Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند - ایرنا - با راه اندازی اتاق آموزش مجازی دانشکده پیراپزشکی، امکان آموزش از راه دور برای دانشجویان خارج استان و کشور در بیرجند فراهم شد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند، آزمایشگاه هماتولوژی و اتاق آموزش مجازی دانشکده پیراپزشکی با حضور رئیس و جمعی از مسئولان دانشگاه به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از این دو مجموعه بازدید کرد و راه اندازی آزمایشگاه و اتاق آموزش مجازی را اقدامی ارزشمند در دانشکده پیراپزشکی دانست.
رئیس دانشکده پیراپزشکی نیز با اشاره به برنامه ریزی این دانشکده از حدود پنج سال پیش برای جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی با هدف ارتقای دانشکده پیراپزشکی گفت: به همین منظور مقدمات جذب اعضای هیات علمی و امکانات مورد نیاز طبق شرایطی که مورد تاکید وزارت بهداشت است فراهم و خوشبختانه پس از بازدید بازدید هیات بورد هماتولوژی از دانشکده پیراپزشکی، با تصویب رشته کارشناسی ارشد خون شناسی (هماتولوژی) و پذیرش هفت دانشجو در این رشته موافقت شد.
دکتر محمد ملکانه با اظهار اینکه برای آزمایشگاه هماتولوژی فضایی به مساحت 45 مترمربع در نظر گرفته و اعتباری بالغ بر 850 میلیون تومان هزینه شد اضافه کرد: این آزمایشگاه برای دانشجویان کاربرد دوگانه آموزشی پژوهشی دارد.
وی با اشاره به پذیرش دانشجوی کاردانی به کارشناسی از کشور افغانستان گفت: دروس تئوری به دانشجویان هراتی از طریق آموزش از راه دور توسط اساتید دانشگاه انجام می شود و این دانشجویان دروس عملی را می بایست به صورت حضوری در دانشگاه بگذرانند.
رئیس دانشکده پیراپزشکی با اشاره به راه اندازی اتاق آموزش مجازی افزود: اتاقی به مساحت 12 مترمربع و با اعتباری حدود 30 میلیون تومان تجهیز شد تا اساتید دانشگاه از این طریق به دانشجویان افغانستانی که به صورت همزمان و آنلاین در شهر هرات مستقر هستند به تدریس دروس مدنظر بپردازند و در حال حاضر ترم اول این دانشجویان رو به اتمام است.
وی تصریح کرد: این اتاق می تواند به عنوان آموزش از راه دور برای دانشجویان خارجی و همچنین تدریس به دانشجویان سایر دانشگاهای استان و سایر نقاط کشور مورد استفاده قرار گیرد.
ملکانه با اظهار امیدواری از حمایت های دانشگاه برای توسعه آموزش از راه دور در دانشگاه گفت: باید بستری فراهم شود تا دانشکده ها بتوانند در جهت گسترش تحصیلات تکمیلی و ارتباط با دانشجویان خارج از کشور و بین الملل گام بردارند و بی شک این مساله نیاز به حمایت تمامی مجموعه های دانشگاه به ویژه رئیس دانشگاه و معاون آموزشی دارد.
3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي پزشكي پيراپزشكي آموزش مجازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۲۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری تفاهم‌نامه همکاری با هدف توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش‌عالی و داشبورد‌های مربوطه و ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور بین مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی شورای عالی انقلاب فرهنگی منعقد شد.

به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این تفاهم‌نامه به امضای علی باقر طاهری نیا معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مسعود فیاضی قائم مقام دبیر و رئیس مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

از جمله مهم‌ترین زمینه‌های همکاری این تفاهم‌نامه می‌توان موارد زیر را برشمرد:

- ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

شامل: پایش و رصد وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی مبتنی بر شاخص‌های مورد اشاره در اسناد بالادستی و اساسنامه­‌های مصوب به طور نظام­مند و در ابعاد مختلف (سطح کنشگران اعم از دانشجویان، اعضای هیئت علمی، دانش‌آموختگان، یاوران علمی و کارکنان و سطح داده‌های نهادی) بر اساس شاخص­‌های بیان شده در سند نقشه جامع علمی کشور و سند دانشگاه اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی

- استخراج روند‌های داخلی و بین‌المللی تغییرات در تولید علم و وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی

- ایجاد و توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش عالی در محور‌های مختلف

- تأمین زیرساخت لازم برای پایش و رصد مستمر و استقرار اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

- ایجاد و توسعه داشبورد‌های مدیریتی – تحلیلی برای بهره‌برداری مرکز، مدیران دانشگاهی و سایر ذینفعان نظام برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری آموزش‌عالی

- ارائه گزارش‌های مبتنی بر داده­‌ها و روند‌های رصدی به منظور استفاده در تصمیم­‌سازی­‌ها و تصمیم‌گیری‌ها به مرکز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام همبستگی دانشگاهیان  دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اساتید و دانشجویان ِ آزادی خواه ِ حامی فلسطین
  • دانشجویان دانشگاه نیویورک: ورق علیه صهیونیست‌ها برگشته است
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس