Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان آذربایجان‌شرقی از افزایش ۱۵ هزار و ۷۴۹ نفری اعضای صندوق طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «محمد نظری» عصر امروز در نشست کارگزاران شهرستان تبریز برگزار شد، اظهار داشت: 72 درصد جمعیت استان آذربایجان شرقی در 62 شهر ساکن هستند که 49 شهر زیر 20 هزار نفر جمعیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان‌شرقی افزود: 43 هزار و 857 نفر از جمعیت عشایری استان در فصل قشلاق هستند که عشایر آذربایجان‌شرقی اغلب در منطقه ارسباران و شهرستان‌های سراب و میانه ساکن دارند و با داشتن 22 درصد جمعیت دامی، 20 درصد پروتئین استان را تولید می‌کنند.

وی با اشاره به این‌که تمام جمعیت روستایی و عشایری و ساکنان شهرهای زیر 20 هزار نفر می‌توانند مستقیما به عضویت صندوق درآیند، افزود: براساس سهیمه تخصیصی، 284 هزار نفر از جمعیت مشمول 18 تا 50 ساله آذربایجان‌شرقی باید تحت پوشش صندوق قرار گیرند که از این میزان تاکنون، 187 هزار و 500 نفر معادل 65 درصد سهمیه ابلاغی محقق شده است.

نظری با بیان این‌که 10 درصد بیمه‌شدگان صندوق در استان را بانوان تشکیل می‌دهند، گفت: میانگین بیمه‌شدگان صندوق در تمام شهرستان‌های استان بالای 39 درصد (میانگین کشوری) است و شهرستان‌های هریس با 94 و خداآفرین با 41 درصد به ترتیب بیشترین و کمترین پوشش را به خود اختصاص داده‌اند.

وی در ادامه افزود: از 97 کارگزاری فعال در استان، 53 کارگزاری متعلق به بخش خصوصی است که این میزان قبل از بازنگری آیین نامه صندوق و ساماندهی کارگزاری‌ها، تنها چهار مورد بود.

نظری، با اشاره به افزایش 15 هزار و 749 نفری اعضای صندوق طی سال گذشته در استان، خاطرنشان کرد: در همین مدت حدود 100 هزار مورد تمدید بیمه و بیش از 52 میلیارد تومان وصولی داشتیم که 11.5 درصد وصولی کل کشور را شامل می‌شد.

وی، کل پرداختی صندوق در استان طی سال 97 را  66 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: مجموع مستمری‌بگیران صندوق در استان 16 هزار و 278 نفر، معادل 16 درصد مستمری‌بگیران صندوق در کشور است.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان ماه مبارک رمضان خبرگزاری شبستان قم حجت الاسلام رفیعی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور بیانیه گام دوم انقلاب مجلس سبک زندگی اسلامی حرم حضرت معصومه س نظری صندوق بیمه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۹۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی

 سرهنگ قنبرزاده در نشست تجزیه و تحلیل آمار تصادفات استان آذربایجان شرقی گفت: میزان فوتی‌ها در تصادفات درون شهری سال ۱۴۰۲ در استان نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد بیشتر شد که تبریز با ۶۰ درصد تصادفات در جایگاه نخست و مراغه با ۲۰ درصد در رتبه دوم قرار داشت.

وی ادامه داد: میزان تصادفات جرحی و فوتی در استان نگران کننده است و بر اساس آمار میزان تصادفات در سال گذشته سیر افزایشی داشت.

سرهنگ قنبرزاده با بیان اینکه رده سنی فوتی‌ها در فرودین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ سال است افزود: در فروردین ماه امسال ۱۹ نفر در رده سنی یاد شده در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست دادند که ۴۰ درصد کل فوتی‌ها را شامل می‌شود و انتظارمان از والدین این است اجازه ندهند فرزندانشان بدون گواهینامه و رعایت قوانین رانندگی کنند.

وی ادامه داد: اکثر تصادفات منجر به فوت از ساعت ۱۸ به بعد اتفاق افتاده است که ۶۰ درصد کل تصادفات فرودین را شامل می‌شود.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی به عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت اشاره کرد و گفت: ناتوانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با ۹ مورد در رتبه اول و بی توجهی به جلو با ۴ مورد در رتبه بعدی قرار گرفت.

سرهنگ قنبرزاده کنترل ترافیک را وظیفه همگانی دانست و گفت: تمام دستگاه‌ها در کنترل ترافیک و تصادفات باید به میدان بیایند و صرف حضور پلیس کافی نیست به طوری که که در ایام تعطیلات عید به دلیل حضور دستگاه‌های مختلف میزان تصادفات کاهشی بود.

وی با انتقاد از عقب ماندگی تبریز در هوشمندسازی معابر اظهار کرد: تبریز از لحاظ هوشمندسازی معابر فقیر است به طوری که در بین کلانشهر‌های کشور در جایگاه‌های آخر قرار گرفته بنابراین ضروری است مسئولان برنامه ریزی جدی داشته باشند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه برخورد با تخلفات حادثه ساز افزایش یافته است گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان برخورد با تخلفات حادثه ساز ۳۸ درصد در عناوین مختلف افزایش یافت برای نمونه برخورد با تخلف تجاوز از سرعت مجاز حدود ۲۲۳ درصد افزایش داشت.

وی ادامه داد: همچنین در فروردین ماه امسال ۶۵۸ مورد توقیف گواهینامه و خودرو اتفاق افتاد که ۳۳۴ مورد مربوط به دلیل نداشتن گواهینامه، ۱۵۰ مورد تخلفات حادثه ساز ۱۲۵ مورد نمره منفی و ۴۹ مورد نیز به دلیل استفاده از مواد روانگردان بود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • افزایش ۵۸ درصد ترانزیت جاده ای کشور در سال گذشته
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • ۱۸۰۰ مادر دارای ۳ فرزند بوشهری در لیست بیمه رایگان
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود