Web Analytics Made Easy - Statcounter

خراسان شمالی- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در جهت کاهش آسیب های اجتماعی باید نهایت استفاده را ببریم.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی، ولی الله حیاتی در کارگروه امور بانوان استان گفت: از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در جهت کاهش آسیب های اجتماعی باید نهایت استفاده را ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: سازمان های مردم نهاد باید بدانند کارهایی که انجام می دهند باید هدفمند باشد و متناسب با آن ملزومات لازم فراهم شود.

حیاتی افزود: به عنوان مثال در اجرای طرح کودکان شاد باید آموزش ها و ملزومات زمینه شادی کودک پیش بینی و فراهم و این آموزش ها منجر به تغییر نگرش شود.

وی با تاکید بر اینکه زمینه شادی کودکان علاوه بر فضای باز باید در مساجد هم فراهم شود ، ادامه داد: در اجرای برنامه ها از ظرفیت مساجد و کانون های آموزه های دینی غافل نشویم و همه جانبه از این ظرفیت ها بهره مند شویم و همچنین کلیه دستگاه ها تمام توان خود برای اجرای طرح های این کارگروه را پای کار بیاورند.

وی در ادامه با بیان اینکه در معرض تهاجم فرهنگی هستیم، تصریح کرد: این تهاجم ،پایه ها، اساس و قوام نظام مقدس جمهوری اسلامی را تهدید می کند و آموزش های ما باید در راستای تقویت آموزه های دینی باشد که موجب استحکام نظام شود.

حیاتی گفت: ما در این زمینه هنوز به اهداف آرمانی خود نرسیده ایم که اگر درست عمل می کردیم امروز با چالش های مربوط به فضای مجازی روبرو نمی شدیم.

وی مطرح کرد: در حوزه توانمندسازی اجتماعی باید اداره کل کار، رفاه و تامین اجتماعی ورود جدی داشته باشد و موضوعات تامین منابع بازاریابی، درآمدزایی و فروش محصولات باید قبل از ایجاد اشتغال پیش بینی شود.

حیاتی اشاره داشت: از ابتدای شکل گیری انقلاب اسلامی تا کنون در دولت های مختلف اعتبارات و تسهیلات  فراوانی برای ایجاد اشتغال پایدار در نظر گرفته شده است که اگر این اعتبارات بدون انحراف و به درستی در مسیر خود هزینه می شد ما امروز نگرانی در مورد اشتغال پایدار نداشتیم.

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی با تاکید بر موضوع آموزش، تصریح کرد: آموزش های دینی باید در اولویت آموزش ها باشد چرا که پیکره ای که بر اساس آموزه های دینی شکل بگیرد انحرافی نمی تواند در آن رسوخ کند. 

حیاتی در ادامه سخنان خود افزود: در بحث تاب آوری اجتماعی در تمامی سطوح نیازمند تقویت، تلاش و آموزش بیشتر هستیم چرا که سطح تاب آوری اجتماعی ما کم است و سیل اخیر این موضوع را به خوبی نشان داد.

وی تاکید کرد: نباید اجازه دهیم موضوعات از سطح اجتماعی عبور و به سطوح انتظامی و امنیتی کشیده شود چرا که هزینه برخورد در این سطح ها بسیار زیاد می شود؛ بنابراین سازمان های مردم نهاد برای حل و فصل موضوعات در سطح اجتماعی ورود جدی داشته باشند.

حیاتی در پایان مطرح کرد: سیاست ها و طرح های اجرایی امور بانوان در حوزه های مختلف در سال جاری باید تشریح و هدف گذاری شود.

/انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اعتبارات و تسهیلات ظرفیت های سمن ها کاهش آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی

احمد فعله گری گفت:  در حال حاضر ۶۳۰ هزار و ۲۹۲ مشترک گاز در بخش‌های مسکونی، تجاری و صنعتی در استان وجود دارد که در سال گذشته، ۳ میلیارد و ۶۹۶ میلیون متر مکعب در استان گاز مصرف کردند.

مدیر عامل شرکت گاز کردستانبا اشاره به نصب بیش از ۳۰۰ هزار و ۱۳ علمک در استان، افزود: که از این تعداد ۱۵۸ هزار و ۶۹۶ مورد در شهر‌ها، ۱۳۹ هزار و ۸۰۴ مورد در روستا‌ها و هزار و ۵۱۳ علمک برای واحد‌های تولیدی و صنعتی نصب شده است. 

وی گفت: در سال گذشته یکی از اهداف استراتژیک نصب ۵ هزار عملک بود که شرکت گاز استان کردستان با نصب ۷ هزار و ۷۷۶ علمک  پیشرفت ۱۵۶ درصدی همراه بود.

فعله گری با بیان اینکه میزان شبکه گذاری در این استان ۱۳ هزار و ۲۶۴ کیلومتر می‌باشد که بیشتر شبکه گذاری‌ها در روستا‌های استان اجراء شده است، ادامه داد: در بخش ظرفیت سازی برای صنایع که هدف ۱۰ هزار متر مکعب در ساعت بوده، با ظرفیت سازی ۲۵ هزار و ۲۱۶ متر مکعب در ساعت، پیشرفت ۲۵۲ درصدی به ثبت رسید.

وی با بیان اینکه در راستای تحقق بخشیدن به شعار سال، گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان در دستور کار قرار گرفته است، گفت: با توجه به معین بودن استان کردستان در هرمزگان، با تمام توان و قدرت در نظر دارد ۲ شهر فارغان و احمدی سرگز، ۱۰۰ روستا و ۶۵ واحد تولیدی و صنعتی در هرمزگان را به شبکه سراسری وصل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم