Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران انگلیسی با همکاری شرکت "انویدیا"، نوعی پلتفرم مبتنی بر هوش مصنوعی ابداع کرده‌اند تا تصاویر رادیولوژی را با سرعت بیشتری بررسی کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اینجینیر، شرکت آمریکایی "انویدیا"(Nvidia) و "دانشگاه کینگز لندن"(KCL)، یک پلتفرم مبتنی بر هوش مصنوعی ابداع کرده‌اند تا ارزیابی رادیولوژی را به صورت خودکار درآورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوش مصنوعی می‌تواند حوزه‌های بسیاری را دگرگون کند اما تأثیر آن در حوزه سلامت، بسیار بیشتر از حوزه‌های دیگر است زیرا با کمک هوش مصنوعی، امکان تحلیل و بررسی با سرعتی بیش از سرعت انسان فراهم می‌شود.

رادیولوژی، یکی از بررسی‌های اساسی در علم پزشکی به شمار می‌رود اما تحلیل تصاویر به صورت دستی، کاری زمانبر است. آموزش هوش مصنوعی برای تشخیص الگوهای موجود در اسکن‌ها می‌تواند به پزشکان در تشخیص سریع کمک کند و کارمندان بیمارستان را از یک کار تکراری معاف سازد.

در این پلتفرم، از سیستم شرکت انویدیا موسوم به "DGX-2" و پلتفرم هوش مصنوعی این شرکت موسوم به "ای‌ال کلارا"(AL Clara) استفاده می‌شود. این دو سیستم، با سیستم تصویربرداری داخلی دانشگاه کینگز لندن موسوم به "نیفتی‌نت"(NiftyNet) ادغام می‌شوند تا تصاویر رادیولوژی را بررسی کنند.

شرکت انویدیا در اوایل سال جاری، از پلتفرم کلارا و امکان استفاده از آن در کمک به رادیولوژیست‌ها صحبت کرده بود. پروفسور "سباستین اورسلین"(Sebastien Ourselin)، رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه کینگز لندن گفت: این پلتفرم می‌تواند تحول قابل توجهی در بیمارستان‌های مجهز به هوش مصنوعی ایجاد کند و پیامدهای مثبتی برای بیماران و سرویس سلامت همگانی داشته باشد. حافظه گسترده و قدرت بالای محاسباتی سیستم DGX-2 شرکت انویدیا، به ما امکان می‌دهد تا مجموعه داده‌های بزرگ سه‌بعدی را به جای چند روز در چند دقیقه به هوش مصنوعی آموزش دهیم و از این داده‌ها به عنوان یک منبع مطمئن در بیمارستان استفاده کنیم.

به گفته مقامات انویدیا، این پروژه رادیولوژی، نخستین مدل یکپارچه یادگیری است که برای توسعه الگوریتم‌های هوش مصنوعی در سرویس سلامت همگانی به کار می‌رود و امکان توسعه هوش مصنوعی را با استفاده از داده‌های بیمارستان و بدون نیاز به منابع بیرونی فراهم می‌کند. این پروژه، به سرویس سلامت همگانی امکان می‌دهد تا با مدل‌های گوناگون هوش مصنوعی که بر اساس جمعیت شناسی و ویژگی‌های بالینی گردآوری شده‌اند، ایمنی و نظارت لازم را بر داده‌های خود فراهم کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پلت فرم راديولوژي هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۱۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مریم اردبیلی مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران  با اعلام این خبر اظهارکرد: سومین رویداد «ریحان شهر» به عنوان مهمترین رویداد کنشگری محله محور زنان پایتخت که به دنبال تقویت کنشگری و عاملیت زنان است، وارد مرحله ارزیابی و بررسی طرح‌نامه‌ها شده است.

وی با بیان اینکه این مرحله از رویداد با همکاری اساتید و صاحبنظران حوزه اجتماعی و با مشارکت تیم علمی و تخصصی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در حال اجراست، خاطرنشان کرد: شاخص‌های ارزیابی و بررسی طرح‌نامه ها، بر اساس رویکرد شناخت دقیق مساله و موضوع در محله، تمرکز بر فعالیت محور بودن طرح‌ها، همسویی اهداف تعیین شده با فعالیت‌های اجرایی طرح و انطباق طرح با نیاز زنان و خانواده‌ها در محلات است، به گونه‌ای که منجر به تقویت مشارکت زنان و خانواده‌های آنان در محله شود.

مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده با تاکید بر این موضوع که دبیرخانه ریحان شهر دایمی است خاطرنشان کرد: در سومین مرحله، ۱۵۷ طرح در سامانه کایپر بارگذاری شده است که پیش از این با نظر راهبران منطقه‌ای و در سطح مناطق ۲۲ گانه بررسی و ابعاد و ظرفیت‌های طرح‌ها طی جلسات حضوری و بازدید از آنها، مورد بررسی اولیه قرار گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • لزوم ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سریع‌ترین زمان ممکن
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی اخبار ایکس را خلاصه می‌کند
  • چت‌بات Grok اخبار ایکس را خلاصه می‌کند
  • پلیر موسیقی Winamp باز می‌گردد!