Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم ملی قایقرانی کشورمان در ۴ رشته آب‌های آرام (کانو و کایاک)، اسلالوم، قایقرانی بادبانی و روئینگ برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو می‌تواند سهمیه کسب کند. در مجموع این ۴ رشته ۴۰ ماده وجود دارد که قایقرانان می‌توانند برای کسب سهمیه تلاش کنند. ۱۲ ماده در آب‌های آرام، ۴ ماده در اسلالوم، ۱۴ ماده در روئینگ و ۱۰ ماده در قایقرانی بادبانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رشته‌ی آب‌های آرام ۲ مسابقه پیش رو است که ورزشکاران شانس کسب سهمیه دارند. مسابقات قهرمانی جهان که مرداد ماه در کشور مجارستان برگزار خواهد شد اولین شانس ورزشکارن ما برای کسب سهمیه است. در این مسابقات برای ۱۲ ماده سهمیه‌های المپیکی توزیع می‌شود. تمرکز ملی پوشان در مسابقات جهانی روی کسب سهمیه کایاک ۴ نفره ۵۰۰ متر خواهد بود. مسابقه‌ی بعدی که برای آب‌های آرام برگزار می‌شود مسابقات قهرمانی آسیا است که فروردین ماه سال آینده در تایلند براگزار می‌شود. در مسابقات قهرمانی آسیا تمرکز ورزشکاران روی کایاک یک نفره و ۲ نفره خواهد بود.

در رشته‌ی روئینگ ۲ مسابقه پیش رو است که روئینگ سواران شانس کسب سهمیه دارند. مسابقات جهانی که آبان ماه در کشور اتریش برگزار خواهد شد و مسابقات قاره‌ای که در اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. کشور‌هایی که در بازی‌های جهانی حداقل ۲ سهمیه کسب کنند حق شرکت در بازی‌های قاره‌ای را ندارند. کشور‌هایی که یک سهمیه در بازی‌های جهانی بگیرند در قاره‌ای فقط یک سهمیه دیگر می‌توانند بگیرند. کشور‌هایی که در جهانی سهمیه نگیرند در مسابقات قاره‌ای در ۴ ماده می‌توانند شرکت کنند، اما اینجا حتی اگر در ۴ ماده مجوز بگیرند فدراسیون جهانی بهترین رنگ مدال را مشخص می‌کند و تنها آن ماده به المپیک می‌رود.

در رشته‌ی اسلالوم ۲ مسابقه کسب سهمیه در پیش است، مسابقات جهانی و قهرمانی آسیا. در مسابقات قهرمانی آسیا با کسب مدال طلا در هر ماده‌ای سهمیه المپیک کسب می‌شود.

بیشتر بخوانید:

قایقرانی به روند رو به رشد خود باز می‌گردد؟

سهرابیان مقدم: هیئت‌های استانی میزبانی اردوی تیم‌های ملی را برعهده گرفتند

سهرابیان مقدم: فدراسیون قایقرانی سال ۹۸ را با کمک به سیل زدگان آغاز کرد

انتهای پیام/

شرایط کسب سهمیه المپیک توکیو برای قایقرانان ایرانی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی فدراسیون قایقرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای کسب سهمیه انفرادی المپیک ناامید نیستیم

سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان گفت: برای کسب سهمیه انفرادی المپیک ناامید نیستیم و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا برای بار سوم به سهمیه برسیم. اردوی تیم ملی تنیس روی میز از سوم اردیبهشت شروع شده و تا زمان اعزام این اردو ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمیده ایرانمنش درباره عملکرد تیم ملی تنیس روی میز بانوان در مسابقات فیدر جهانی چک، اظهار کرد: ندا شهسواری و مهشید اشتری خود را برای مسابقات انتخابی المپیک آماده می‌کنند. این مسابقات سطح بالایی داشت و ندا و مهشید با حریفان ایتالیایی و ژاپن بازی داشتند. شهسواری عملکرد خوبی برابر حریف ایتالیایی داشت، اما بازی را با پوئن نزدیک واگذار کرد.

وی افزود: اشتری نیز با بازیکن ژاپن بازی داشت و او هم بازی خوبی از خود نشان داد. هرچند حریفان آنها از نظر رنکینگ جهانی از پینگ‌پنگ‌بازان ما بالاتر بودند، اما دختران ما با وجود عملکرد خوب این بازی‌ها را واگذار کردند. هدف این بود تا نمایندگان کشورمان پیش از مسابقات انتخابی المپیک در اواخر اردیبهشت به میزبانی تاشکند ازبکستان در مسابقات باکیفیتی شرکت کنند.

سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان ادامه داد: شش سهمیه به آسیا دادند که هر سهمیه برای هر منطقه است. ما در آسیای میانه برای کسب سهمیه مسابقه می‌دهیم و کشورهای قزاقستان و ازبکستان رقبای ما و از نظر رنکینگ بهتر هستند. با توجه به آنالیز و تمرینات در تلاش هستیم تا به سهمیه برسیم. هرچند رقبای ما در مسابقات زیاد و در کمپ‌های مختلف آسیایی شرقی شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: ما با شرایط سخت اقتصادی امکان حضور در کمپ‌های بین‌المللی را نداریم. برای کسب سهمیه انفرادی المپیک ناامید نیستیم و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا برای بار سوم به سهمیه برسیم. اردوی تیم ملی تنیس روی میز از سوم اردیبهشت شروع شده و تا زمان اعزام این اردو ادامه دارد.

ایرانمنش درباره گلایه شیما صفایی درباره حضور نیافتنش در انتخابی المپیک، اظهار کرد: پیش از آنکه به مسابقات قهرمانی جهان برویم، یک جلسه در فدراسیون گذاشتیم و مقرر شد تا براساس عملکرد ملی‌پوشان در رقابت‌های قهرمانی جهان شرکت کنند. در سال‌های گذشته هر سه ملی‌پوش ما در مسابقات شانس برابر داشتند و عملکرد آنها را ارزیابی کردیم و به یک‌باره تصمیم نگرفتیم تا شیما را اعزام نکنیم. هر بازیکنی در این شرایط انتخاب نشود، طبیعی است که ناراحت شود.

وی اضافه کرد: صفایی بازیکنی آتیه‌دار و خوب است و ما با ارزیابی عملکردها تصمیم گرفتیم تا در انتخابی المپیک نباشد. معیار ما بین بدتر و بهتر نبود. هر سه ملی‌پوش ما از بازیکنان ارزنده کشور هستند. به عنوان مربی هیچ تفاوتی بین آنها قائل نمی‌شوم. با توجه به عملکرد ملی‌پوشان در مسابقات قهرمانی جهان در بوسان کره جنوبی ندا شهسواری و مهشید اشتری بالاتر از صفایی بودند.

سرمربی تیم ملی تنیس روی میز گفت: هنوز رنکینگ جدید جهانی منتشر نشده و آخرین رنکینگ ملی‌پوشان مربوط به مسابقات فیدر جهانی آلمان بود که رنکینگ آنها ارتقا یافت و رنکینگ اشتری ۳۳۶، شهسواری ۳۹۷ و صفایی ۴۰۳ بود.

منبع: ایرنا کد خبر 748303

دیگر خبرها

  • دریافت سهمیه جام جهانی بانوی ووشو کار کیش
  • تلاش شمشیربازان اصفهانی برای کسب سهمیه المپیک
  • قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید
  • ابهام در اعزام الناز رکابی به مسابقات گزینشی المپیک
  • اعلام مسیر رسیدن به المپیک در دوومیدانی/ برنامه اعزام‌ها مشخص شد
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند
  • برای کسب سهمیه انفرادی المپیک ناامید نیستیم
  • ابهام در اعزام «الناز رکابی» به مسابقات سنگنوردی گزینشی المپیک
  • استقبال بابلسری‌ها از مرد المپیکی قایقرانی 
  • استقبال از قهرمان قایقرانی آسیا و مرد المپیکی در بابلسر