Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ باغ قرآن، حیوانات قرآنی، آموزش قرآن با قصه‌خوانی، گل بازی و سفالگری و ساخت ماکت کعبه و بازی و آموزش قرآن به شیوه مکتب‌های قدیمی یزد امسال در بخش کودک بیست‌و‌هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن جمع شده‌اند تا هم کودکان با زبان کودکی قرآن و مفاهیم آن را بیاموزند و هم والدینی که به همراه کودکان خود به نمایشگاه قرآن می‎‌آیند بتوانند کودکان خود را در لذت بازدید از نمایشگاه قرآن شریک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بخش کودک بیست و هفتمین نمایشگاه قرآن در ۶۰۰ متر مربع فضا در شبستان اصلی مصلای تهران ایجاد شده و شامل شش قسمت است. نخستین غرفه آن قسمت باغ قرآن است که طی آن راوی یک قصه قرآنی را برای کودکان روایت می‌کند و کودکان با شعر و کاردستی حیوانات قرآنی پیام قصه قرآنی را فرا می‌گیرند.   قسمت دیگر بخش کودک، شهر نماز نام دارد. این شهر دارای چهار میدان با نام‌های میدان وضو، میدان ذکر، میدان مسجد و میدان مسابقه و بازی است. در این میدان کودکان با نحوه صحیح وضو گرفتن آشنا شده و اقدام به فراگرفتن ساخت ماکت کعبه می‌کنند. کودکانی که در بازی‌ها و مسابقه‌های این بخش برنده می‌شوند یک پیکسل نماز جایزه می‌گیرند.
هنر و تصویر گری قرآنی نیز فسمت سوم بخش کودک نمایشگاه بین‌المللی قرآن است که در آن کودکان از طریق تصویرگری قصص قرآنی، شعر و قصه‌گویی سبک زندگی را با زبانی کودکانه فرا می‌گیرند.   سفالگری و گل‌بازی قسمت دیگر این بخش است که در آن یک روحانی سفالگر با شعر‌های کودکانه ساخت پرنده، ستاره، ماهی و ظروف سفالی را به کودکان آموزش می‌دهد و یک داستان در مورد این ساخته‌ها برای کودکان خوانده می‌شود و چنانچه کودکان حاضر بتوانند آیه مرتبط با این موجودات را در قرآن کریم حدس زده یا اشاره کنند به آنان جایزه‌ای تعلق می‌گیرد، ارتباط گیری از طریق گل‌بازی و آموزش مفاهیم قرآنی یکی از اهداف این قسمت است.
در زمان‌های قدیم بعضی از شهر‌های ایران به ویژه در یزد یک شیوه منحصر به فرد برای آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن وجود داشت، که در آن لغات قرآن هجی می‌شد، این شیوه سال‌هاست که رنگ باخته، اما در بخش کودکان نمایشگاه قمستی با نام خانه ملا فاطمه زهرا برای احیای این سبک ایجاد شده است.   کتابت قرآن کریم توسط کودکان نیز از جمله برنامه‌هایی است که در بخش کودک به آن توجه شده است. همچنین قصه‌خوانی با جعبه نیز برنامه دیگری است که در بخش کودک برای والدین در نظر گرفته شده است.
بخش کودک را شاید بتوان یکی از بخش‌های زنده نمایشگاه قرآن دانست که با استقبال بسیاری از بازدیدکنندگانی که به این نمایشگاه می‌آیند قرار گرفته است.
یادآوری می‌شود، بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن معنای زندگی» همزمان با ماه مبارک رمضان از ۲۱ اردیبهشت‌ماه تا چهارم خردادماه، در مصلای حضرت امام خمینی(ره) در حال برپایی است.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اجتماعی جامعه بیست و هفتمین نمایشگاه قرآن بخش کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۶۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مقومی، سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی، گفت: دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز ترویج و انس با قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) در ایران، در سال‌های اخیر با گسترش فعالیت‌های خود در بخش‌های آموزش، محافل، تفسیر، هنر و ارتقای مبلغین قرآنی، گام‌های بلندی در مسیر تعالی و نشر فرهنگ قرآنی برداشته است.

وی ضمن تشریح فعالیت‌های این مجموعه، اظهار داشت: دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی با سابقه‌ای دیرینه در زمینه ترویج قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند و در سال اخیر با مصوبه آستان قدس رضوی، به عنوان اداره دارالقرآن کریم شناخته می‌شود.

سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی بیان داشت: بخش آموزش دارالقرآن الکریم با برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های متنوع در سطوح مختلف، به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی آموزش‌های قرآنی ارائه می‌دهد. از جمله این دوره‌ها می‌توان به آموزش قرائت نماز، تصحیح تلاوت، روخوانی، روانخوانی، تجوید، ترتیل، صوت و لحن و حفظ اشاره کرد.
محافل انس با قرآن

وی یادآور شد: ترتیل‌خوانی قرآن کریم در طول روز، هفته و سال در حرم مطهر رضوی از جمله برنامه‌های ثابت دارالقرآن است. محافل انس با قرآن نیز با عنوان کرسی تلاوت رضوی هر روز برای خانم‌ها و آقایان در رواق امام و رواق حضرت زهرا برگزار می‌شود.

مقومی گفت: بخش تفسیر و حدیث دارالقرآن الکریم با بهره‌مندی از اساتید برجسته، برنامه‌های متنوعی از جمله برنامه‌ریزی و اجرای بیان معارف اذان‌گاهی، برگزاری نشست‌های تفسیری و کلاس‌های تفسیر، محفل انس با نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و نهج الفصاحه را در دستور کار دارد.

هنرهای قرآنی

وی افزود: علاوه بر آموزش و تلاوت، دارالقرآن الکریم در زمینه هنرهای قرآنی نیز فعال است. در این بخش، شاهد خلق آثار هنری فاخر توسط هنرجویان و اساتید در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، تذهیب و سایر رشته‌های هنری هستیم.

ارتقای مبلغین قرآنی

مقومی خاطرنشان کرد: دارالقرآن الکریم با برگزاری جلسات ارتقای مبلغین قرآنی با حضور استاد قرائتی در ماه مبارک رمضان و تداوم این جلسات به صورت هفتگی پس از ماه رمضان، گامی مهم در جهت ارتقای سطح دانش و مهارت مبلغان قرآنی برداشته است.

سرپرست اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی در پایان، ضمن دعوت از زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی برای شرکت در برنامه‌های متنوع این مجموعه، ابراز امیدواری کرد که دارالقرآن الکریم در مسیر ترویج و انس با قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) و ارتقای سطح دانش و معرفت زائران و مجاوران این بارگاه ملکوتی، بیش از پیش موفق باشد.

کد خبر 6095686 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد