Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شرکت کارت اعتباری ایران کیش با تاکید بر تلاش این مجموعه در تداوم خدمات پشتیبانی به نحو مطلوب، از مشکل تامین کاغذ و قطعات دستگاه های کارت خوان خبر داد.

به گزارش ایسنا، پیمان منعم طبری، سرپرست مدیریت عاملی شرکت کارت اعتباری ایران کیش در نشست خبری با بیان اینکه این شرکت در خدمات پرداخت و پشتیبانی از دستگاه‌های کارت خوان خود جزو شرکت‌های سرآمد این صنعت است، اظهارکرد: کمبود کاغذ مخصوص دستگاه‌های کارت‌خوان، کمبود قطعات دستگاه‌های کارت‌خوان و افزایش هزینه‌های پرسنلی که مورد اول و دوم به دلیل تحریم و جهش قیمت ارز و موضوع سوم به دلیل افزایش غیرمعمول حقوق و دستمزد توسط وزارت کار ایجاد شده از چالش‌های اساسی است که با آن مواجه هستیم با این حال با تلاش و برنامه‌ریزی اجازه ندادیم این مشکلات به کاهش خدمات ما منتهی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: چنانچه قیمت بنزین افزایش پیدا کند نیز به چالش دیگری برای ما و صنعت پرداخت منجر می‌شود؛ چرا که این اتفاق هزینه‌های تردد و حمل‌ونقل پشتیبانی ما را به نحو قابل توجهی افزایش خواهد داد.

طبری همچنین با اشاره به استقبال از کارت‌خوان‌های سیار افزود: در پی استقبال از کارت‌خوان‌های سیار تعداد این کارت‌خوان‌ها را افزایش داده‌ایم ولی برای پاسخگویی به نیاز بازار نیازمند توسعه پرداخت از طریق اپلیکیشن‌ها و QR هستیم و تلاش می‌کنیم بخشی از تقاضای پرداخت را به سمت این دو گزینه سوق دهیم.

وی افزود: ایران کیش در ادامه فعالیت خود به سراغ امکانات و خدمات جدید می‌رود. با رویکرد تکنولوژی جدید نگاهی ویژه‌ای به کسب‌وکارهای نوین خواهیم داشت. در این راستا خدمات ویژه و خاصی را بر مبنای تکنولوژی‌های جدید ارائه خواهیم داد. درگاه کارت‌خوان ایران کیش رشد خوبی داشته و تلاش داریم تا در دیگر زمینه‌ها هم کارهای خوبی انجام دهیم. یکی از مهم‌ترین تمرکزهای ما اپلیکیشن پات است.

به گفته طبری، سال ۹۸ برای همه سال سختی است و با توجه به افزایش قیمت دلار همه PSPها در تلاش هستند تا به غیر از کارت‌خوان‌ها بقیه سرویس‌های خود را تقویت کنند تا سهم بیشتری از بازار داشته باشند.

انتشار نسخه جدید پات با امکانات جدید

  پات یک سال و ۸ ماه است ارائه شده و بیش از ۴۲ سرویس را به کاربران ارائه می‌دهد. ضمن اینکه نسخه جدید این اپلیکیشن با امکانات جدید منتشر شده است. از ویژگی‌های جدید این نسخه می‌توان به طرح سمپاتی، امکان پرداخت عوارض آزادراهی، امکان دریافت گزارش اعتباری، امکان پرداخت قبوض اپراتور تله کیش، امکان خرید شارژ و بسته اینترنت اپراتور مجازی شاتل، امکان پرداخت فطریه عام در روز عید فطر و امکان تولید کد QR برای پذیرندگان فاقد پایانه فیزیکی اشاره کرد.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اپليكيشن ایران کیش دستگاه کارتخوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۰۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری ظهرسه‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه آهن لرستان، اظهار داشت: این پروژه ضمن انتفاع مردم لرستان اهمیت منطقه‌ای دارد و جزو کریدورهای اصلی است، دسترسی به مسیرهای ریلی را تسهیل می‌کند و با جدیت دنبال شده است.

وی عنوان کرد: بخش خوبی از پروژه پیش رفته است و بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بخش زیادی از بار مورد نیاز از طریق بندر امام وارد کشور می‌شود و بیش از ۶۰ میلیون تن بار از منطقه باید جابجا شود، گفت: زیر ساخت و امکان جابجایی بار بسیار پایین است که با راه آهن میزان ظرفیت جابجایی افزایش می‌یابد.

منصوری، بیان داشت: با تاکید رئیس جمهور و مصوبه سفر، کار در پروژه راه آهن لرستان سرعت گرفت و تا اسفند پارسال پیشرفت مطلوبی داشت اما به دلیل محدودیت منابع دچار افت و پس از آن در اجرای پروژه تأخیر ایجاد شد.

وی با تاکید بر اینکه پروژه سنگین است و منابع مالی بسیاری نیاز دارد، افزود: با استفاده از ۱.۲ میلیارد منابع دفتر مقام معظم رهبری در قالب صندوق توسعه و پیگیری رئیس جمهور، تأمین منابعی از محل تهاتر نفت انجام شده است.

معاون رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه فرآیند تبدیل نقدینگی با تأخیر مواجه است، ادامه داد: پنجشنبه گذشته جلسه‌ای با نظر رئیس‌جمهور در سطح ملی برگزار شد که در اسرع وقت محموله مناسب نفت برای تأمین منبع مالی این طرح در نظر گرفته و تحویل پیمانکار شود، این فرآیند آغاز شده است و به زودی در تأمین منابع تسهیل می‌شود، با این وجود ما نگذاشتیم کار برای تأمین منابع مالی پروژه تعطیل شود.

منصوری در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه چون اعتبار به روز شده طرح بالای ۵۰۰ هزار میلیارد ریال است بنابراین تأمین منابع ارزی آن ضروری است، عنوان کرد: فرآیند عملیاتی تهاتر نفت برای پروژه آغاز شده است، منابع بودجه عمومی را نمی‌توانیم وارد این پروژه کنیم، چون زمانبر است، منتهی با این حجم کار و تجهیز کارگاهی که صورت گرفته با تلاش شبانه روزی باید اختصاص منابع متناسب با اجرای پروژه باشد.
وی با بیان اینکه راه آهن لرستان پروژه ملی و بین المللی است و شمال به جنوب را تکمیل می‌کند و دستور رئیس جمهور این است که کار دنبال شود، گفت: مجموعه وزارت راه پنج پروژه ریلی را در دستور کار دارد که راه آهن لرستان یکی از آنها است، موضوع تأمین منابع پروژه حل شده است و همه جدی هستیم کار را تکمیل کنیم.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه با پیگیری استان و وزارت راه پای کار هستیم و بعد از این سفر جلسات عملیاتی را در این رابطه برگزار می‌کنیم تا تهاتر نفت با ورود اعتبار از محل استیجازه رهبری و تخصیص ارز صورت بگیرد.

کد خبر 6099277

دیگر خبرها

  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی