Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@18:31:03 GMT

روزه اولی‌ها مراقب تغذیه شان باشند

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۶۱۹۲

روزه اولی‌ها مراقب تغذیه شان باشند

دکتر لیلا آزادبخت روز سه شنبه به این افراد توصیه کرد که در سحری میوه های آبدار مانند هندوانه و نیز سبزیجات از جمله کاهو مصرف کنند تا طی روز احساس تشنگی نکنند.

وی به خانواده ها توصیه کرد که مراقب باشند نوجوانان در هنگام خوردن کاهو مخصوصا به شکل سالاد از سس استفاده نکنند زیرا موجب تشنگی بیشتر آنان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این متخصص تغذیه به نوجوانان و روزه اولی ها توصیه کرد که بین وعدهای افطار تا سحر به تدریج، آب به مقدار کافی بنوشند و سعی نکنند آب فراوانی را در سحر استفاده کنند.
آزادبخت افزود: این افراد می توانند بخشی از مایعات مورد نیاز را از طریق آب میوه ها که املاح و ویتامین مناسب دارند، تامین کنند.
وی به والدین توصیه کرد که خواب فرزندان به خصوص روزه اولی ها را طوری تنظیم کنند تا سحری بیدار شوند و همچنین وقت کافی برای صرف این وعده غذایی داشته باشند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: غذا خوردن سریع و با عجله، سبب اختلال در سیستم گوارشی می شود و حتما روزه داران با فرصت کافی و با آرامش سحری را میل کنند.

وی تاکید کرد که روزه اولی ها در حال رشد هستند و باید وعده های سحری، افطار و قبل از خواب را صرف کنند. این افراد تمامی گروه های غذایی از جمله گروه لبنیات، میوه ها و سبزیجات، نان ها و غلات سبوسدار، گوشت ها و پروتئین ها را در این 3 وعده استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه روزه اولی ها غذاهایی مانند شیر، ماست و پنیر در وعده افطار مصرف کنند، گفت: آنان از مواد غذایی مانند لبنیات، پروتئین ها، حبوبات به اندازه کافی استفاده کنند.

این متخصص تغذیه اظهار داشت: کودکان به ویژه دخترانی که برای نخستین بار ماه رمضان امسال را روزه می گیرند، نیاز به تغذیه مناسب دارند که باید برای آنان فراهم شود.

وی به خانواده ها توصیه کرد که برای جلوگیری از احساس تشنگی، غذاهای سرخ‌شده را از وعدۀ سحری حذف و از حبوبات مختلف استفاده کنند تا پروتئین مورد نیاز بدن روزه ‌اولی ها فراهم شود.



منبع: پارسینه

کلیدواژه: روزه تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۶۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، دومین نشست مدیران امور دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور ۱۹ الی ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر نعیمی معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، دکتر دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان برگزار می شود.

در این نشست که به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می‌شود حاضرین پس از ارائه تجارب موفق خود در حوزه دانشجویی به تبادل نظر در خصوص پیش‌نویس آیین‌نامه جامع اسکان در سراهای دانشجویی، پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی خواهند پرداخت.

در بخش دوم این نشست دو روزه شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی تحلیل آسیب‌های روانی- اجتماعی دانشجویان که از سوی دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان برگزار خواهد شد؛ شرکت می کنند.

گفتنی است در پایان این نشست از مدیران دانشجویی شایسته مناطق با اهداء لوح تقدیر، تجلیل به عمل خواهد آمد.

کد خبر 6098219

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • یونیسف: ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از کی شروع می‌شود؟