Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@19:16:38 GMT

حدود دو میلیون تن محصول خارج از فصل در هرمزگان تولید شد

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۹۴۰۶

حدود دو میلیون تن محصول خارج از فصل در هرمزگان تولید شد

بندرعباس- ایرنا- مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: امسال حدود دو میلیون تن محصول کشاورزی خارج از فصل در استان تولید شد.

سید رضا امیری زاده عصر سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این میزان محصول خارج از فصل در سطح 70 هزار هکتار از زمین های کشاورزی هرمزگان تولید شده است.
وی خاطرنشان کرد: امسال میزان تولید محصول خارج از فصل در هرمزگان در مقایسه با سال قبل 20 درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امیری زاده با بیان اینکه هرمزگان حائز رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل در کشور است، افزود: 29 محصول کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان تولید می شود که بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، کلم، فلفل و لوبیا سبز از مهم‌ترین آنها است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان بیان داشت: محصولات تولیدی علاوه بر تامین نیاز استان، به نقاط مختلف کشور نیز ارسال و به کشورهای حاشیه خلیج فارس هم صادر می شود.
امیری زاده بیان داشت: عرضه محصولات خارج از فصل هرمزگان در تنظیم بازار این محصولات و جلوگیری از افزایش قیمت آن ها در سطح کشور تاثیر بسزایی دارد.
به گزارش ایرنا، در اطلاعات منتشره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان آمده است: کشت گیاهان زراعی خارج از فصل در هرمزگان در ماه های مهر و آبان انجام و برداشت آنها نیز از اواسط آذرماه آغاز و تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه می یابد.
شهرستان ‌های بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.
وسعت زمین های کشاورزی هرمزگان 160هزار هکتار با تولید سالانه 2 میلیون و 300 هزار تن محصول باغی و زراعی اعلام شده است.
7198/6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي محصول خارج از فصل هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر