Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-08@13:55:39 GMT

اتمام ساخت مدارس زلزله‌زده کرمانشاه تا مهر

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۳۸۱۶

اتمام ساخت مدارس زلزله‌زده کرمانشاه تا مهر

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، رخشانی مهر، در پاسخ به پرسشی درباره روند نظارت بر فضای آموزشی ساختمان‌های قدیمی که تحت عنوان مدرسه غیردولتی مجوز دریافت می‌کنند اظهار کرد: ما هرگز از استحکام بنا چشم‌پوشی نمی‌کنیم.

وی افزود: اگر ساختمانی از استحکام لازم برخوردار نباشد و سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب و ایمنی نصب نکرده باشد، گواهی تائیدیه‌ای برای آن صادر نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه البته در مواردی به موسس برای رفع اشکالات فرصت می‌دهیم گفت: بحث استحکام و ایمنی مدارس برای ما جدی است. تاکید داریم که بیش‌از ظرفیت در نظر گرفته برای این مدارس، دانش آموز جذب نشود زیرا معتقدیم حفظ ایمنی دانش آموزان حائز اهمیت است.

رخشانی مهر با تاکید بر اینکه اگر مدرسه‌ای حداقل‌های ایمنی و استاندارد را نداشته باشد گواهی تائیدیه دریافت نمی‌کند گفت: در این زمینه بعضاً اختلاف نظرهایی وجود دارد و گاهی انتظار دارند ما از ضوابط کوتاه بیاییم، اما اینطور عمل نمی‌کنیم.

وی در پاسخ به برخی انتقادات مبنی بر وجود مدارس کانکسی در مناطق زلزله‌ده کرمانشاه، گزارشی از وضعیت ساخت و ساز مدارس در این مناطق ارائه و اظهار کرد: در کرمانشاه بسیار خوب عمل کردیم. همکاران ما در کرمانشاه شبانه روز کار می‌کردند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور  افزود: در زلزله، ۸۷ مدرسه تخریب شده بود که ۵۹ مدرسه را تا اول مهر ۹۷ توسط رئیس جمهور و از طریق ویدئوکنفرانس بازسازی کردیم و دانش آموزان به مدارس خود بازگشتند، دو مدرسه دیگر نیز در دهه فجر تحویل شد. در پنجم دی ماه سال گذشته همایشی برای تکریم خیرین کرمانشاه برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه البته خیرین تعهد کردند که تعداد دیگری مدرسه نیز ساخته شود و شمار این مدارس در مناطق زلزله به بیش از ۱۶۰ مورد برسد گفت: بخش زیادی از این تعهد عملیاتی شده و مدارس باقی مانده نیز تا مهر ۹۸ تحویل داده می‌شود. رخشانی مهر تاکید کرد: هیچکدام از مدارسی که در کرمانشاه تخریب شده بودند روی خاک نماندند و اسکلت آنها بالا رفته و پروژه ها دارند پیش می‌روند.
  کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۳۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران

به گزارش خبرگزای مهر، دکتر محمد حسن بازیار در آیین افتتاح نهمین کنفرانس زلزله که در سالن همایش‌های برج میلاد در حال برگزاری است، گفت: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از امروز، سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت آغاز به کار کرده است و تا روز پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در برج میلاد ادامه دارد.

وی با اشاره به حضور ۶ سخنران خارجی کلیدی در این کنفرانس، اظهار کرد: در این رویداد ۴۱۵ مقاله داخلی و ۴۳ مقاله خارجی ارائه می‌شود که از این تعداد ۲۱۱ مقاله شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

بازیار، زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران را از جمله محورهای مقالات این کنفرانس ذکر کرد و یادآور شد: سخنرانان بخش خارجی از کشورهایی چون آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، امریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، چک، سوئد، فرانسه، نیوزلند و هند خواهند بود.

رییس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی، تمرکز اصلی این کنفرانس را حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ کلانشهرهایی چون تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: در روزهای برگزاری کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در حوزه‌هایی چون ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های تاب‌آور برگزار می‌شود.

بازیار اضافه کرد: بر اساس داده‌های به دست آمده در این کارگاه‌ها، در تلاش هستیم که در انتهای این کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری و مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسؤولان و سیاست‌گذاران تدوین شود.

رییس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی، این کنفرانس را رویداد تبادل تجربیات دانست که در طی آن راهکارهایی برای کاهش تلفات به عنوان یکی از اولویت‌های مدیریت بحران مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کد خبر 6099043

دیگر خبرها

  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری