Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی هرمزگان گفت: ما باید به سرعت حقوق از دست رفته خود را استیفاء نموده و در جهت دفع عقب ماندگی های ناشی از برجام باشیم که لازم است با توجه و تحلیل شرایط چهارگانه نظامی،سیاسی،اقتصادی و فرهنگی، آینده کشور خود را آن طور که خود می خواهیم رقم بزنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم نجفی، کارشناس مسائل سیاسی هرمزگان در گفتگو اختصاصی با خبرنگار هرمز اظهار کرد: در صورتی که همه عالم می داند که اگر آمریکا و غرب لحظه ای توان درگیری نظامی با ایران را داشت یا حتی احتمال کمترین موفقیت در جنگ داشتند قطعا با ما وارد جنگ می شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چون به اذعان کارشناسان نظامی خودشان، ورود به  جنگ با ایران بسیار وحشتناک توصیف می شد مجبور به آمدن سرمیز مذاکره شدند.

نجفی عنوان کرد: دولت آقای روحانی با هدف رای آوردن گام در مسیر برجام نهاد که به قول خود او سراسر باخت، باخت بود و برجام که دولت اوباما امضا شد سکوی پرشی برای ترامپ گردید و رییس جمهور فعلی آمریکا با علم براینکه برجام بهترین قرارداد در تاریخ آمریکاست که بنابه اظهار خودشان هم انرژی هسته ای ایران را یکجا مهار نمود و هم جلوی پیشرفتهای علمی شگرف ایران را سدکرد نمونه توضیحات ما سخنان هیلاری کلینتون وزیرخارجه اسبق آمریکاست که گفته ما ترسیدیم در دولت احمدی نژاد ایران به ابرتکنولوژیهای جهان تبدیل شود اما بابرجام و به وسیله حسن روحانی این پیشرفت را مهار و ایران را کنترل نمودیم.

وی تصریح کرد:حال با گذشت شش سال از آغاز آن مذاکرات، دولتی که مدعی بود هرگز به عقب باز نمی گردد مجبور به تجدیدنظر و برگشت به مواضع قبلی، آن هم بعداز خسارات زیاد شده به راستی در این چندسال چه گذشت، قرار بود چه وضعیتی ایجاد کنیم، اکنون در چه وضعیتی هستیم و واقعیت ها پیش روی ماست.

کارشناس مسائل سیاسی هرمزگان اضافه کرد: در این سال ها با پذیرفتن شرایطی که واقعا عزت نظام و ملت ما را زیر سئوال بود و قرار بود در ازای دادن این عزت و تحمل انواع نارواهای که از سوی جریان لیبرال و غربگرا در کشور، به نیروهای انقلابی نسبت داده شد و با وارد کردن انواع فشارهای اقتصادی به ملت که بی سابقه قلمداد می شود با امضا برجام همین فشار به ویژه فشاراقتصادی، نبود بیکاری، تورم و نگرانی از میان جامعه رخت بربندد.

نجفی گفت: متاسفانه آمریکایی ها و اروپایی ها با تقسیم وظایف در این چندساله هر روز با زدن زیر تعهدات خود دولت ما را به سخره گرفتند و در داخل کشور هم یک عده نفوذی با ایجاد موج در بازار ارز، اختلاس های سرپایی و احتکار کالاهای و تعطیلی کارخانه ها هر روز زخم ملت را تازه کردند به طوریکه ملت را از کرده خود پشیمان نمودند.

وی با بیان اینکه دولت آمریکا یک سال قبل با خروج از برجام عملا به همه قواعد بین المللی خندید و دولت ما به جای تجدیدنظر فوری، برجام را به امید اروپائیان ادامه داد، افزود: حال که دولت ما چاره ای جز برگشت به مواضع درست قبلی نظام ندارد هرکدام از بازیگران، نقشی را درحال بازی کردن هستند که آمریکا با اعزام ناوجنگی به خلیج فارس سایه جنگ را تبلیغ می نماید و اروپائیان هم به جای پاسخگو بودن در مقابل تعهدات عمل نکرده خود درصدد توصیه به ماندن در برجام هستند. و یک عده ترسو، منافق و وابسته به غرب در داخل کشور، ما را در ازای برگشت به حقوق مسلم خود ازجنگ می ترسانند.

کارشناس سیاسی هرمزگان ادامه داد:واقعیت پیش روی ما این است که همه نیروها در کشور به این نتیجه رسیده اند که اعتماد به آمریکا و غرب اشتباه محض است و تنها راه پیش روی ما تکیه بر توان داخلی و عدم اعتماد به بیگانه است همان نسخه ای که قبلا و در سنوات گذشته هم حضرت امام خمینی(ره) و هم مقام عظمای ولایت رهبری بارها گوشزد نموده اند.

وی خاطرنشان کرد:ما باید به سرعت حقوق از دست رفته خود را استیفاء نموده و در جهت دفع عقب ماندگی های ناشی از برجام باشیم که لازم است با توجه و تحلیل شرایط چهارگانه نظامی،سیاسی،اقتصادی و فرهنگی آینده کشور خود را آن طور که خود می خواهیم نه دیگران رقم بزنند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۷۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟

به گزارش همشهری آنلاین از نیویورک، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش ها درباره احیای مذاکرات رفع تحریم ها و مذاکرات مستقیم میان تهران – واشنگتن گفت: « من در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران اظهار نظر نمی‌کنم اما باید بگویم ما در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیستیم.»

پیش از این، یک منبع آگاه در گفت‌وگو با ایرنا درباره برخی ادعاها درخصوص مذاکرات مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا گفت: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست و تبادل پیام‌ها صرفا در چهارچوب تعریف شده در جریان می‌باشد.

وی تاکید کرد: مذاکرات رفع تحریم با کشورهای عضو برجام توسط علی باقری کنی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته ای جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌شود.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ درخصوص وضعیت مذاکرات رفع تحریمها گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین حقوق ملت، به ویژه در موضوع رفع تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران همواره از همه ظرفیت های دیپلماتیک خود استفاده کرده است.

او تصریح کرد: کسی که زیر میز دیپلماسی زد، نه جمهوری اسلامی ایران، بلکه آمریکا بود. شرکای آمریکا در توافق برجام هم نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و خلاء خروج غیر قانونی آمریکا از توافق برجام را جبران کنند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: لذا جمهوری اسلامی ایران مطابق خط مشی حکیمانه ای که مقام معظم رهبری تبیین و امر فرمودند، در مسیر بی اثر سازی تحریم ها حرکت کرده و در این مسیر توفیق های زیادی به دست آورده است.

کنعانی ادامه داد: موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه در حاشیه نشست‌های بین‌المللی و در دیدار با طرفهایی که در موضوع برجام و مذاکرات رفع تحریم های ظالمانه می‌توانند ایفای نقش کنند یا نقش تعریف شده و سازمانی دارند مطرح می شود، دیدگاه ها شنیده می شود و دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران ارائه می گردد.

تارنمای محافظه کار واشنگتن فری بیکن فروردین ماه امسال اعلام کرد: دولت جو بایدن معافیت‌های تحریمی را که به ایران اجازه می‌دهد در چارچوب برجام وارد همکاری‌های هسته‌ای با طرف‌های بین‌المللی شود، تمدید نکرده است.

دولت بایدن اجازه داده است که مجموعه ای از معافیت های تحریمی که به ایران و روسیه اجازه می دهد،همکاری مشترک داشته باشند، منقضی شود اما به اجرای آن تحریم ها متعهد نمی شود.

واشنگتن آخرین بار آگوست ۲۰۲۳ این معافیت‌ها را تا ابتدای سال ۲۰۲۴ تمدید کرده بود و این معافیت‌ها اکنون منقضی شده‌اند.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه درباره علت منقصی شدن این معافیت های تحریمی حرفی نزد اما به واشنگتن فری بیکن گفت که مقامات همچنان «در حال بررسی معافیت‌ها به عنوان بخشی از روند بررسی منظم هستند» و اظهارنظر عمومی پس از تصمیم‌گیری بعنوان بخشی از آن بررسی ارائه خواهد شد.

معافیت‌های تحریمی ایران در چارچوب برجام صادر می‌شود و دولت‌های آمریکا هر ۶ ماه موظف به تمدید آن بوده‌اند.

بر اساس متن برجام، کشورهای امضا کننده آن متعهد شده بودند که با ایران در حوزه‌ همکاری هسته‌ای صلح‌آمیز از جمله در پروژه‌های رآکتور تحقیقاتی اراک و تاسیسات فردو همکاری کنند.

در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ این معافیت‌ها به دلیل خروج آمریکا از برجام لغو شد اما جو بایدن پس از ورود به کاخ سفید اعلام کرد که این معافیت‌ها را صادر خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، ایران پس از امضای برجام در سال ۱۳۹۴ با هدف لغو تحریم های ظالمانه، به عنوان کشوری مسئولیت پذیر، تعهدات خود را بدون عیب و نقص اجرا کرد و این مساله در ۱۶ گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی مورد تائید قرار گرفت. اما پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۱۷ (دی ماه ۱۳۹۵) و پس از چند اقدام مقدماتی، نهایتاً با اتخاذ مواضع مغایر با مفاد برجام، با خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از آن در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می ۲۰۱۸)، در دو مرحله تحریم‌های ثانویه آن علیه ایران بازگردانده شد.

اجرای نامتوازنِ این توافق از یک طرف و فشارهای ناشی از اعمال و تشدید تحریم‌های یکجانبه آمریکا از طرف دیگر، باعث شد تا یکسال پس از خروج آمریکا از برجام، نهایتاً در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ (۸ می ۲۰۱۹) شورای‌عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تصمیماتی در راستای متوقف کردن گام به گام اجرای اقدامات داوطلبانه تعهدات هسته‌ای با اعطای فرصت‌های ۶۰ روزه به دیپلماسی، اتخاذ کند.

ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشورهای اروپایی که وعده می‌دادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران می‌کنند، فرصت دهد تا برای تحقق این وعده تلاش کنند. اما با توجه به اینکه کشورهای اروپایی به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند، در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش داد. کاهش تعهدات ایران بر اساس مفاد توافق هسته‌ای برجام صورت گرفت.

دولت دموکرات جو بایدن پس از روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۲۱، اقدام یکجانبه دولت سابق این کشور را برای خروج از توافق ایران و گروه ۱+۵ محکوم کرد اما تاکنون دربرابر هرگونه اقدام معتبر برای جبران رفتار نادرست گذشته کوتاهی کرده و سیاست های فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ را در پیش گرفته است.

دولت بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه پی در پی به بهانه های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته ای و حقوق بشر تحریم هایی را علیه ایران وضع کرده است.

کد خبر 846806 برچسب‌ها توافق هسته‌ای ایران خبر ویژه ایران و آمریکا

دیگر خبرها

  • انصارالله یمن سرکوب معترضان در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کرد
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • وزیر کار : حقوق کارگران هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • کنعانی: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم