Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با توجه ویژه به توسعه بانکداري الکترونيک، ارائه انواع خدمات الكترونيك و برخط ازجمله اينترنت بانك، همراه بانك، تلفن‌بانك، اس ام اس بانك، صدور كارت هديه و انواع كارت‌هاي شتابي به صورت آنلاين، خدمات درگاه الكترونيك، پايانه‌هاي فروشگاهي و ... را در دستور كار قرار داده است.

به گزارش صدای ایران با توجه به گسترش زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و اينترنت در تمام کشورها ازجمله ايران، خدمات بانکي روزمره به‌سادگي با رايانه هاي شخصي و گوشي‌هاي موبايل قابل انجام است و بانکداري الکترونيك مسير ناگزيري است كه تمام بانك‌هاي آينده‌نگر به آن روي آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در بانکداری الکترونیک به جای روش‌های سنتي، از روش‌هاي متفاوتي براي ارائه خدمات استفاده مي‌شود و با ايجاد محصولات و خدمات ارزان و فراگير بر بستر اينترنت، روابط مشتري با بانک را بهبود مي‌بخشد و سبب افزايش سرعت و كارآيي و كاهش هزينه‌هاي بانكداري مي‌شود. از جمله بانك‌هاي كشور كه ضرورت توسعه خدمات بانكداري الكترونيك را درك كرده و در اين زمينه اقدامات شايان توجهي انجام داده، بانك قرض‌الحسنه مهر ايران است.
مرتضی اکبری، مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران دراين‌باره با بيان اينکه جوان‌ترين متخصصان و کارشناسان علم فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات در بانك قرض‌الحسنه مهر ايران حضور دارند و دانش و خلاقيت خود را براي ارائه خدمات به‌روز در حوزه بانكداري الكترونيك در اختيار ما قرار مي‌دهند، مي‌گويد: خلق محصولات جديد بانكداري الكترونيك براي جلب رضايت حداكثري مشتريان بسيار حائز اهميت بوده و بانك قرض‌الحسنه مهر ايران در اين حوزه همپاي ساير بانك‌هاي بزرگ شبكه بانكي كشور در حركت است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با اشاره به پیشرفت قابل‌توجه زیرساخت‌هاي اين بانک در زمينه IT گفت: طی ۱۱ سال گذشته اقدامات مؤثر زیادی در حوزه بانکداری الکترونيک و استفاه از فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات در بانک قرض‌الحسنه مهر ايران انجام شده است؛ اما افق پيش‌روي حوزه بانكداري الكترونيك در دنيا بسيار گسترده است و فعاليت و ميزان پوشش خدمات بانكداري مدرن ما هم بايد همواره روبه‌جلو حركت كند.

حرکت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در راستای بانکداری سبز

تعبیر دیگری که از بانکداری الکترونيکي مي‌شود، بانكداري سبز است؛ چرا كه در اين شيوه ديگر نيازي به تردد مردم در شهر و ايجاد ترافيك و يا شكل‌گيري صف‌هاي طولاني در بانك و استفاده از كاغذ نيست. هر چند كه كاهش استرس و تنش‌هاي رواني حاصل از شلوغي بانك‌ها نيز بخش ديگري از مزيت‌هاي بانكداري الكترونيك به شمار مي‌رود. از جمله اقدامات بانك قرض‌الحسنه مهر ايران در راستاي بانكداري الكترونيك، راه‌اندازي سامانه اينترنت بانك است.

تنوع خدمات اینترنت بانک در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

سرویس اینترنت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از کاربردی‌ترين خدمات نوين بانکداري به شمار مي‌رود که با هدف ارائه سرويس‌هاي بانكي در دسترس، سريع، كم‌هزينه بر روي بستري امن و مطمئن براي متقاضيان راه‌اندازي شده است.
در اینترنت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران خدماتی از قبیل دريافت صورتحساب و گزارش گردش هر يک از حساب‌ها، مشاهده فهرست حساب‌ها و موجودي هر يک از آن‌ها، انتقال وجه بين حساب‌هاي مشتري بدون محدوديت، انتقال وجه عادي (انتقال وجه از يک حساب به‌حساب ديگر)، انتقال وجه مستمر (انتقال وجه در تاريخ‌هاي معين و مورد نظر مشتري)، انتقال وجه دسته‌اي (انتقال وجه از يك حساب به چندين حساب مانند پرداخت حقوق كاركنان)، مسدود كردن برگ چك، ثبت مبلغ چك صادره جهت يادآوري مبلغ صحيح به بانك به هنگام برداشت وجه آن، گزارش وضعيت برگه‌هاي دسته چك، گزارش وضعيت چك‌هاي واگذاري به سپرده‌ها، امكان ارسال گزارش دوره‌اي صورتحساب و موجودي از طريق پيامك و ايميل، گزارش تسهيلات دريافتي، آگاهي از آخرين وضعيت اقساط پرداختي، مانده بدهي تسهيلات، مدت تأخير هر قسط و جريمه تأخير متعلق به آن، نمايش مبلغ قابل پرداخت در صورت تسويه تسهيلات، انجام عمليات انتقال وجه كارت بانك قرض‌الحسنه مهر ايران و ساير كارت‌هاي عضو شتاب، مسدود نمودن كارت (در صورت مفقودي يا سرقت كارت)، پرداخت قبوض شركت‌هاي خدماتي طرف قرارداد با بانك و … به مشتريان ارائه مي‌شود.
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران علاوه بر راه‌اندازی سرویس اینترنت بانک، با توجه به فراگير شدن استفاده از گوشي‌هاي تلفن همراه در کشور، بهره‌مندي از خدمات اين بانک را در گوشي‌هاي تلفن همراه، با سرويس همراه بانك امكان‌پذير كرده است.
علاوه بر این، سامانه‌های گوناگون آنلاین در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران سرويس‌هايي از جمله افتتاح حساب، محاسبه اقساط، محاسبه معدل حساب، خريد شارژ و … براي خدمت‌رساني به مشتريان طراحي و عملياتي شده است.
تلفن‌بانک، اس ام اس بانک، صدور کارت هدیه و انواع کارت‌های شتابی به صورت آنلاین، خدمات درگاه الكترونيك، پايانه‌هاي فروشگاهي نيز از ديگر خدمات بانكداري الكترونيك در بانك قرض‌الحسنه مهر ايران است كه اين بانك را در شمار بانك‌هاي پيشرو در ارائه دهنده خدمات بانكداري‌الكترونيك در كشور قرار مي‌دهد.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک قرض الحسنه مهر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر قروه
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد