Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- يک برگزارکننده نمايشگاه هاي بين المللي گفت: جنوب غرب روسيه با دربرگيري 14 استان و جمعيت بيش از 20 ميليون نفري، بازار بزرگي است که فعالان اقتصادي ايراني مي توانند براي حضور در آن برنامه ريزي کنند؛ بازاري که کمتر مورد توجه ترک ها و چيني ها قرار گرفته است.

«حسن مرتجي» امروز (سه شنبه) در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي ايرنا افزود: يکي از راهکارهاي اصلي تحقق شعار سال و دست يافتن به رونق توليد، توسعه صادرات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تاکيد کرد: توسعه صادرات غيرنفتي در حالي که دشمنان به دنبال محدود کردن صادرات نفت و جديدا صادرات فلزات اساسي کشورمان هستند، يکي از راه هاي خروج از شرايط کنوني اقتصادي کشور و تاثيرپذيري کمتر از تحريم هاست.
مرتجي اظهار داشت: با توجه به روابط سياسي و اقتصادي مناسب و نزديکي مسير، تجارت با کشورهاي همسايه و حضور در بازار آنها براي صادرکنندگان ايراني مزيت دارد و به ويژه در شرايط کنوني که ارزش کالاهاي صادراتي افزايش يافته، بايد مديريت درستي در اين موضوع حاکم باشد.
وي که برگزاري پنجمين همايش و نمايشگاه بازرگاني- صنعتي ايران در بندر آستاراخان روسيه را در اواخر خرداد امسال در برنامه دارد، خاطرنشان کرد: روسيه به عنوان يکي از بازارهاي بزرگ اطراف ايران، از ظرفيت بسيار خوبي براي حضور و فعاليت تجار و بازرگانان کشورمان برخوردار است.
اين فعال نمايشگاهي ادامه داد: حجم ساليانه تجارت خارجي روسيه هزار ميليارد دلار است و بازار بزرگي محسوب مي شود، با اين حال تجار ايراني کمتر در مسکو و شهرهاي بزرگ اين کشور حضور دارند و بازارهاي اين منطقه در اختيار چيني ها، کره اي ها و تجار ترکيه است.
مرتجي خاطرنشان کرد: پايين بودن هزينه ها به ويژه هزينه بازاريابي و حمل و نقل، عاملي است که مي تواند جلب و جذب تجار ايراني را به اين مناطق به دنبال داشته باشد.
وي در خصوص بندر بزرگ آستاراخان نيز گفت: اين بندر محل دپوي کالاهاي ارزان قيمت بوده و وجود مرکز تجاري ايران و کنسولگري کشورهاي مختلف حوزه سي. آي. اس (مشترک المنافع) بر سهولت کار تجار ايراني در اين منطقه مي افزايد، همچنين خط دريايي بندر انزلي- آستاراخان يکي از ارزان ترين خطوط حمل و نقل در منطقه است.
برگزارکننده نمايشگاه هاي بين المللي، نمايشگاه آستاراخان را بهترين فرصت براي بازرگانان، توليدکنندگان و شرکت هاي ايراني به ويژه در حوزه کالاهاي ساختماني، مواد غذايي و کشاورزي -که در آنها از مزيت هاي خوبي برخوردار هستيم- برشمرد.
وي يادآور شد: سردي آب و هوا در 9 ماه از سال که قابليت کشت انواع سبزي و صيفي را از کشاورزان اين منطقه مي گيرد، بهترين فرصت براي توليدکنندگان ايراني است تا به عرضه محصولات کشاورزي و گل و گياه خود در اين مناطق بپردازند.
مرتجي تاکيد کرد: توجه ويژه روس ها به «روز جهاني زن» (هشتم مارس مصادف با 17 اسفند) که در اين روز تا 200 ميليون دلار گل در اين کشور خريداري مي شود، مي تواند نکته مهمي براي فعالان حوزه گل و گياه در ايران و تامين نياز روس ها باشد.
مرتجي اضافه کرد: تاکنون با بيش از 200 اتاق بازرگاني و اتحاديه هاي تجاري و صنعتي روسيه از 89 استان اين کشور براي حضور در نمايشگاه ياد شده مکاتبه شده و حتي در نظر داريم غرفه رايگان در اختيارشان قرار دهيم تا تجار روسي بتوانند گفت وگوهاي رو در رو (B TO B) با بازرگانان ايراني داشته باشند و نيازمندي هاي خود را به ويژه در صنعت ساختمان و مواد غذايي از کشورمان تامين کنند.
وي خاطرنشان کرد: در حالي که تعرفه حضور در نمايشگاه هاي بين المللي در روسيه به ويژه مسکو بيش از 500 يورو در هر مترمربع است، اما براي اين نمايشگاه با احتساب يارانه فقط 130 يورو براي فعالان اقتصادي کشورمان در نظر گرفته شده که به معناي هزينه 21 ميليون توماني يک غرفه استاندارد 12 متري است.
به گزارش ايرنا، پنجمين همايش و نمايشگاه بازرگاني- صنعتي ايران از 29 تا 31 خرداد در بندر آستاراخان روسيه برگزار مي شود.
برپايه اين گزارش، نمايشگاه ياد شده با محوريت صنعت ساختمان، تجهيزات صنعت نفت و گاز، سازه هاي مهندسي، پروژه هاي فني و مهندسي و توسعه شهري، ساخت و سازها و صدور خدمات فني و مهندسي مربوطه، صنايع الکترونيک، خدمات فني و مهندسي در زمينه هاي راه سازي، پل سازي و آسفالت، انتقال لوله هاي نفت و گاز، خودروسازي، لجستيک، حمل و نقل بين المللي، تجهيزات پزشکي، سلامت و دارويي، محصولات آرايشي و بهداشتي و شوينده ها، صنايع و تجهيزات غذايي و نوشيدني، نان، شيريني و شکلات، پتروشيمي، مصالح ساختماني، سيمان، آجر، گچ، رنگ و رزين، سرويس هاي بهداشتي، سنگ، شيشه، در و پنجره، لوله هاي انتقال آب و فاضلاب، بالابرها، سيستم هاي آبياري و کشاورزي، ماشين آلات و تجهيزات کشاورزي، ماشين آلات ساختماني، صنايع و محصولات غذايي و کشاورزي برگزار مي شود.
حمايت از توسعه صادرات از بندهاي سياست هاي اقتصاد مقاومتي است که در سال 1392 ابلاغ شد.امسال نيز سال «رونق توليد» نام دارد.
اقتصام*3065* 3063
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۰۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • تقسیم تهران به دو استان غربی و شرقی به کجا رسید؟
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • افغانستان نفت روسیه را به جنوب آسیا منتقل می‌کند