Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين - ايرنا - مديرکل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري قزوين گفت: دوره آموزشي امور مالياتي ويژه تشکل هاي مردم نهاد با هدف ارتقاء کارايي نهادهاي مدني در قزوين برگزار شد.

به گزارش ايرنا، مريم بيدخام روز پنجشنبه در اين کلاس آموزشي که با حضور محمد حشمتي معاون اداره کل امور مالياتي استان برگزار شد، افزود: آشنايي سازمان هاي مردم ‌نهاد با قوانين مالياتي بسيار ضروري است و براي تسريع و تسهيل فعاليت‌هاي مالياتي بايد يک عضو اصلي هر سمن نسبت به قوانين مالياتي اطلاع کافي داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: تمامي اعضاي سمن ها به دليل فعاليتهاي داوطلبانه اي که در سطح جامعه دارند معتقد هستند که غير انتفاعي بودن فعاليت، آن ها را از شمول قوانين مالياتي خارج مي کند و نيازي به اموزش اين مباحث ندارند.
بيدخام همچنين گفت: بدون شک در کنار تسهيل فرآيند تاسيس سازمانهاي مردم نهاد، توانمندسازي آن ها يکي از ضرورت‌ها محسوب شده و در اين راستا استمرار دوره‌هاي آموزشي براي ارتقاء کيفي‌سازي سمن‌ها اجتناب ناپذير است.
اين مسئول اظهار داشت: سمن ها بخشي از سرمايه هاي اجتماعي به حساب مي آيند که اگر تقويت شوند به راحتي مي توانند از همه ظرفيت هاي قانوني در راستاي پيشبرد اهداف خود استفاده کنند.
مديرکل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري قزوين توانمندي سمن ها را در ارتباط مستقيم با افزايش مشارکت هاي اجتماعي عنوان کرد و گفت: امروزه ثابت شده که تحقق توسعه فرهنگي و اجتماعي پايدار و عادلانه به مشارکت اجتماعي، جامعه مدني و سازمانهاي مردم نهاد نيازمند است و بايد براي تقويت اين نهادهاي مردمي از همه نيروهاي لازم استفاده کرد.
وي در مورد نقش سمن ها اظهار داشت: اين نهادهاي مدني مي توانند در تمامي معضلات و مشکلات اجتماعي اعم از جمع آوري و ساماندهي کودکان کار، متکديان، پيشگيري از اعتياد و طلاق و ساير آسيب هاي اجتماعي موثر و کارساز باشند چرا که به بدنه اجتماعي مردمي وصل هستند.
بيدخام به افزايش اعتبارات تخصيص يافته در حوزه فعاليت سمن ها اشاره کرد و گفت: آمارهاي کمي و کيفي سازمان هاي مردم نهاد از ابتداي شکل‌گيري دولت يازدهم و دوازدهم تا امروز نشان داده که دولت توجه خاصي به سازمان هاي مردم نهاد دارد و در همين راستا اعتبارات خوبي به سمن ها تخصيص داده شده است.
مدير کل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري قزوين به تبيين برنامه هاي مختلف در حوزه سمن ها پرداخت و افزود: براي ايجاد انضباط اجتماعي و فعاليت بهينه سمن ها نظارت بر فرآيند فعاليت آنها ضروري است که در اين راستا از دفاتر سمن ها بازديدهاي مستمر انجام مي شود.
وي توضيح داد: طبق برنامه ريزي هاي به عمل آمده براي معرفي سمن هاي پويا و فعال يک نظام ارزشيابي وضع شده تا سطح بندي فعاليت سمن ها مشخص شود.
بيدخام يادآور شد: در خصوص برگزاري دوره هاي آموزشي طبق نياز سنجي که از سمن ها صورت گرفته، پروپوزال نويسي، تسهيل گري، راهکارهاي جذب قانوني مشارکت‌هاي مردمي، چگونگي مستندسازي و گزارش‌نويسي اقدامات و برنامه‌ريزي سيستمي، نقش سازمان‌هاي مردم‌نهاد در تحقق حقوق شهروندي و شبکه‌سازي در الويت قرار دارند و طي سال جاري دوره هاي آموزشي لازم در اين خصوص برگزار خواهد شد.
9925/6012
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • نمایشگاه کتاب تهران پس از ۳۵ دوره به قوام رسیده است
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند