Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری صبح امروز 24 اردیبهشت ماه در بخشی از سفر فناورانه خود به استان یزد از آخرین دستاورد یک شرکت دانش بنیان دیدن کرد.

یاتاقان‌های فوق سنگین که استفاده‌ای حیاتی در صنعت نیروگاهی دارد توسط شرکت دانش بنیان یزدی تولید و به صنایع نیروگاهی کشور عرضه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یاتاقان های فوق سنگین مورد استفاده در نیروگاه های آبی که تا پیش از این به روش جوشکاری و توسط شرکت های خارجی تأمین می شد، اکنون با روش منحصر به فرد گریز از مرکز به کمک سانتریفیوژ انجام می شود.

شرکت دانش بنیان صافات انرژی یزد، نخستین شرکتی است که به کمک این فناوری موفق شده است یاتاقان های فوق سنگین را تولید کند.

در این روش، آلیاژ بابیت که آلیاژ یاتاقان نیز شناخته می شود و به عنوان پوشش برای روانکاری سطح یاتاقان ها کاربرد دارد، با روش گریز از مرکز و به کمک سانتریفیوژ روی سطح یاتاقان ها قرار می گیرد.

واردات و بارگیری این یاتاقان ها به روش جوشکاری هزینه ای 90 هزار دلاری برای صنایع نیروگاهی در پی دارد اما این شرکت دانش بنیان با تولید این یاتاقان ها با تکیه به فناوری بومی، ضمن خلق ارزش افزوده و جلوگیری از خروج ارز، به ایجاد اشتغال دانش آموختگان و متخصصان بومی و رونق صنعت با کمک محصول ایران ساخت کمک کرده است.

این محصولات براساس استانداردهای روز بین المللی، با هم دلی و همکاری تیم دانشی متشکل از سازمان آب و برق خوزستان شرکت مهاب قدس و تیم دانشگاهی تولید شده است.

اعتماد صنایع به محصول داخلی منجر به رونق ملی می شود و استقبال از این محصولات، راه را برای تولید انبوه آن هموار کرد.

نوشتن روی سنگ ممکن شد

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در ادامه سفر به استان یزد از یک شرکت دانش بنیان داخلی که خط تولید کاغذ سنگی را ایجاد کرده است دیدن کرد.

پیشگامان صنعت سبز برای نخستین بار در خاورمیانه، با استفاده از سنگ کاغذ تولید کرده است. کاغذ سنگی به طور کامل قابل بازیافت است و نیاز به قطع درختان برای تامین کاغذ را برطرف می کند.

تولید ماشین آلات کشاورزی با توانمندی داخلی

ستاری همچنین به شرکت برچینکار که ماشین آلات کشاورزی تولید می کند رفت.

محصولات این شرکت برای اولین بار در ایران و مطابق با استانداردهای بین المللی و ضوابط فنی استاندارد ایران تولید می شود و ضمن رفع نیاز صنعت کشاورزی کشور به تجهیزات و ماشین آلات، اشتغال و ارزش افزوده ایجاد کرده است.

یکی دیگر از شرکت های دانش بنیان یزد که فناورانش محصولات دانش بنیان خود را به معاون علمی و فناوری رییس جمهوری معرفی کردند شوکا ایرانیان بود.

این شرکت فناور با توانمندی تولید تجهیزات آزمایشگاهی همچنین خط تولید خط تولید نخ BCF و CF را به طور کامل بومی سازی و انداری کرده است.

BCF به عنوان یک نخ فیلامنتی حجیم بهترین گزینه جهت جایگزینی نخهای ریسیده شده اکریلیکی و یا پشمی در صنعت تولید کفپوشها (فرش و موکت و ... به کار می رود

انتهای پیام/

169 / 156 داشن بنیان نیروگاه سنگ درختان صنایع نیروگاهی نیروگاه آبی علمی و فناوری استاندارد ایران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نیروگاه سنگ درختان صنایع نیروگاهی نیروگاه آبی علمی و فناوری استاندارد ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۴۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

توقف واردات گوشت مرغ از دو ماه قبل

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

صنعت مرغ نیازمند فعال شدن کریدور‌های صادراتی مرغ

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود