Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه با توجه به وضعیت منابع آبی امسال، هیچ محدودیتی در کشت برنج در هیچ منطقه‌ای از استان نداریم؛ گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال با توجه به احتساب پرورش رتون و کشت مجدد، یک میلیون و 350 هزار تن تولید داشته باشیم. به گزارش بلاغ، ابراهیم قربان‌نژاد درباره آخرین وضعیت کشت برنج در استان مازندران اظهار کرد: با توجه به سطح زیرکشت 213 هزار هکتاری برنج در مازندران، تاکنون 204 هزار و 500 هکتار معادل 96 درصد شخم و شیار، 200 هزار و 500 هکتار معادل 94 درصد آب تخت اولیه، 207 هزار و 800 هکتار خزانه‌گیری و 205 هزار و 500 هکتار بذرپاشی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: بیش از 160 هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان، عملیات آماده‌سازی زمین انجام شد که تاکنون 148 هزار و 700 هکتار نشاکاری شده است.
 
رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران گفت: 27 هزار و 650 هکتار از شالیزارهای مازندران مکانیزه کشت شد که 15 درصد از سطح نشاکاری مربوط به ارقام پرمحصول بوده است.
 
این مسئول اضافه کرد: تاکنون 24 هزار هکتار از شالیزارهای مازندران زیرپوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفته است که رشد دو برابری نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.
 
قربان‌نژاد با بیان اینکه در حال حاضر، 401 نمونه خاک از شالیزارها برای آنالیز به آزمایشگاه‌های خاک‌شناسی ارسال شد، گفت: با توجه به شرایط جوی که شاهد بودیم عملیات نشاکاری به تاخیر افتاد و به همین دلیل اوج نشاکاری در هفته‌های اخیر بود و سطحی که سال گذشته عقب بودیم جبران خواهد شد.
 
 وی بیان کرد: با توجه به وضعیت منابع آبی امسال، هیچ محدودیتی در کشت برنج در هیچ منطقه‌ای از استان نداریم.
 
 
رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران عنوان کرد: سال گذشته به دلیل کمبود منابع آبی، 10 هزار هکتار از شالیزارهای مازندران زیر کشت برنج نرفت و امسال با توجه به شرایط آبی این اراضی زیرکشت می‌رود.
 
قربان‌نژاد یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود امسال با توجه به احتساب پرورش رتون و کشت مجدد، یک میلیون و 350 هزار تن تولید داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۵۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت چغندرعلوفه‌ای در ۱۰۰ هکتار از مزارع استان قزوین بصورت پایلوت 

علی راه انجام معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست همایش آموزشی چغندر علوفه‌ای گفت: در سال جدید به منظور تشویق و ترغیب کشاورزان، برنامه ریزی لازم برای در اختیار قرار دادن بذر و نهاده‌های رایگان به کشاورزانی که تمایل به کشت چغندرعلوفه‌ای دارند توزیع خواهد شد.

وی افزود: قزوین پتانسیل مستعدی در کشاورزی دارد و می‌تواند در کشت چغندر علوفه‌ای نیز بعنوان پیشرو و پایلوت باشد.

راه انجام اضافه کرد: کشت چغندرقند علوفه‌ای در مزارع با توجه به نامگذاری شعار سال بایستی با مشارکت مردم در استان برنامه ریزی و در دستور کار قرار گیرد.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: این استان پراکنش دامداری‌های زیادی دارد بنابراین تامین علوفه مورد نیاز با یونجه و ذرت علوفه‌ای مقدور نیست و بایستی کشت چغندر علوفه‌ای در مزارع استان ترویج شود.

وی گفت: با توجه به اینکه چند سالی است استان قزوین با بحران کم آبی، کاهش بارندگی و خشکسالی و عدم پراکنش مناسب بارش‌ها روبرو است بنابراین اجرای پیاده سازی الگوی کشت و کشت محصولات گیاهان علوفه‌ای کم آب بر ضرورت دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • پیش بینی کشت ۲۰ هزار هکتار پنبه در گلستان
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • کشت چغندرعلوفه‌ای در ۱۰۰ هکتار از مزارع استان قزوین بصورت پایلوت 
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • نشاکاری ۲۵ درصدی شالیزار‌های محمودآباد
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر