Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، نشست شورای سیاستگذاری کارگاه بین المللی سیاستگذاری ترویج علم، فناوری و نوآوری، روز چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد. این نشست که با هدف برنامه ریزی جهت برگزاری کارگاه بین المللی سیاستگذاری ترویج علم، فناوری و نوآوری در تاریخ ۲۷ الی ۲۹ خرداد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به اهمیت برگزاری این کارگاه بین‌المللی اشاره کرد و گفت: برگزاری این کارگاه مقدمه ای برای اثرگزاری منطقه ای و فرا منطقه ای می باشد و با توجه انتخاب مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به عنوان نهاد میزبان کرسی ترویج علم یونسکو، این کارگاه میتواند شروع خوبی برای فعالیت های بین‌المللی باشد.

رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با بیان اینکه شرکت کنندگان از بیش از ۲۰ کشور در این کارگاه بین المللی شرکت می کنند افزود: هدف از برگزاری این کارگاه ترویج علم در کشور های در حال توسعه و ترسیم نقشه راه آینده سیاستگذاری علم و فناوری برای این کشورها است. مشاور وزیر اضافه کرد باید گروه های فعال و تاثیرگذار مشخص شوند و شبکه ای از افراد در سطح داخل و کشورهای جنبش عدم تعهد تشکیل شود.

در ادامه این نشست مسائل اجرایی و علمی این کارگاه بین المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با همکاری مرکز علم و فناوری جنبش عدم تعهد (NAM S&T)، کارگاه بین المللی سیاستگذاری ترویج علم، فناوری و نوآوری را در تاریخ ۲۷ الی ۲۹ خردادماه در تهران برگزار می نماید.

انتهای پیام/

169 / 156 علم و فناوری ترویج علم نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور ترویج علم یونسکو کارگاه ترویج علم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علم و فناوری ترویج علم نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۹۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست