Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@04:28:19 GMT

رونق گردشگری الکترونیکی با امضای توافق‌نامه با ترکیه

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۳۴۷۵

رونق گردشگری الکترونیکی با امضای توافق‌نامه با ترکیه

توافق نامه همکاری توسعه تجارت الکترونیکی گردشگری مابین اتحادیه تورساپ و جامعه گردشگری الکترونیکی ایران در راستای استفاده از تجارب وظرفیتهای فضای مجازی گردشگری دو کشور برای اطلاع رسانی جذابیت ها و شگفتی های گردشگری و درنتیجه توسعه و رونق آن امضا شد.

به گزارش روابط عمومی جامعه گردشگری الکترونیکی ایران، این توافقنامه 23 اردیبهشت ماه در استانبول با حضور فیروز باگلی کایا، رئیس اتحادیه تورساپ ترکیه و دکترحسن انصاری، رئیس جامعه گردشگری الکترونیکی ایران به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن تقی زاده انصاری، رئیس جامعه گردشگری الکترونیکی ایران، گفت: درحاشیه همایش معرفی توانمندی های گردشگری ایران در ترکیه که در سالن اجلاس اتحادیه تورساپ به همت شرکت هلدینگ گردشگری مارکوپولو و با حضور مدیران شرکت های مطرح گردشگری ترکیه برگزار شد، نشست تخصصی بررسی همکاری های گردشگری ایران و ترکیه با بهره گیری از تکنولوژی های سفر و افزایش همکاری های تجارت الکترونیکی برگزار و توافق نامه همکاری به امضای روسای دو تشکل رسید.

وی گفت: این توافقنامه همکاری در زمینه توسعه فعالیت ها و تکنولوژی های نوین خدمات سفر، همکاری، تعامل و تبادل اطلاعات برای ساماندهی فضای کسب و کار و بهره گیری از تجارب دو کشور، همچنین الگو برداری از روش های نوین سفر برای افزایش آشنایی و شناخت گردشگران ترکیه ای از ایران و جذب بیشتر آنان برای سفر به ایران با توجه به تعلقات فرهنگی و سلایق گردشگران ترکیه ای و با آسان سازی روش های استفاده از محصولات و خدمات گردشگری دو‌کشور را شامل می‌شود.

انصاری افزود: از انجائیکه کلیه آژانس های مسافرتی ترکیه در اتحادیه تورساپ عضویت دارند و این اتحادیه نقش تعیین کننده ای در صنعت گردشگری ترکیه ایفا می کند، لذا همکاری مستمر با این اتحادیه می تواند سهم بسزایی در افزایش گردشگران با استفاده از فناوری های نوین الکترونیکی در کسب و کارهای گردشگری را فراهم کند.

همچنین در راستای این توافق نامه ظرفیت های سرمایه گذاری و گسترش همکاری میان بخش خصوصی دو کشور نیز افزایش می یابد.

رئیس جامعه‌ گردشگری الکترونیکی ایران بیان کرد: تجارب کشور ترکیه با بیش از ۱۶ میلیون گردشگر خروجی و بیش از ۴۰ میلیون گردشگر ورودی از یکسو و وجود علایق مختلف در گردشگران ترکیه ای به گردشگری فرهنگی، ادبی و زیارتی ایران بویژه همچون خیام، فردوسی و حاج بکتاش ولی و نیز شهر مقدس مشهد و بارگاه امام رضا(ع) و شهر اردبیل که علاوه بر برنامه های کلاسیک گردشگری ایران در مردم ترکیه وجود دارد، ولی تبلیغات و اطلاع رسانی کافی ازمقاصد سفر کشورمان برای مدیران شرکت های مسافرتی ترکیه و مردم ترکیه ارایه نگردیده و این امر موجب رشد محدود سهم ایران ازگردشگران ترکیه است.

وی افزود: امیدواریم با تلاش مستمر دو تشکل در راستای این توافق نامه و بهره گیری از ظرفیت های فراهم شده موجبات رضایتمندی بیشتر گردشگران ایرانی از سفر به ترکیه و موجبات افزایش بیشتر گردشگران ترکیه همراه با رضایتمندی حداکثری به ایران گامی موثر باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گردشگری ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۳۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات گفت: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال - جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می‌توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

به گزارش ایسنا، مهرداد بذرپاش - وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات - در نشست این کمیسیون که صبح امروز (چهارشنبه) در ابوظبی برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست بعد از ۱۰ سال گفت: امیدواریم که این نشست سرآغازی بر رشد روابط اقتصادی دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر توسعه روابط با کشورهای همسایه است، گفت: کشور امارات در این سیاست نقش ویژه و برجسته‌ای دارد.

بذرپاش در ادامه با اشاره به حجم مبادلات تجاری بیش از ۲۷ میلیارد دلاری ایران و امارات، توضیح داد: این که امارات در رتبه دوم شرکای تجاری ایران قرار دارد، امارات را به یک شریک راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرده است. از این رو ایران به‌رغم سنگ‌اندازی‌های بدخواهان، هیچ محدودیتی را برای گسترش روابط دو کشور و توسعه تجارت مشترک قائل نیست.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه توضیح داد: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال - جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می‌توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

بذرپاش ادامه داد: دسترسی به بازارهای روسیه و کشورهای آسیای میانه از طریق ایران و بالعکس دسترسی به بازارهای جنوب می‌تواند فرصت بسیار خوبی را برای توسعه روابط ترانزیتی بین دو کشور ایجاد کند.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، موضوع بعدی توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و شرکت‌های دانش‌بنیان در فناوری‌های نو و به‌ویژه در زمینه هوش مصنوعی است که می‌تواند زمینه ای مهم برای همکاری بین دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت تسهیل فرایندهای حمل‌ونقل بین دو کشور گفت: زیرساخت‌های فرایند تجارت مانند حمل‌ونقل و تشریفات گمرکی موضوعی است که تجار را درگیر کرده و به‌رغم اقدامات قابل توجهی که صورت گرفته و تجارت بین دو کشور را به ۲۷ میلیارد دلار رسانده، ضرورت اتخاذ تصمیماتی شجاعانه و سازنده در این زمینه احساس می‌شود.

بذرپاش ادامه داد: در حال حاضر حمل کالا بر اساس رویه کنوانسیون تیر از مبدا امارات متحده عربی به مقصد ترکیه از طریق بندر شهید باهنر و گمرک خروجی بازرگان با هدف اجرایی سازی این کنوانسیون از طریق گمرکات دریایی و توسعه ترانزیت دو کشور در جریان است.

وی با اشاره به ضرورت رفع محدودیت‌های ایجاد شده در بازرسی‌ها و ترخیص کالاها، به ویژه کالاهای فاسدشدنی و قرنطینه‌ای و تسهیل تشریفات اداری و بندری و لجستیکی در بنادر، گفت: باید در راستای کاهش این تشریفات غیرضروری که باعث افزایش صادرات بین دو کشور و کاهش هزینه‌های این امر می‌شود، گام برداشت.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه فعالیت‌های هوایی و شرکت‌های هواپیمایی پرواز حدود ۳۲۰ پرواز در هفته، گواه حجم فعالیت‌های اقتصادی و گردشگری بین دو کشور است و امیدواریم در حوزه فعالیت‌های بندری و جاده ای نیز هر چه سریع‌تر به افق‌های تعریف شده دسترسی پیدا کنیم.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات تاکید کرد: موضوع رفع مشکلات بانکی از جمله افتتاح حساب برای اشخاص حقیقی و تجار ایرانی و تسهیل خدمات بانکی نیز که بر سر راه فعالین تجاری و اقتصادی دو کشور قرار دارد، باید یکی از زمینه‌های مورد بحث طرفین باشد.

وی گفت: در نشست‌های کارشناسی و مقدماتی نیز هیئت ایرانی و اماراتی توافقات خوبی بین طرف‌ها و شرکت‌ها و بخش‌های دولتی ایجاد شده است.

بذرپاش همچنین با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری‌های بخش انرژی بین دو کشور گفت: پیش‌تر نیز همکاری‌ها در زمینه انرژی مورد تاکید قرار داشت و در این اجلاس نیز به عنوان یکی از اهداف مهم تعیین شده که نیازمند تصمیماتی جدی در این بخش است.

تاکید وزیر اقتصاد امارات بر توسعه روابط با ایران در همه حوزه‌ها 

طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی، بن الطوق الماری وزیر اقتصاد و رئیس طرف اماراتی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات در این اجلاس ضمن استقبال از سرمایه گذاری در ایران گفت: روابط دو کشور باید در تمامی حوزه‌ها توسعه پیدا کند. تعداد زیادی از شرکت‌های ایرانی در امارات مشغول فعالیت هستند؛ امارات از سرمایه گذاری در ایران استقبال می‌کند.

وزیر اقتصاد امارات جلسه امروز را نشانی از عزم ایران و امارات برای توسعه روابط به همت دولت‌های دو کشور دانست و افزود: در ایام گذشته روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور به خوبی توسعه پیدا کرده بود، اما باید روابط در تمامی حوزه‌ها توسعه پیدا کند.

بن الطوق الماری تصریح کرد: کشور امارات در بین شرکای تجاری خود بعد از چین بالاترین میزان روابط تجاری را با ایران دارد که سال گذشته هم این میزان ۱۷ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: حجم تجارت و صادرات از امارات به ایران در سال گذشته به ۲۷ میلیارد دلار رسیده است که نشان می‌دهد طرفین علاقه‌مند به توسعه روابط در تمامی حوزه‌ها هستند. تعداد زیادی از شرکت‌های ایرانی در امارات مشغول فعالیت هستند و امارات از سرمایه گذاری در ایران استقبال می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • امضای تفاهم‌نامه تکمیل زنجیره ارزش راهبردی بادام
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران