Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد :ساختمان تئاتر مستقل که در محدوده پهنه رودکی قرار دارد، یکی از بناهایی است که توسط بخش خصوصی هنرهای نمایشی را در محدوده منطقه ۱۱ و برای مردم شهر تهران و دوستداران تئاتر ارائه می دهد.

به گزارش امتداد ، روز گذشته نصراله آبادیان شهردار منطقه ۱۱ در راستای آغاز عملیات اجرایی پهنه رودکی به عنوان بزرگترین پروژه فرهنگی شهر تهران ، از ابنیه فعال در زمینه هنرهای نمایشی بازدید کرد و به گفتگو با مدیران این ساختمان ها پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن جودکی مشاور هنری تئاتر مستقل در این گفتگو منطقه ۱۱ را پایلوت فرهنگی و هنری شهر تهران دانست و گفت: با وجود مکان های فرهنگی همچون تئاتر شهر و تالار وحدت، تالار رودکی، سالن های خصوصی و … که در این محدوده فعال هستند ؛ پروژه پهنه فرهنگ و هنر رودکی اتفاق خوبی است که از سوی مدیریت شهری به اجرا در آمده.

وی با تأکید بر اصالت، قدمت و بافت تاریخی این پهنه، برنامه های مدیریت شهری برای ماندگاری ابنیه ارزشمند را حائز اهمیت دانست و افزود: با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی در مرکز پایتخت و دسترسی های خوبی که این محدوده از جنوب و شمال به حمل و نقل عمومی دارد؛ در صورت ارائه برنامه های مدون ، پلان های بلند مدت و توجه ویژه به زیبا سازی شهری می توان شاهد اتفاقات بسیار خوبی در عرصه هنر بود.

جودکی با تأکید بر توجه بیشتر به بافت مردم نگاری در پهنه رودکی لزوم معرفی و نصب شناسنامه ساختمان های ارزشمند هنری از جمله تئاتر شهر و تالار وحدت را با هدف حفظ هویت بنا و هویت هنری مورد توجه قرار داد .

او حمایت شهرداری منطقه ۱۱ از بخش خصوصی برای فعالیت های هنری مجموعه های نو پا را اقدامی ارزنده دانست که می تواند در رونق هنر تأثیر گذار باشد.

به گفته جودکی ساختمان تئاتر مستقل با بیش از ۵۰ سال قدمت در خیابان رازی واقع شده و دارای یک سالن با ظرفیت ۱۶۴ نفری، فضای گالری و دیگر امکانات از جمله پلاتو تمرین ، کلاس های آموزشی ، خدمات رفاهی برای تماشاگران و … است که روزانه ۲ اجرا را به نمایش می گذارد و در طول سال نیز برنامه های دینی و آیینی از جمله تعزیه در آن اجرا می شود.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۲۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روحی مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی در مصاحبه رادیویی اظهار کرد: تاکنون در ایران دولت ملک‌های خود را نفروخته و برای اولین بار است که دولت، فروش اموال مازاد را شروع کرده است.

وی افزود: ما در حال حاضر ۴۰۰ شرکت داریم که عموماً دولتی هستند و سیاست دولت هم این است که ۲۰ درصد اکثر سهام‌های بزرگ را نگه دارد و با این حساب دیگر چیزی برای فروش ندارد مگر اینکه زیانده‌ها را بفروشد که کسی هم سراغ آنها نمی‌آید.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی گفت: علت زیاندهی برخی شرکت‌های دولتی این است که دولت مدیریت این شرکتها را رها نمی‌کند در صورتی که اگر مدیریت به بخش خصوصی اعطا نشود، شرکت هم بهره ور نخواهد شد.

روحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم تحویل مدیریت شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی تأکید فرمودند، اظهار کرد: در حال حاضر با وجود اینکه ۱۵ درصد شرکت ایران خودرو متعلق به دولت است اما مدیریت آن را دولت بر عهده دارد.

وی افزود: پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه به پنج مدل تقسیم بندی می‌شوند که عبارتند از پروژه‌های احداث و توسعه، پروژه‌های تجهیز و تعمیر، پروژه‌های مطالعه و طراحی و پروژه‌های تعهدات و بدهکاری به پیمانکاران که تمرکز ما در مولدسازی دارایی‌ها فقط مربوط به پروژه‌های احداث و توسعه است که باعث می‌شود زیرساخت‌های کشور به بهره‌وری برسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ پروژه ملی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی داریم که ۱۸ هزار پروژه آن در بخش احداث و توسعه است و این ۱۸ هزار پروژه هم عموماً مربوط به بخش ورزش، نیرو، آب و راهداری است.

روحی یادآور شد: تاکنون ۲۵۰۰ ملک شناسایی و احصا شده که مشکل حقوقی ندارند. ما این املاک را ارزش افزایی کردیم که یک بار برای مزایده می‌رود و در صورتی که به فروش نرسد با پیمانکار پروژه تهاتر و یا معاوضه می‌کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی همچنین در ادامه فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و معاوضه را از جمله اقداماتِ انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی برشمرد.

این مقام مسؤول یادآور شد: بند هفت ماده ۱۲ آئین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت به توقف طرح‌های فاقد فایده فنی و اقتصادی و اجتماعی و لزوم تعیین تکلیف دارایی‌های آن اشاره دارد که در کل قوانین کشور بی نظیر و فراقوه‌ای است اما به نظر می‌رسد که به خوبی تبیین نشده است.

کد خبر 6089035

دیگر خبرها

  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • میزبانی قلعه فلک‌الافلاک از ارکستر سمفونیک تهران
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • دلیل قطع درختان در محدوده باغ‌موزه قصر مشخص شد
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز