Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@01:21:09 GMT

جایگاه تحقیق در دانشگاه‌ها باید ارتقا پیدا کند

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۰۶۳۰

ارتقای جایگاه تحقيق در دانشگاه‌ها از جمله اقداماتی است که باید توسط مسئولان مربوط به اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها پیگیری شود.

به گزارش آنا، اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها یکی از دغدغه‌های مهم نخبگان انقلابی است. باید جامعه علمی کشور برای رسیدن به قله‌های مدنظر در بیانیه گام دوم انقلاب، نسبت به اسلامی‌کردن دانشگاه‌ها بیش از گذشته فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سلسله مطالب اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها، به برخی از مؤلفه‌های یک استاد از عناصر سیاست‌های اجرایی اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها پرداختیم.

در شماره قبلی گفته شد که شناسایی و تشویق اساتید مؤمن و متعهد و افزایش نشاط اسلامی از اقدامات مهمی است که مسئولان برای اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها باید انجام دهند. باید شرایط به گونه‌ای باشد که از نظر مادی و معنوی، مقام استاد تکریم شود.

استاد دانشگاه با انواع حسادت‌ها و تخریب‌ها در دانشگاه روبرو بوده و موجب می‌شود که یأس و ناامیدی در او تزریق شود. به همین دلیل تشویق کردن اساتید دانشگاه می‌تواند عوامل منفی را از استاد دور کرده و در او امید، نشاط و انگیزه ایجاد کند. وقتی استاد متعهد، متخصص و مؤمن تشویق شود، در او اعتماد به نفس و روحیه خودباوری تقویت شده و دانشگاه و استاد به سمت اسلامی شدن پیش می‌روند.

در این شماره به مؤلفه‌های دیگر اساتید از عناصر سیاست‌های اجرایی اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها می‌پردازیم.

بالارفتن جایگاه تحقيق در دانشگاه‌ها از جمله اقداماتی است که باید توسط مسئولان مربوط به اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها پیگیری شود.

متولیان آموزش عالی باید به مقوله تحقیقات علمی و پژوهش‌های کاربردی دانشجویان اهمیت ویژه‌ای قائل شوند چراکه همین پژوهش‌ها می‌تواند در رفع چالش‌های ملی مؤثر واقع شود. باید به تحقیقات برتر دانشجویی اعتبار ویژه‌ای داده شود و به مقوله پژوهش در دانشگاه‌ها توجه بیشتری شود.

دانشگاه آزاد اسلامی افتخار دارد که با اجرای طرح پایش(پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای)، چالش‌های استان‌های مختلف کشور را احصا کرده و در جهت رفع این چالش‌ها به کمک پژوهشگران گام بردارد.

از دیگر کارهایی که مسئولان برای اسلامی کردن دانشگاه‌ها باید انجام دهند، ايجاد تسهيلات رفاهی متناسب با منزلت اساتید دانشگاه‌هاست.

استاد دانشگاه در حقیقت یک فرمانده جنگ نرم به تمام عیار است و مقام او همیشه باید ارج نهاده شود. تکریم استاد در منابع دینی ما سفارش فراوانی شده است. وقتی یک استاد از نظر منزلت اجتماعی ارتقا پیدا کند و نگاه تکریم‌آموز به او داشته باشیم، انگیزه پیدا می‌کند که در تدریس کردن مطالب به دانشجویان وقت بیشتری بگذارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دانشگاه تحقیق ارتقا بهنام صفوی مارک ویلموتس هادی رضوی باتری قلب روز نکبت پایگاه نظامی آمریکا شاخص فلاکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۰۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز

ایسنا/فارس آیین نکوداشت اصغر دادبه، چهره ماندگار فلسفه و عرفان و حافظ شناس شهری کشورمان، اصغر دادبه امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در مدیریت منطقه جنوب کشور(شیراز) برگزار شد.

در این آیین که به پاس خدمات علمی و فرهنگی این استاد فلسفه و عرفان در سالن فرهنگ مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور برگزار شد، اصغر دادبه در بیان مفهوم رندی حافظ اظهار کرد: حافظ رندی را به عنوان یک مکتب مستقل پیشه کرده است.

وی بیان کرد: اگر قرار بود رندی همان معنایی را داشته باشد که در اشعار عطار و سنایی وجود دارد، حافظ باید در ۱۲ غزلی که صرفأ عرفانی بود، لفظ رندی بیاورد.

این حافظ شناس کشورمان ادامه داد: غزل‌های حافظ را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد که دو دسته اقلیت و یک دسته از اکثریت‌ها می‌شوند، آن اقلیت‌ها گاهی یکی دو غزل عاشقانه است و بیش از ۱۰ غزل کاملاً جمله‌های عرفانی است که قابل انکار است. نیست.

نویسنده کتاب «حافظ، زندگی و اندیشه» با طرح این پرسش که چرا با وجود این عطار و سنایی پیش از حیات حافظ زیسته‌اند اما رندی با نام حافظ گره خورده است، گفت: در جهان‌بینی حافظ دو روش‌شناسی وجود دارد که از زیبایی‌های طبیعی و شنیداری شروع می‌شود و در نتیجه نظربازی سرمنزل به تزکیه باطن می‌رسد.

مجید اسکندری، پژوهشگر ادبی و استاد دانشگاه، تفاوت کلامی اصغر دادبه را قابل تعظیم و تکریم توصیف کرد و افزود: دادبه نه تنها شعر حافظ را ارائه کرده است، بلکه با حافظ زیسته است. شیوه مناسب استاد دادبه در کلام و بیان مسئله مهمی است که خواص و عوام بر این نکته منبع دارند.

اصغر دادبه (زاده ۱۸ اسفند ۱۳۲۵ در یزد)، استاد فلسفه اسلامی و ادبیات عرفانی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه ادبیات دائره‌المعارف بزرگ اسلامی، همچنین مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است.

دادبه در سال ۱۳۸۱، در دومین همایش چهره‌های ماندگار، به‌عنوان چهره ماندگار در ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم+ تصاویر
  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه
  • دانشگاه پادگان نیست