصل ۴۴ را برای مستحکم سازی اقتصاد کشورمطرح کردند بنابراین به نظر می‌رسد که تنها راه  خروج از شرایط سخت اقتصادی نگاه به درون کشور است.

این فعال اصولگرا با اشاره به برخی اظهار نظر‌های مثبت درون کشور درباره تعامل با آمریکا در دوران اصلاحات، ادامه داد: در همان ابتدای تحریم‌ها جبهه اصلاحات درصدد بود تا از روابط ایران و غرب تنش‌زدایی کند، موضوعی که هم اکنون نیز در زهن بسیاری از سیاستمداران ما وجود داشته اما هرگز جوابگو نبوده است چراکه آمریکا هرگز به دنبال تغییر نبوده بلکه نیت اصلی خود را بر براندازی نظام ایران قرار داده است.

کنعانی مقدم درباره راه حل برون رفت از تحریم‌های اقتصادی آمریکا گفت: در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری فرمودند که ما باید از لحاظ اقتصادی قدرتمند شده تا در جنگ اقتصادی پیروز شویم بنابراین اینکه برخی‌ها فکر می‌کنند با مذاکره می‌توان در جنگ اقتصادی پیروز شوند اشتباهی فاحش است چرا که زمانی می‌توانیم در جنگ اقتصادی پیروز شویم که قدرت اقتصادیمان افزایش پیدا کند.

این فعال اصولگرا در پایان خاطرنشان کرد: زمانی که بحث سازش و مذاکره در جامعه‌ای به میان می‌آید به طور طبیعی دشمن فشار‌های خود را نتیجه بخش یافته و مجددابه سمت فشار اقتصادی روی خواهد آورد تا ما را مجبور کند به سازش و گفتگو کند؛ بنابراین زمانی که برخی‌ها از درون کشور پالس‌هایی را می‌فرستند مبنی بر اینکه ما خسته شده‌ایم ،نمی‌توانیم مقاومت کنیم و آماده تسلیم هستیم، دشمن هم قطعا فشارهایش را بیشتر خواهد کرد، موضوعی که جزء قواعد جنگ نرم محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحریم آمریکا سپاه ایران تحریم های اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۹۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح در مورد وضعیت ناخوشایند پرستاران، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، افزود: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری 10 میلیون تومان است و از این مبلغ حدود 9 میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجربه ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

تناسبی بین حقوق دریافتی و تورم نیست

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده است و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی است

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

کمبود پرستار در کشور جدی است

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستاران با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوء استفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمانی در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآورشد: متاسفانه دولت با مشکل تامین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوء استفاده می‌شود.

بودجه‌ای برای افزایش حقوق پرستاران نیست

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی درکشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادردرمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد