Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@08:39:55 GMT

گردو چه تاثیری بر بیماران قلبی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۴۴۲۱

گردو چه تاثیری بر بیماران قلبی دارد؟

یافته‌های جدید نشان می‌دهد که گردو به دلیل داشتن نوعی امگا ۳ گیاهی، فشار خون افرادی را که در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی قرار دارند، کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، محققان دانشگاه دولتی "Pennsylvania" به تازگی خواص گردو و تأثیر آن را بر سلامت قلب افراد مورد بررسی قرار دادند. یافته‌های جدید حاکی از آن است که گردو حاوی نوعی امگا ۳ گیاهی موسوم به "اسید آلفا لینولنیک" (ALA) است که تاثیرات مثبتی بر کاهش فشار خون افراد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان برای پی بردن اثر گردو بر کاهش فشار خون، ۴۵ فرد با میانگین سنی ۳۰ تا ۶۵ سال را که مقدار کمی چربی اشباع شده در رژیم غذایی خود مصرف می‌کردند، مورد بررسی قرار دادند. شرکت کنندگان، در این پژوهش به سه گروه تقسیم شدند؛ گروه اول شامل افرادی می‌شد که رژیم غذایی آن‌ها دارای گردو بود.

گروم دوم اشخاصی بودند که گردو مصرف نمی‌کردند، اما رژیم غذایی آن‌ها شامل همان مقدار اسید آلفا لینولنیک (ALA) و اسیدهای چرب اشباع نشده بود و گروه سوم هم شامل افرادی بود که رژیم غذایی آن‌ها گردو نداشت بلکه اسید چرب دیگری به نام "اولئیک اسید" جایگزین آن شده بود.

محققان در پایان دوره ۶ هفته‌ای دریافتند جایگزین کردن چربی‌های اشباع نشده مانند گردو و روغن‌های گیاهی به جای چربی‌های اشباع شده، باعث بهبود بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود. نتایج بررسی‌های جدید نشان داد افرادی که در رژیم غذایی خود گردو مصرف کرده بودند نسبت به سایر افراد، فشار خون کمتری داشتند. به گفته محققان، گردو علاوه بر اسیدهای چرب اشباع نشده حاوی ماده‌ دیگری است که برای کاهش فشار خون افراد مفید است.

 نتایج این مطالعه در مجله American Heart Association  منتشر شده است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اسیدهای چرب امگا ۳ بیماری های قلبی عروقی تازه های پزشکی سلامت فشار خون گردو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۴۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند

ایتنا - برنامه غذایی پرطرفدار پارینه‌سنگی یا پالئو به افراد توصیه می‌کند با اولویت دادن به گوشت، وزن کم کنند تا از سلامتی مشابه اجداد غارنشین انسان برخوردار شوند.
 پژوهشی جدید خط بطلان بر این تصور کشیده است و یافته‌ها نشان می‌دهد که انسان‌های عصر حجر در واقع بیشتر سبزیجات می‌خوردند تا گوشت.

بررسی استخوان‌ها و دندان‌های کشف‌شده در غاری در مراکش که انسان‌ها حدود ۱۵ هزار سال پیش در آن سکونت داشتند، نشان می‌دهد که برنامه غذایی عصر حجر به‌وضوح گیاهی بوده است.

به نوشته پژوهشگران، این الگوی غذایی مشخص تصور رایج در مورد اتکای انسان‌ عصر پیشاکشاورزی به پروتئین‌های حیوانی را به چالش می‌کشد.

دانشمندان موسسه انسان‌شناسی تکاملی مکس پلانک در آلمان می‌گویند بخش قابل‌ملاحظه‌ای از برنامه غذایی جامعه انسان‌های ماقبل تاریخ متشکل از بلوط، دانه کاج و حبوبات وحشی بود.

تجزیه و تحلیل ایزوتوپی بقایا به دانشمندان امکان می‌دهد مشخص کنند افراد غذایشان را از کجا تهیه می‌کردند و در طول عمرشان در معرض چه محیطی قرار داشتند.

ترکیب انواع خاصی از روی، استرانسیم، کربن، نیتروژن و گوگرد نشان می‌دهد که در زندگی این مردم غذاهای گیاهی سهم بزرگی داشته است.

بررسی سطح نیتروژن نشان می‌دهد ۸۰ درصد غذایی که ساکنان غار تافورالت می‌خوردند گیاهی بود.

زینب مبتهج، نویسنده اصلی این پژوهش، به نشریه تلگراف گفت: «من نمی‌گویم که این گروه در اصل گیاهخوار بودند، زیرا افراد گوشت هم مصرف می‌کردند. اما منبع غذایی اصلی برای دریافت پروتئین نبوده است.»

او در ادامه افزود که این پژوهش تصورهای پیشین در مورد عادت‌های غذایی انسان‌های باستان را به چالش می‌کشد.

این دانشجوی دوره دکتری گفت: «تصور رایج این است که برنامه غذایی دوره پارینه‌سنگی گوشت‌محور بوده، و شکار نقشی عمده داشته است. اما یافته‌‌ها از تافورالت شناختی دقیق‌تر به دست می‌دهد، که اتکا به میزان قابل‌ملاحظه‌ای روی منابع گیاهی خوراکی وحشی بوده است.»

یافته‌ها همچنین حاکی از آن است که غذاهای گیاهی در برنامه غذایی نوزادان نیز وجود داشته و شاید غذایی برای گرفتنشان از شیر بوده است.

این مقاله پژوهشی در نشریه بوم‌شناسی و تکامل نیچر (Nature Ecology & Evolution) منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان