Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@01:20:06 GMT

افزایش ۱۰ درصد وزن کالاهای صادراتی از زنجان در سال گذشته

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۵۹۶۳

افزایش ۱۰ درصد وزن کالاهای صادراتی از زنجان در سال گذشته

به گزارش خبرنگار مهر، حمید احمدی بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نام‌گذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب به سال «رونق تولید»، بر ضرورت اهتمام به این شعار در گمرک زنجان تاکید و از برنامه‌ریزی این اداره‌کل در راستای کمک به رونق تولید خبر داد و افزود: خوشبختانه برنامه‌ریزی‌های گمرک زنجان در راستای اهتمام به شعار سال بوده و به همین خاطر از تولیدکنندگان حمایت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به وضعیت صادرات استان از گمرک زنجان در سال گذشته اشاره کرد و با بیان اینکه در همین راستا شاهد افزایش ۴۰ درصدی صادرات کالا از گمرک زنجان بودیم، تصریح کرد: ارزش صادرات استان از گمرک زنجان در سال ۹۶ برابر با ۲۳۹ میلیون و ۷۰۲ هزار دلار بود که این میزان در سال گذشته با افزایش ۴۰ درصدی به ۴۶۱ میلیون و ۸۷۷ هزار و ۱۶۰ دلار رسید.

احمدی گفت: سال گذشته شاهد افزایش ۱۰ درصدی وزن کالاهای صادراتی از گمرک زنجان بودیم، یعنی پارسال به میزان بیش از ۱۸۴ میلیون کیلوگرم انواع کالا از گمرک زنجان به کشورهای مقصد صادر شده است.

مدیرکل گمرک استان زنجان در خصوص اقلامی که از گمرک زنجان در سال گذشته به کشورهای مقصد صادر شده است، اظهار کرد: کالاهایی که از گمرک زنجان طی سال گذشته به کشورهای مقصد صادر شده، شامل شمش روی، شمش سرب، شمش آلومینیوم، ترانسفورماتور و قطعات، کابل، کاغذ کرافت، کاغذ تفلوتینگ و تیشو، پلیمر پروپلین، پلیمر اتیلین، پلی‌اتیلین، محصولات فولادی، مویز، کشمش و محصولات لبنی بوده است.

احمدی در ادامه، گریزی به وضعیت واردات استان در سال گذشته زد و با بیان اینکه این میزان واردات در سال گذشته ۱۷ درصد کاهش داشته است، افزود: میزان وارداتی که در سال ۹۶ از گمرک زنجان اتفاق افتاده برابر با ۲۳۸ میلیون دلار بوده، این در حالی است که این میزان واردات با ۱۷ درصد کاهش در سال گذشته به بیش از ۲۷۱ میلیون دلار رسیده است.

وی با یادآوری اینکه واردات کالاها از گمرک زنجان در سال گذشته به لحاظ وزنی همانند میزان صادرات افزایش داشته و این روند افزایشی در این زمینه ۴ درصد بوده است، بیان کرد: آنچه که در سال گذشته شاهد واردات از گمرک زنجان بودیم شامل کالاهایی چون خاک روی، ماشین‌آلات صنعتی و قطعات، مصنوعات پلاستیکی، نخ پلی‌آمید و پلی‌استر، پارچه نبافته، قطعات ترانسفورماتور و … بود.

احمدی با اشاره به اینکه گمرک زنجان در راستای شعار سال گام برداشته و در همین زمینه برنامه‌ریزی‌هایی را برای حمایت از تولیدکنندگان اتخاذ کرده است، گفت: یکی از این برنامه‌ها مربوط به ترخیص درصدی مواد اولیه واحدهای تولیدی است که هنوز موفق به دریافت کد رهگیری بانکی نشده‌اند و این بدان معنی است که در حدود ۸۰ درصد از کالاها در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد تا روند واردات مانع از تولید نشود.

کد خبر 4616911

منبع: مهر

کلیدواژه: گمرک زنجان حمید احمدی طرح رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۵۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی