Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@18:54:42 GMT

بیمارستان کودکان امام حسین (ع) نیاز به حمایت خیران دارند

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۳۹۰۰

بیمارستان کودکان امام حسین (ع) نیاز به حمایت خیران دارند

رییس بیمارستان کودکان امام حسین (ع) گفت: برای ساخت و تجهیز بخش قلب و جراحی مغز و اعصاب کودکان به ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و برای تامین این هزینه نیازمند همکاری خیران هستیم.

 مهرداد معمارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه بیمارستان کودکان امام حسین (ع) ۳۵ سال پیش با زیر بنایی حدود شش هزار متر ساخته شده است، اظهار کرد: مساحت  زمین این بیمارستان حدود ۱۴ هزار متر وسعت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیمارستان کودکان امام حسین (ع) اصفهان حدود ۱۹۰ تخت دارد، اضافه کرد: این تعداد تخت از ابتدا در این  بیمارستان بوده و توسعه‌ای در این بخش علی رغم افزایش روز افزون جمعیت در شهر اصفهان نداشته‌ایم.

رییس بیمارستان کودکان امام حسین (ع) با بیان اینکه بیمارستان کودکان امام حسین (ع) در حال حاضر به کودکان بیمار استان‌هایی مانند یزد، چهارمحال بختیاری و شهرستان‌های استان اصفهان خدمات رسانی می‌کند، افزود: به این دلیل به شدت با کمبود جا برای بیماران که کودک هم هستند و باید سریع تحت درمان قرار بگیرند، مواجه هستیم.

وی تصریح کرد: بیماران به علت کمبود تخت در بیمارستان مجبور هستند که چند روز در نوبت باشند و این مورد باعث شد تا به توسعه بیمارستان در یک چشم انداز پنج ساله فکر شود و برآورد این طرح توسعه این است که بیمارستان در پنج سال آینده حداقل حدود یک هزار و ۵۰۰  تخت برای پذیرش بیماران داشته باشد.

وی ادامه داد: پشت ساختمان بیمارستان فضایی با مساحت ۳۰۰ هزار متر زمین کشاورزی وجود دارد که در ابتدای طرح توسعه بیمارستان باید این زمین‌ها خریداری شود و به تدریج بخش‌های مورد نیاز بیمارستان مانند بخش‌های قلب کودکان، جراحی مغز و اعصاب، سرطان کودکان و... را با کمک خیران بسازیم.

معمارزاده با بیان اینکه بهره برداری از بخش قلب و جراحی مغز بیمارستان کودکان امام حسین (ع) را آغاز کرده‌ایم، افزود: این ساختمان با زیر بنایی حدود ۲۵ هزار و ۵۰۰ متر را خیری به نام منصوری شروع کرده است.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی بخش سرطان بیمارستان کودکان امام حسین (ع) را نیز در دستور کار داریم، اضافه کرد: زمین این ساختمان مساحتی حدود ۱۵ هزار متردارد و در حال انجام کارهای اداری ساختمان بخش سرطان در حوزه وزارت بهداشت هستیم تا بتوانیم با کمک خیرین این ساختمان را بنا کنیم.

رییس بیمارستان کودکان امام حسین (ع) با تاکید اینکه فقط برای ساختمان بخش قلب و جراحی مغز و اعصاب که در حال ساخت است، حدود ۶۰ میلیارد تومان هزینه ساخت و حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه تجهیز نیاز است، گفت: هنوز با وزارت بهداشت برای ساختمان بخش سرطان به جمع بندی نرسیده‌ایم و یک شنبه هفته آینده برای نقشه ساختمان جلسه‌ای با وزارت بهداشت داریم که اگر به جمع بندی در این زمینه برسیم، می‌توان اعتبار مورد نیاز ساخت این بخش را مشخص کرد، اما به طور کلی با وضعیت موجود و گرانی‌های روز افزون چیزی حدود ۸۰ تا ۱۰۰میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا فقط ساختمان بخش سرطان ساخته شود.

وی خاطرنشان کرد: ساخت ساختمان منصوری یا همان بخش قلب و جراحی مغز و اعصاب، ۱۰۰ درصد خیر ساز و خرید زمین بخش سرطان هم توسط خیرین خریداری شده است.

معمارزاده اظهار کرد: بعد از ساخت بخش‌های قلب، جراحی مغز و اعصاب و سرطان، ساخت بخش روانپزشکی کودکان در ادامه طرح توسعه بیمارستان است و هنوز خیری داوطلب ساخت این بخش نشده است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیماران سرطانی بیمارستان امام حسین توسعه خیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۳۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه سنگلج به کجا رسید؟

اوایل اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ پریسا مقتدی ـ مدیر تماشاخانه سنگلج ـ از تخریب ساختمان همجوار این بنای تاریخی، که در سال ۱۳۸۸ به شماره ۲۷۴۶۹ در فهرست میراث ملی ایران ثبت شده است، خبر داد و با توجه به لرزش‌هایی که هنگام تخریب به این تماشاخانه وارد شده و از آنجا که این بنا روی قنات قرار گرفته و پیش‌تر هم فرونشست داشته است، ادامه تخریب ساختمان کناری و به دنبال آن گودبرداری و ساخت سازه‌ای جدید را تهدیدی جدی برای تماشاخانه سنگلج اعلام کرد. از سویی، تخریب این ساختمان ظاهرا غافلگیرکننده بوده، چون آنطور که مدیر کل هنر‌های نمایشی گفته آنها تا پیش از عید پیگیر بودند تا آن ساختمان به این تماشاخانه واگذار شود.

کاظم نظری ـ مدیر کل هنر‌های نمایشی ـ نیز گفته بود: «شهرداری تهران بدون هیچ‌گونه هماهنگی با وزارت میراث فرهنگی و گردشگری دست به این اقدام غیراصولی و غیرقانونی زده است و برای چال‌برداری در این مکان باید از وزارت ارشاد و میراث فرهنگی مجوز بگیرد»، اما محسن سعادتی ـ معاون میراث فرهنگی استان تهران ـ به ایسنا گفت که «شهرداری پیش از تعطیلات نوروز از اداره کل میراث فرهنگی استان تهران استعلام گرفته بود و پاسخ به آن استعلام این است که طبق ضوابط حریم مصوب بافت سنگلج می‌توانند ساختمان را بسازند.»

معاون میراث فرهنگی استان تهران که به تازگی از تماشاخانه سنگلج و ساختمانی که در جوار آن تخریب شده، بازدید کرده است، اظهار کرد: ساختمان را شهرداری تخریب کرده و زمانی که از آن بازدید کردم درحال تخلیه نخاله‌ها بودند.

او در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود آنکه تماشاخانه سنگلج در فهرست آثار ملی ثبت شده و عرصه و حریم مشخص دارد، ساختمان همجوار آن تخریب شده و متعاقبا اجازۀ ساخت سازۀ جدید در عرصه و حریم آن داده شده است؟ گفت: مِلکی که تخریب شده است و برای آن استعلام گرفته شده بود، بنای تاریخی و میراث فرهنگی نبوده است. از طرفی، طبق ضوابط حریم، اگر یک بنای تاریخیِ ثبت‌شده داخل حریم مصوب دیگری قرار داشته باشد، مقررات و ضوابط آن حریم مصوب، ملاک خواهد بود. ساختمانی که تخریب‌شده در بافت تاریخی سنگلج بوده، پس ضوابط حریم این بافت شامل حال آن می‌شود. شهرداری استعلام گرفته و این موارد به آنها ابلاغ و تاکید شده است که ملاک باید ضوابط عمومی حریم مصوب باشد.

معاون میراث فرهنگی استان تهران درباره اینکه براساس ضوابطی که میراث فرهنگی ابلاغ کرده است، ساختمان همجوار تماشاخانه سنگلج تا چند متر اجازه ساخت دارد؟ گفت: ساخت و ساز باید مطابق با قوانین و ضوابط حاکم بر حریم بافت سنگلج باشد، که سازه‌ها در حریم این بافت می‌توانند ۱۲ متر ارتفاع داشته باشند.

سعادتی در پاسخ به برخی اظهارت درباره ساخت ساختمانی ۲۰ طبقه در جوار تماشاخانه ثبت ملی سنگلج، اظهار کرد: از این موضوع اطلاعی ندارم. آنها باید مطابق با قوانین و ضوابط حاکم در بافت سنگلج این ساختمان را بسازند، که طبق این ضابطه می‌تواند تا ۱۲ متر باشد. در این مورد، ضابطه عمومی حریم مصوب ملاک عمل ما است.

معاون میراث فرهنگی استان تهران در پاسخ به نگرانی‌های تماشاخانه سنگلج درباره آسیب و خسارات احتمالی وارده به این بنای قدیمی، با توجه به لرزه‌هایی که هنگام تخریب ساختمان همجوار به آن وارد شده و خطراتی که از بابت تشدید فرونشست پیش‌بینی شده است، تاکید کرد: هنگام ساخت سازۀ همجوار نباید خسارتی به ملک ثبت ملی‌شده تماشاخانه سنگلج وارد شود و معیار‌های مهندسی و حفاری در حریم مصوب باید مدنظر قرار گیرد.

سعادتی در پاسخ به نگرانی‌هایی نسبت به عمق گودبرداری ساختمان جدید واحتمال ساخت طبقات بیشتر در زیر زمین که تماشاخانه سنگلج را در تهدید بیشتر قرار خواهد داد، گفت: درباره ساخت طبقات در عمق زمین اطلاعی ندارم. به هر حال میراث فرهنگی بازدید‌های مستمر خود را خواهد داشت تا مشکلی پیش نیاید. برای ما هم بنا‌های تاریخی که ثبت ملی شده‌اند خط قرمز هستند. میراث فرهنگی در کنار تماشاخانه سنگلج است و تا جایی که بتواند از آنها دفاع می‌کند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • حادثه در کرمانشاه جان یک نصاب آسانسور را گرفت
  • یک مکالمه بیسیمی با عراقی‌ها درباره صدام
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • بازگشت به دنیای صدا
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • حس خوب حمایت