Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: خانه ملیله زنجان تا آخر تابستان برای جهانی شدن شهر زنجان،راه اندازی می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از موج رسا، اولین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و ستاد اجرایی خدمات سفر استان زنجان امروز با حضور معاون امور عمرانی استاندار زنجان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه شرکت آب منطقه ای استان از آخرین وضعیت و اقدامات در زمینه فعال سازی ظرفیت های گردشگری سد گلابر و بررسی پیشنهادات مربوط به نحوه واگذاری مجموعه گردشگری سد گلابر به متقاضیان خرد و کلان گزار شد که نماینده شرکت آب منطقه ای استان از عدم استقبال سرمایه گذاران در این مجموعه خبرداد.

معاون عمرانی استاندار زنجان نیز برضرورت تعریف پکیچ ها خرد و ارائه آن به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان تاکید کرد و گفت: این اداره کل نظر خود را در خصوص این پکیچ ها می دهد و به دنبال سرمایه گذار نیز باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان زنجان در ادامه با اشاره به ثبت زنجان به عنوان شهر جهانی ملیله،اظهار داشت:ملیله دستاورد تمدنی شهر زنجان محسوب می شود.

رحمتی با بیان اینکه با نامگذاری زنجان به عنوان شهر ملی ملیله،جهانی شدن آن نیز پیگیری شد و با حضور هیجا غداوی ظرفیت های استان زنجان در این زمینه معرفی شد که امیدواریم تا اواسط تابستان زنجان را به عنوان شهر جهانی ملیله ثبت کنیم.

این مسئول از راه اندازی خانه ملیله تا آخر تابستان در زنجان خبرداد و گفت: یکی از ضرورت های جهانی شدن زنجان به عنوان شهر ملیله راه اندازی این خانه است.

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با اشاره به فعالیت 232 نفر در 52 کارگاه ملیله در استان زنجان،خاطرنشان کرد: ملیله زنجان به واسطه نوع عیار نقره که 99 درصد است،دارای ملیله مرغوبی است.

رحمتی افزود: امسال نیز همچون سه سال گذشته زنجان جزو شهرهای نمونه در زمینه ارائه خدمات سفر بود و با توجه به انجام نظر سنجی در بین گردشگران ،امنیت استان زنجان همواره مورد توجه گردشگران بوده است،

این مسئول بیان داشت: پنجمین جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم امسال به عنوان مهمترین رویداد گردشگری خارجی برگزار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با اشاره به حضور گردشگران خارجی آلمان، ایتالیا،فرانسه، لهستان و ترکیه در این جشنواره، گفت: برخی از کشورهای عربی نیز در طول برگزاری این جشنواره از آن بازدید کردند.همانگونه که به طور میانگین روزانه 30 هزار نفر از این جشنواره بازدید کردند.

وی افزود: این رویداد با حضور 17 تیم خارجی آشپزی و هشت تیم ایرانی از استان های مختلف در این جشنواره شرکت کردند.

 

*حضور 25 تیم آشپزی در جشنواره اکو

این مسئول از حضور هنرمندان 18 استان کشور در این جشنواره خبرداد و گفت: با برپایی 30 غرفه این هنرمندان به ارائه صنایع دستی خود پرداختند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: در سال گذشته چهار جلسه کارگروه گردشگری در زنجان برگزار شد که 26 مصوبه تصویب شد که از این تعداد 20 مصوبه اجرایی شده است.

رحمتی بیان داشت: در سال گذشته 96 بوم گردی در استان زنجان فعالیت می کردند که استان زنجان دارای رتبه چهارم کشوری در این زمینه است.

معاون شهردار زنجان نیز در ادامه این جلسه از برگزاری برنامه های فرهنگی و جشنواره ها برای معرفی ملیله در زنجان خبرداد و گفت: استفاده از ظرفیت ها برای انتخاب زنجان به عنوان شهر پیشرو در بین کشورهای عضو اکو،اجرای المان ها و احجام ملیله، برگزاری دوره های آموزشی ملیله، همکاری در نصب بنرهای ملیله در سطح شهر از جمله اقدامات شهرداری در این زمینه محسوب می شود.

احمدی با اشاره به نامگذاری معابر و میادین در خصوص هنر ملیله کاری و استفاده از استادان مطرح، بیان داشت: پیش بینی غرفه در بازارچه های محلی از دیگر اقدامات در این زمینه است.

وی گفت: شهرداری از هر برنامه ای در حمایت از صنعت ملیله حمایت می کند.

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل پایانه های استان زنجان در ادامه این جلسه، اظهار داشت: یک میلیون و 449 هزار و 531 در قالب 222 هزار سفر در جاده های استان ثبت شد.

 

*فعالیت 4 پایانه مسافربری در استان زنجان

علی اکبری با اشاره به فعالیت 4 پایانه مسافربری در استان زنجان، گفت: وظیفه احداث و نگهداری پایانه های مسافربری برعهده شهرداری است.

وی گفت:  21 مجتمع در حال بهره برداری داریم که 12 مجتمع در آزاد راه زنجان- تبریز و زنجان –تهران فعالیت می کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: 20 مجتمع در دست احداث است و 37 مورد نیز در درخواست در این زمینه ارائه شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل پایانه های استان زنجان برضرورت ارتقای کیفیت خدمات رسانی در مجتمع های خدماتی استان تاکید کرد و گفت: در این زمینه اقدامات لازم انجام می شود.//ن

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۲۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین اظهار داشت: بسیاری از مشکلات بخش الموت غربی در سفر دور اول رئیس جمهور به استان قزوین در دستور کار قرار گرفته و بسیاری از آنها اجرایی و باقی مانده هم اجرایی خواهد شد.

وی افزود: برای توسعه الموت غربی در سال گذشته سه استاندار قزوین، گیلان و مازندران به همراه مدیران وزارت راه و شهرسازی از مسیر قزوین-رحیم آباد- کلاچای بازدید کردند و هر ۳ استان به همراه وزارت راه و شهرسازی مکلف شدند اعتباراتی را برای تکمیل پروژه در نظر بگیرند.

اعلایی گفت: بعد از پروژه قزوین-الموت که در اوایل تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد بالاترین تمرکز وزارت راه پروژه قزوین-رحیم آباد-کلاچای خواهد بود که می‌تواند پیشران توسعه باشد و وزیر راه و شهرسازی هم در سفر به قزوین بر این موضوع تاکید کردند.

استاندار قزوین با بیان اینکه استان قزوین در زمینه راه مشکلات جدی دارد، اضافه کرد: استان به ویژه در راه روستایی با عقب ماندگی‌های زیادی مواجه است و موضوع پرهزینه ای هم می‌باشد ولی مجموعه مدیریتی استان تمام تلاش خود را برای برطرف شدن مشکلات انجام می‌دهد.

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه موضوع راه الموت از ۲ جهت در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: راه الموت واقعاً فضای نامناسبی دارد و بهسازی مسیر نه تنها تردد ساکنین را هموار می‌کند بلکه می‌تواند الموت را به عنوان یکی از ظرفیت‌های اقتصادی استان در زمینه گردشگری تبدیل کند و راه مناسب توسعه گردشگری را هم به همراه خواهد داشت.

وی افزود: اگر این ۲ راه جدید عملیاتی شود با حجم زیاد تردد مواجه خواهیم شد و همین موضوع به طور قطع گردشگری منطقه را بهبود خواهد بخشید.

کد خبر 6089559

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • برگزاری مسابقات موتورسواری و اتومبیلرانی با استقبال ویژه تماشاگران
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان