Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان با ردیابی مکان کاوشگر‌هایی که درطول سال‌ها به فضا پرتاب شده‌اند، هنوز مشغول جمع آوری داده‌های ارزشمند درباره فاصله ستاره‌ها از زمین هستند.

به گزارش شریان نیوز،از زمان شروع عصر فضا تاکنون تعداد بسیار زیادی سفینه فضایی و کاوشگر به وسیله کشور‌های مختلف دنیا ساخته و روانه فضا شده‌اند.

  از جمله سفینه‌های فضایی وویجر ۱ ناسا که در دهه ۱۹۷۰ به فضا پرتاب شده است و با وجود اتمام ماموریت خود همچنان درفضا شناور و به سمت خارج منظومه شمسی در حرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 
دانشمندان با استفاده از محاسبه‌های نرم افزاری و رصدخانه‌های فضایی، چون هابل موقعیت دقیق این کاوشگر‌ها را در اختیار دارند و پیش بینی کرده اند که سرانجام آن‌ها چه خواهد شد.   درسال ۱۹۷۲ ناسا سفینه فضایی ۱۰ Pioneer را راه اندازی کرد که اولین کاوشگر فضایی برای عبور از کمربند سیارکی بود. یک سال بعد، Pioneer ۱۱ راه اندازی و به فضا ارسال شد.   درسال ۱۹۷۷، فضاپیمای Voyager ۲ درفاصله اندکی پس از پرتاب کاوشگر Voyager ۱ راه اندازی شد. این فضاپیما افزو ن بر تلسکوپ فضایی، تنها فضاپیمایی است که تاکنون به فضای بین ستاره‌ای رسیده است.   کارشناسان امیدوار هستند کاوشگر‌های Pioneer ۱۰، Pioneer ۱۱ و کاوشگر افق‌های جدید ناسا بتوانند از سیستم خورشیدی به نام heliosphere خارج  و به فضای میان ستاره‌ای راه یابند.  
دو فضاپیمای Pioneer ۱۰ و Pioneer ۱۱ آخرین داده‌های خود را درسال‌های ۲۰۰۳ و ۱۹۹۵ به زمین ارسال کرده اند، با وجود اینکه این کاوشگر‌ها دیگر قادر به ارسال سیگنال به زمین نیستند، اما دانشمندان متوجه شده اند آن‌ها مسیر بسیار طولانی را در فضا پیموده اند.   کارشناسان احتمال می‌دهند کاوشگر‌های وویجر ۲ و پایونیر ۱۱ در آینده به سیستم Proxima Centauri برسند که فاصله بسیار طولانی با زمین دارد.   با وجود آنکه دانشمندان نمی‌توانند اطلاعات جدیدی از کاوشگر‌ها دریافت کنند، اما محاسبه تقریبی سرعت حرکت کاوشگر می‌تواند سبب افزایش اطلاعات درباره فاصله ستاره‌ها از زمین و تخمین بازه زمانی سال نوری ستاره‌های خارج از سیستم خورشیدی تا زمین شود.   کارشناسان اعتقاد دارند اگر انسان بخواهد به کشف راز و رمز ستاره‌ها و کهکشان‌های جدید دست یابد ساخت کاوشگر‌های جدید که با سرعت بسیار بالایی حرکت می‌کنند اجتناب ناپذیر خواهد بود، همچنین ساخت و تجهیز کاوشگر‌های نسل جدید با ابزار‌های داده کاوی دقیق‌تر و نیز باتری‌های با عمر طولانی امکان استفاده از کاوشگر‌ها در بازه زمانی طولانی‌تر را دراختیار دانشمندان قرار می‌دهد.   محققان اعلام کرده اند درنهایت کاوشگر‌های رها شده درفضا با برخورد به ستاره‌ها یا وارد شدن به مدارجاذبه برخی از سیاره‌ها سرنوشتی متفاوت پیدا خواهند کرد و در نهایت نابود می‌شوند.  

برخی کارشناسان احتمال می‌دهند هوشمندان فرازمینی در صورت وجود می‌توانند این کاوشگر‌ها را ردیابی و اطلاعات درباره انسان و سیاره زمین به دست آوردند به همین دلیل رها سازی بدون برنامه کاوشگر‌ها به ویژه همراه بودن دیسک طلایی حاوی مختصات کره زمین درفضا می‌تواند خطری جدی برای انسان‌ها باشد.

برچسب هاسیستم خورشیدیسفینه فضایی

منبع: شریان

کلیدواژه: سیستم خورشیدی سفینه فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۴۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاره رئال در انتظار بایرن مونیخ پرستاره!

به گزارش "ورزش سه"، برتری رئال مادرید مقابل منچسترسیتی در ضربات پنالتی بازی برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، آن‌ها را به مرحله بعدی سوق داد.

شاگردان کارلو آنچلوتی در مرحله نیمه نهایی باید به مصاف بایرن مونیخ بروند که با حذف آرسنال به این دور صعود کرده‌اند. این بازی فرصت رویارویی آنتونیو رودیگر آلمانی با تیمی از کشورش را ایجاد می‌کند.

رودیگر درمورد رویارویی با بایرن به اسکای آلمان گفت:"فکر می‌کنم انتخاب گزینه مشخص برای قهرمانی در این رقابت‌ها دشوار خواهد بود. بایرن تیم بسیار بزرگی است و به نظرم دو تیم شانس یکسانی دارند.

بازیکنان بایرن مونیخ؟
هری کین در این تیم حضور دارد اما او تنها نیست. آن‌ها جمال موسیالا و لروی سانه را دارند که امیدوارم برای این بازی در شرایط خوبی باشند. اولین باری که در لیگ قهرمانان اروپا به مونیخ رفتم، اتفاق خوبی رقم نخورد، بنابراین با اشتیاق منتظر این بازی هستم.

پیش بینی از بازی؟
هر دو تیم در حال حاضر در فرم خوبی هستند و بازی جذابی خواهد بود. قطعا بازی بزرگی خواهد بود. امیدوارم تمام بازیکنان بایرن آماده باشند چون می‌خواهیم مقابل بهترین‌ها بازی کنیم.

دیگر خبرها

  • هفت کشف شگفت‌انگیز درباره سیاره عطارد
  • ستاره رئال در انتظار بایرن مونیخ پرستاره!
  • شمارش معکوس برای آغاز ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • ارتباط فضاپیمای وویجر ۱ ناسا پس از ماه‌ها با زمین برقرار شد
  • ایلان ماسک: شواهدی از بیگانگان ندیده‌ایم
  • ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم
  • تولید زباله فضایی هند صفر می‌شود
  • سیاره مشتری چه زمانی شروع به حرکت در منظومه شمسی کرده است؟
  • کاوشگر بین ستاره ای پس از ۵ ماه با زمین تماس گرفت