Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، شاهپور پیروزی گفت: سال گذشته بیش از صد هزارفیلتر نانویی شرکت دانش بنیان فرانگار شرق در خودروهای داخلی مورداستفاده قرار گرفته است.
به اعتقاد وی در صورتی که تمام ظرفیت خط تولید این شرکت وارد بازار شود، سالانه صد میلیون لیتر در مصرف سوخت و ده هزار میلیارد ریال در بخش مقابله با آلودگی‌ هوا صرفه‌جویی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت فرانگار شرق به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فیلترهای صنعتی خودروهای سبک، موفق به تولید فیلترهوای خودرو حاوی نانوالیاف PAN شده است. در این فیلترهای جدید، یک لایه نازک از الیاف پلیمری روی کاغذ فیلتر قرار می‌گیرد تا توانایی فیلتراسیون به میزان چشمگیری افزایش یابد. به دلیل وجود نانوالیاف، ذرات موجود در هوا حتی در مقیاس نانومتری در فیلتر گرفتار شده و میزان آلایندگی به حداقل می‌رسد.
پپیروزی، درباره مزیت‌های این فیلترها گفت: به دلیل بهره‌‌مندی از فناوری نانوالیاف توانایی فیلتراسیون بالاتری نسبت به فیلترهای رایج دارند بنابراین استفاده از آن‌ها به کاهش 20 درصدی آلودگی هوا کمک می‌کند، همچنین این فیلترها توانایی کاهش مصرف سوخت را نیز دارا بوده و می‌توانند بین 5 تا 15 درصد مصرف سوخت را کاهش دهند. در نتیجه استفاده از فیلترهای نانویی می‌تواند کاهش آلایندگی و مصرف سوخت را برای مصرف‌کننده درپی داشته باشد.
وی بیان کرد: اگر 25 درصد از خودروهای داخلی از این فیلترها استفاده کنند سالانه صد میلیون لیتر درمصرف سوخت و یک‌صدهزار میلیارد ریال در بخش مقابله با آلودگی‌ هوا صرفه‌جویی خواهد شد. شرکت فرانگار شرق ظرفیت تامین فیلتر 25 درصد از خودروهای داخلی را دارا است.
وی درخصوص استفاده این فیلتر درخودروها گفت: فیلترهای نانویی که درحال حاضر تولید می‌شوند قابلیت استفاده در بیشتر خودروهای داخلی نظیر پراید، سمند، انواع پژو، تندر، زانتیا و مگان را دارا هستند، هرچند به دلیل مشکلات همکاری با خودروسازان، در حال حاضر این فیلترها به صورت مستقیم به بازار عرضه شده و ما فروشی به شرکت‌های خودروساز نداشته‌ایم.
پیروزی صادرات را یکی از محورهای اصلی این شرکت دانست و افزود: از ابتدای کار مبنا بر صادرات محصولات نانویی بوده وحتی کیفیت تولید ونوع بسته‌بندی‌های انجام شده منطبق با نیازهای صادراتی بوده اما به دلیل مشکلاتی نظیر فقدان نقدینگی کافی وهمچنین دشواری‌های انتقال ارز، شرکت فرانگار شرق هنوز در بخش صادرات فعال نبوده است.
وی درباره فناوری ساخت این فیلترهای نانویی گفت: در این فیلترها از نانوالیاف استفاده می‌شود، درحال حاضر ما به فناوری جدیدی برای ساخت نانوالیاف دست پیدا کرده‌ایم که در آن نانوالیاف با نانوذرات ترکیب شده و موجب ارتقاء کیفی محصولات فیلتر می‌شود، این فناوری در حال دریافت مجوزهای لازم برای تجاری‌سازی است.
وی یادآور شد: امیدورایم با توسعه فناوری فیلترهای نانویی، مصرف سوخت در سطح کشور کاهش یافته و سهم خودروها در آلایندگی هوا به ویژه در فصل‌های سرد سال کاهش یابد.

انتهای پیام/

169 / 156 بنزین فیلتر هوای نانویی خط تولید خودروهای سبک صرفه جویی بازار فناوری نانوالیاف آلودگی‌ هوا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بنزین خط تولید خودروهای سبک صرفه جویی بازار فناوری نانوالیاف آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۶۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جز محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جز فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانو افزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جز آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 6097114 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت