Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور توسعه طرحهای منابع آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: برای تامین آب ۳۰ شهر مواجه با تنش آبی در استان طرحهایی با ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار در دست انجام است.

به گزارش قدس آنلاین، علی باقر آبادی افزود: حفر ۲۲ حلقه و تجهیز ۲۸حلقه چاه از طرحهای یاد شده هستند.

وی اضافه کرد: گلبهار، رضویه، باخرز، بردسکن، شهرآباد، کاریز، تربت جام، احمدآباد صولت، تربت حیدریه، کدکن، چناران، خلیل آباد، سبزوار، شاندیز، طرقبه، فریمان، قوچان، کاشمر و نیشابور از شهرهای دارای تنش آبی هستند که با تکمیل این طرحها مشکل تامین آب آنها برطرف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور توسعه طرحهای منابع آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: پارسال نیز ۱۹ حلقه چاه با اعتبار ۲۵۳ میلیارد ریال بدون احتساب هزینه اجرای خطوط انتقال و ساخت مخازن ذخیره در ۱۶شهر استان حفر که منجر به افزایش توان تولید آب به میزان ۳۲۳ لیتر برثانیه شد.

باقرآبادی افزود: در سال گذشته همچنین با احیاء و مرمت چاههای موجود با استفاده از دستگاه 'ایر شوک' ۱۱۰ لیتر برثانیه به ظرفیت تولید آب استان اضافه شد.

در روش ایرشوک که گاه در ترکیب با روشهای شیمیایی استفاده می‌شود هوای فشرده با دبی و فشار زیاد به صورت ناگهانی درون چاه آزاد می‌ شود. خروج ناگهانی این هوای فشرده ایجاد یک موج انفجاری می­ کند که با ایجاد ارتعاش در جدار و آبخوان موجب در هم شکستن رسوبات و پاک شدن آن از روی جدار می شود و در صورتی که موج انفجار، فشارِ کافی داشته باشد می‌تواند باعث خروج رسوبات و آب از دهانه چاه به بیرون شود.

مدیر امور توسعه طرحهای منابع آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: با وجود این که در ابتدای سال ۹۷ حدود ۳۰ شهر استان در شرایط تنش آبی و یا نقطه سر به سرقرار داشتند اما با مجموعه اقدامات صورت گرفته اعم از حفاری چاه جدید، جا به جایی، تجهیز، احیاء چاههای موجود، اجرای خطوط انتقال و نظایر آنها موفق به عبور از پیک مصرف در تابستان بدون قطعی و یا جیره بندی آب در شهرهای استان شدیم.

باقرآبادی با بیان این که برای اجرای برنامه میان مدت تامین آب شهرهای استان ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است افزود: تقریبا تمامی آب مورد نیاز ۷۳ شهراستان از منابع آب زیرزمینی تامین می شود لذا یافتن مکان مناسب برای حفر چاه با توجه به ممنوعه و ممنوعه بحرانی بودن دشتهای استان یکی از چالشهای موجود در تامین آب است.

وی کمبود منابع مالی، عدم تخصیص به موقع اعتبارات مورد نیاز و کاهش تمایل پیمانکاران به اجرای طرحهای حفاری و تجهیز به دلیل تبدیل منابع نقدی به اسناد خزانه را از دیگر مشکلات این بخش بیان کرد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آبفای خراسان رضوی تامین آب تنش آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۶۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام

حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام در نشست شورای اداری استان با اشاره به اینکه طی ۲ سال گذشته، ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های استان هزینه شده است، اظهار داشت: از این میزان ۵ هزار میلیارد تومان صرف زیرساخت راه‌های مواصلاتی استان در حوزه اربعین است.

وی در ادامه افزود: استان ایلام دارای، ده بیمارستان دولتی و سه بیمارستان خصوصی است و بیش از ۵۰۰ پزشک و ۱۹۳ سالن ورزشی و تعداد ۳۷ هزار ورزشکار سامان‌دهی شده دارد.

استاندار ایلام با بیان اینکه سال گذشته ۳۲۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است، عنوان کرد: با توجه نزولات جوی امسال تولید گندم به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.

وی اضافه کرد: بیمارستان ملکشاهی طی دو ماه آینده و سد میمه با ۷۲ درصد پیشرفت فیزیکی در ماه‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

بهرام نیا همچنین تصریح کرد: استان ایلام ۵۹۰ روستا دارد و تراکم جمعیت شهری ۶۸ و تراکم جمعیت روستایی ۳۲ درصد و دارای ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک با سه استان کشور عراق است.

نماینده عالی دولت در استان ایلام اضافه کرد: استان ایلام دارای ۶ درصد منابع نفتی و ۱۱ درصد منابع گازی است که بخشی از ظرفیت‌ها بالفعل شده است.

وی در ادامه مطرح کرد: طرح‌های بزرگ نظیر ارغوان‌گستر، ان‌جی‌ال دهلران، فولادگستر ایوان و کاغذ‌سنگی چرداول، سد میمه دهلران، تصفیه‌خانه ایوان و ملکشاهی در آستانه افتتاح هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • تاکید بر تامین لاستیک خودرو از منابع معتبر دولتی
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • جریمه قاچاقچی ۱۷۰ رأس گوسفند مولد در تربت حیدریه
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان 
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند