Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@05:33:15 GMT

جابجایی روستاهای سیل زده خوطستان امکان پذیر نیست

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۳۳۹۲

جابجایی روستاهای سیل زده خوطستان امکان پذیر نیست

اهواز _ ایرنا _ رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خطاب به اعضای قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان گفت: جابجایی روستاهای سیل زده خوزستان امکان پذیر نیست لذا نباید بر جابجایی برخی روستاها در مناطق سیل زده پافشاری کرد.

به گزارش ایرنا علیرضا تابش شامگاه چهارشنبه در سومین نشست قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان در استانداری اظهار داشت: به طور کلی با جابجایی روستاها مخالفیم چرا که براساس مقررات و در نظر گرفتن پیامدهای اجتماعی و سیاسی این کار امکان پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ادامه بر روش ایمن سازی منازل و اجرای طرح های ایمن سازی تاکید کرد و گفت: سازمان آب و برق خوزستان فرمول این طرح ها و چگونگی اجرای آن ها را در دست دارد.
وی یادآور شد: بسیاری از مقررات ملی ساختمان سازی تا قبل از زلزله بم به صورت توصیه ای بود ولی پس از زلزله بم خیلی از مقررات را الزامی کردند و بار سنگینی بر دوش ساختمان سازی گذاشتند که از آن نتیجه ای هم نگرفتند لذا با قوانین توصیه ای می‌توان روستاها را ایمن سازی کرد و آمادگی داریم که این کار را انجام دهیم و ساختمان ها را با مشخصات لازم بسازیم.
تابش اولویت بازسازی را در حوزه واحدهای تعمیری عنوان کرد و گفت: به استناد قانون برای تعمییر هیچگونه مشکلی نداریم و می توانیم هر خانه ای که نیاز به تعمیر دارد را در محل خودش بازسازی و تعمیر کنیم.
وی افزود: برای تعمییر منازل آسیب دیده از سیل نیاز به هیچ گونه پروانه جدید نیست و از مردم نیز عوارضی دریافت نمی شود.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: برای هر واحد مسکونی یا تجاری روستایی یا شهری که آب وارد آن شده است برای تعمیرات 150 میلیون ریال وام و 50 میلیون ریال کمک بلاعوض در نظر گرفته شده است که اگر این مبالغ داده شوند و نظارت نیز صورت گیرد کار با سرعت پیش می رود.
تابش با بیان این که 11 هزار و 229 واحد در خوزستان نیازمند تعمییر هستند خاطرنشان کرد: در مصوبه اخیر در مرحله اول اعتبار هفت هزار واحد تامین شده است و کار بازسازی آنها نیز آغاز شده است.
عملیات اجرایی بازسازی واحدها مسکونی تخریبی در سیلاب خوزستان روز چهارشنبه به صورت نمادین در بخش شعیبیه شهرستان شوشتر و با حضور رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آغاز شد.
اوایل فروردین امسال به دلیل طغیان رودخانه های دز، کارون و کرخه سیلاب در مناطق حاشیه ای این رودخانه ها جاری شد.
بر اساس گزارش هلال احمر خوزستان 21 شهرستان خوزستان در فروردین امسال دچار سیلاب و آبگرفتگی شدند و در جریان این سیلاب به 250 هزار نفر امدادرسانی شد.
7164/6064

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل 98 خسارت بازسازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۳۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها

روند واگذاری بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به دهیاری‌ها بررسی و بر اختصاص تسهیلات کم بهره برای بازسازی این بناها تأکید شد.

به گزارش ایسنا، نشست مشترک سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی با حضور مسئولین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مهیار نورعلی معاون امور دهیاری‌ها و اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

مهیار نورعلی معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشوراعلام کرد: در این نشست مقرر شد وفق مفاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک، بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی کشور به دهیاری‌ها و شرکت‌های تعاونی دهیاری ها واگذار شود.

وی افزود: دراین تفاهم‌نامه همچنین مقرر شد، منابع مالی مورد نیاز برای بازسازی این بناها نیز از طریق اختصاص تسهیلات کم بهره تأمین و با همکاری بنیاد مسکن و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، مشکلات دسترسی و ساختاری آنها مرتفع شود.
 
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، در این جلسه عنوان شد که این اقدام می‌تواند ضمن حفظ و احیای بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به عنوان میراث فرهنگی کشور، موجب توسعه زیرساخت های گردشگری و رونق کسب و کار در روستاها و درآمدزایی برای دهیاری ها و شرکت های تعاونی دهیاری ها شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • ۹۵ درصد روستاهای خوزستان از اینترنت بهره‌مند هستند
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • بعد از تصادف، تا رسیدن کارشناس چه باید کرد؟
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز