Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

رییس اداره نگهداری ابنیه راه‌ها اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان قم، طی اقدامی مشترک و درقالب دوطرح امانی – پیمانی ، پروژه تعمیرا ت اساسی پل سیرو ( واقع دربخش کهک استان قم ) اجرایی شد .

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان قم ، عباس شکوری ضمن اعلام خبر فوق اضافه کرد : به دلیل بارشهای سیل آسای فروردین ماه گذشته که موجب وارد آمدن خسارتهایی به زیر ساختهای جاده ای و ابنیه آنها شد ، اجرای طرحهای بهسازی و تعمیرات اساسی راه و ابنیه آسیب دیده از سیل ، در دستور کار این اداره کل قرار گرفت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس شکوری اقدامات اجرایی اداره کل متبوعه جهت مدیریت سیلابهای فروردین ماه گذسته را درسطح راههای استان ، درقالب طرحهای امانی و پیمانی برشمرد و توضیح داد : غالب اقدامات امانی که توسط ادارات راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستانهای تابعه اجرا شد به صورت مقطعی و جهت جلوگیری از وقوع حوادث محتمله و به صورت ترمیمی ، به منظور عادی سازی جریان ترافیک ورفع انسداد محور بوده است . 

وی تصریح کرد : پس از رفع انسداد و ایمن سازی اولیه جهت جلوگیری از حوادث جاده ای که توسط عوامل و ماشین الات ادارات شهرستانهای تابعه به مرحله اجرا در آمد ، در کمترین بازه زمانی ، نسبت به برآورد خسارات وارائه طرحهای مرمتی وتعمیرات اساسی اقدام شد . 

شکوری ادامه داد : از جمله محورهایی که در سطح استان شاهد بارش سنگین باران ووقوع سیل در آنها بودیم محورهای جاده ای بخش کهک بود که شدت آسیبهای وارده به پل سیرو دراین بخش چشمگیر بود . 

وی توضیح داد : از آنجا که پل سیرو ضمن اهمیت مواصلاتی به دلیل کاربرد سازه های لوله ای در ان با آبشستگی گاها دو متری درزیر لوله های معبر به دلیل سیلاب مواجه شده بود در اقدام اولیه ، عوامل اداره راهداری و حمل ونقل شهرستان قم با حمل و قرار دادن صخره سنگهای بزرگ درزیر دهانه ها و محل های آبشسته ، از تخریب و سقوط لوله ها جلوگیری به عمل آوردند .

وی افزود : پس از ایمن سازی اولیه پل ، جهت اجرای طرح تزریق بتن به محل آبشستگی ها و زیر لوله ها ، نسبت به انسداد مقطعی برخی دهانه ها و هدایت اب به دیگر دهانه ها اقدام شد .

رییس اداره نگهداری ابنیه راههای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان قم با عنوان این موضوع که حتی در سخت ترین شرایط زمانی ، دقت را ملازم سرعت داشته اظهار داشت : با توجه به اهمیت موضوع و توجیه پیمانکار مربوطه ، تلاش شبانه روزی دراجرای طرح لحاظ شد و درکمترین بازه زمانی نسبت به تزریق بتن به محل های آبشسته اقدام شد .

شکوری خاطر نشان ساخت : گرچه سرعت دراجرا از اولویت خاصی برخوردار بود اما جهت جلوگیری از آبشستگی های مجدد ( درصورت سیلابی شدن مسیر ) در خروجی دهانه ها ، رادیه وبرید به صورت پلکانی وبا بتن اجرا شد .

وی درخاتمه بیان داشت : جهت تزریق بتن به فضای آبشستگی ها و اجرای رادیه و برید ، مجبور به انسداد مقطعی برخی دهانه ها بودیم که همین امر موجب تانی درپیشرفت فیزیکی پروژه شد اما انشا...با توجه به همت جمعی وسعی مضاعف تمامی دست اندرکاران ، این طرح تا پایان اردیبهشت ماه سالجاری تکمیل و به مرحله بهره برداری خواهد رسید . 

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: راهداری قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۸۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: با جدیت بکار گرفته شده ۲۰ نقطه از ۳۷ نقطه حادثه‌خیز شناسنامه‌دار مصوب سال ۱۴۰۲، طی سال گذشته ایمن سازی و رفع شده است. - اخبار استانها -

مهرداد جهانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به تلاش حداکثری برای رفع نقاط حادثه‌خیز شناسنامه‌دار در شبکه راه‌های استان اظهار داشت: 37 نقطه حادثه‌خیز در سال 1401 در استان مرکزی شناسایی و نقاط احصاء شده توسط کارگروه استانی، برای بررسی به کمیسیون ایمنی راه‌های کشور ارسال گردید که پس از بررسی‌های بعمل آمده، رفع این 37 نقطه ابتدای سال گذشته به این اداره کل ابلاغ شد.

وی افزود: پس از ابلاغ این 37 نقطه حادثه‌خیز شناسنامه‌دار، اقدامات لازم برای رفع این نقاط در دستور کار این اداره کل قرار گرفت که با جدیت بکار گرفته شده، 20 مورد از این نقاط با اعتباری بالغ بر 300 میلیارد ریال رفع خطر و ایمن سازی شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی عنوان کرد: بر اساس تأکید مقام عالی وزارت راه و شهرسازی، امسال هم در نظر داریم با به‌کارگیری تمام توان اجرایی و ظرفیت لجستیکی، 17 نقطه باقیمانده را تا پایان سال جاری تکمیل و به بهره‌برداری برسانیم تا گامی ارزشمند در جهت کاهش تصادفات جاده‌ای و تلفات ناشی از آن در استان برداشته شود.

وی بیان کرد: برای ایمن سازی این 17 نقطه حادثه‌خیز باقیمانده حدود 85 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که امیدواریم با تأمین منابع مالی مورد نیاز، شاهد تسریع در روند اجرایی و پیشرفت فیزیکی طرح ها باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی، رفع 100 تقاطع هم‌سطح راه‌های روستایی با راه‌های فرعی و اصلی را از دیگر اقدامات شاخص این اداره کل برشمرد و گفت: براساس تأکید معاون اول ریاست جمهوری و پیگیری استاندار مرکزی و هم افزایی دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها، در اقدامی جهادی با احداث روشنایی نقطه‌ای طی سال گذشته راه‌های استان مرکزی ایمن سازی شده است.

جهانی بیان کرد: علاوه بر فعالیت‌های یاد شده، اقدامات مختلف دیگری نیز با استفاده از توان اجرایی ادارات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان‌ها و ماشین آلات در اختیار انجام شده که از آن جمله می‌توان به اصلاح قوس، ترانشه برداری، اجرای شیب شیروانی، اجرای طرح راهداری محوری، احداث واریانت، تعریض پل‌ها، احداث روشنایی، نصب حفاظ های میانی و غیره شاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • حمل کالا و بار در قم ۲۹ درصد افزایش یافت
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل