Web Analytics Made Easy - Statcounter

او درباره بیمه‌گری در کشور گفت: هر چند صنعت بیمه ایران خدمات بزرگ و ارزنده‌ای ارائه می‌دهد و خسارات بزرگ حوادث طبیعی را پوشش می‌دهد، اما از تولید ناخالص ملی کشور سهم ناچیزی دارد که نیاز است با اتخاذ تصمیم و سیاست‌‌های درست و اشاعه فرهنگ بیمه در سطح جامعه سهم بیمه از GNP کشور افزایش یابد. مدیرعامل بیمه البرز با اشاره به اینکه کشور به‌خاطر بهره‌مندی از پتانسیل‌‌های بزرگ همچون جمعیت جوان و منابع طبیعی همچون نفت می‌تواند جزو ۲۰ اقتصاد برتر جهان باشد که امیدواریم با تسهیل و بهبود شرایط اقتصاد داخلی کشور وارد فاز اقتصاد جهانی شویم، ادامه داد: مشکلات اقتصادی کشور تنها به‌خاطر تحریم‌‌های بین‌المللی نیست؛ بلکه بسیاری از شرکت‌‌ها و بنگاه‌‌های تجاری با مشکلات داخلی که به ساختار آنها بازمی‌گردد رنج می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاجدار یادآور شد: از آنجا که بسیاری از مشکلات صنعت بیمه الزاما تابع شرایط تحریم نیست، بنابراین برای برون‌رفت از شرایط فعلی باید به پتانسیل‌های داخلی کشور و صنعت توجه ویژه‌ای داشت از جمله این‌گونه تعهدات توجه به تغییر ساختار، استفاده از ابزارهای جدید بیمه‌ای، ارتقای توان تخصصی، اجرای حاکمیت شرکتی، تغییر نگاه صرفا اجتماعی به نگاه بازرگانی درباره عملکرد شرکت‌های بیمه و ایجاد کنترل‌های داخلی موثر و مفید است. وی درباره وضعیت کلی صنعت بیمه گفت: هم‌اکنون کل دارایی‌‌های شرکت‌‌های بیمه ۵۴ هزار میلیارد تومان است، در حالی که بدهی شرکت‌‌های بیمه به ۴۹ هزار میلیارد تومان می‌رسد. همچنین کل حقوق صاحبان سهم شرکت‌‌های بیمه فقط ۴۳ هزار میلیارد تومان است که حتی با شرکت‌‌های کوچک جهانی قابل‌مقایسه نیست. تاجدار با اشاره به تاثیر تحریم‌‌ها بر صنعت بیمه کشور‌ گفت: اوراق بهادار بیمه‌ای جایگزین مناسبی برای بیمه‌‌های اتکایی است که هم‌اکنون به‌دلیل تحریم‌‌ها نمی‌توانیم از بیمه‌‌های اتکایی خارجی استفاده کنیم، در حالی ‌‌که امروزه ۲۲۰ میلیارد دلار عرضه اوراق بهادار بیمه‌ای در جهان وجود دارد. مدیرعامل بیمه البرز در خاتمه اعلام آمادگی کرد به‌عنوان اولین شرکت بیمه‌ای وارد بازار اوراق بهادار بیمه شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۷۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی در محل وزارت نفت افزود: پتروشیمی‌ها با پرداخت معوقات خود مانع از محدودیت‌های گازی شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: در دولت سیزدهم با اجازه ورود به بخش خصوصی منجر به توسعه میادین شده و تا کنون نیز چهار طرح بید بلند خلیج فارس، NGL ۳۱۰۰, NGL۳۲۰۰ و به سازی مشعل‌های مارون را شاهد بودیم.

شاهمیرزایی گفت: با جمع‌آوری گازهای همراه، روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب به شبکه سراسری گاز وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: این تفاهم‌نامه روزی تاریخی را رقم زد و برای بهتر انجام شدن آن باید همکاری بین هلدینگ‌ها با دولت بیشتر شود و هلدینگ‌ها باید به اندازه توان خود سرمایه بیاورند.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین راهبردهای پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش است که طبق برنامه در حال پیگیری آن هستیم.

گفتنی است؛ تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور «جواد اوجی» وزیر نفت، «محسن خجسته‌مهر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید ۶.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود ۱۲۷ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است