Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل آباد در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در چند روز گذشته ۷ الی ۸ کشتی ترال در آب‌های شهرستان کنارک مشاهده شده که با توجه به فصل صید میش ماهی در آب‌های این شهرستان باعث نگرانی و اعتراض شدید صیادان جنوب استان سیستان و بلوچستان شده است.

وی ادامه داد: در برخی از موارد خدمه کشتی‌های ترال با صیادان بومی که جهت صید و صیادی و بدست آوردن روزی احلال دل به دل دریا زدند درگیر می‌شوند که این موضوع اصلاً قابل توجیه نیست و هرچه سریع‌تر باید دستگاه‌های مرتبط به این موضوع ورود پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس شورای اسلامی شهر کنارک ادامه داد: صید ترال در سواحل چابهار و کنارک علاوه بر نارضایتی صیادان منابع دریایی این سواحل و محیط زیست منطقه را نیز به خطر انداخته است.

وی تصریح کرد: کشتی‌های جارو زن ترال با تخریب کف دریا بستر زندگی ماهی‌ها را از بین می‌برند و برای صیادان منطقه بجز بیکاری چیز دیگری به همراه ندارند.

آباد با اشاره به مضرات کشتی‌های ترال بر اقتصاد جنوب استان به ویژه شهرستان‌های چابهار و کنارک، افزود: از دادستان محترم و دستگاه قضا می‌خواهیم با روحیه انقلابی که دارند با شدت جلوی صید و صیادی این نوع کشتی‌ها را در منطقه بگیرند.

کد خبر 4617688

منبع: مهر

کلیدواژه: كنارك سیستان و بلوچستان صید ترال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۶۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت

عبدالسلام حنفی، معاون اداری طالبان در دیدار با رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت، خواهان واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در این سازمان به این گروه و اعاده عضویت افغانستان در نشست‌های منطقه‌ای کمیته اجرایی این سازمان شد.

حنفی همچنین خواستار همکاری سازمان‌های بین‌المللی به منظور کشت محصول جایگزین خشخاش در راستای حمایت از کشاورزان افغانستانی شد.

«حنان حسن بلخی» رئیس منطقه‌ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت گفت: مسئله بهداشت غیرسیاسی است و در اولویت‌های این سازمان قرار دارد.

بلخی گفت: مسئله فراهم آوری کشت جایگزین برای کشاورزان افغانستانی را با سازمان جهانی بهداشت و سایر نهادهای مربوطه در میان خواهیم گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • توضیحات وزیر کشور درباره وضعیت کشتی توقیف شده
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه در تنگه هرمز
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده بدست سپاه / وزیر کشور: قوه قضائیه مسئول است
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه / وزیر کشور: قوه قضائیه مسئول است
  • توضیح وزیر کشور درباره کشتی توقیف شده پرتغالی
  • وزیر کشور: مسئول رسیدگی به پرونده کشتی پرتغالی توقیف شده قوه قضاییه است
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در دورود