Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-01@12:32:41 GMT

جزئیات پنجمین جلسه دادگاه شرکت پدیده

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۲۱۶۲

جزئیات پنجمین جلسه دادگاه شرکت پدیده

پنجمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده شرکت پدیده در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور به ریاست قاضی منصوری در مشهد برگزار شد.

به گزارش صدای ایران از فارس، پنجمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده شرکت پدیده در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور، با حضور جمعی از شکات، سهامداران، نمایندگان سازمان‌ها و ادارات دولتی، وکلای مدافع متهمین، اصحاب رسانه و مطبوعات و وکلای شکات به ریاست قاضی منصوری در مشهد در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی در این جلسه با اشاره به اقدامات تشکر آمیز جمعی از سهامداران وشکات شرکت پدیده از اقدامات دستگاه قضایی گفت: ما تنها به وظیفه قانونی خود عمل می‌کنیم و هیچگونه انتظاری از هیچ کسی نداریم.
غلامعلی صادقی همچنین با اشاره به تلاش عده ای برای اخلال در روند احقاق حقوق شکات افزود: متاسفانه نمونه‌هایی از اینگونه رفتار و گفتار را در فضای مجازی شاهدیم؛ اما به تمامی سهامداران اطمینان خاطر می‌دهیم که دستگاه قضایی تحت تأثیر اینگونه جوسازی‌ها و فضاسازی‌ها قرار نخواهد گرفت و به وظیفه خود عمل خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: با کسانیکه به دنبال جوسازی هستند اتمام حجت می‌کنیم و به آن‌ها هشدار می‌دهیم که دست از اقدامات خود بردارند و در مسیر اجرای قانون سنگ اندازی نکنند.
دادستان عمومی و انقلاب مشهد گفت: تحقیقات در خصوص تمامی افراد و مراجعی که در این پرونده کوتاهی کرده‌اند ادامه دارد و منعی برای رسیدگی به اینگونه تخلفات نیز وجود ندارد.
قاضی صادقی افزود: علیرغم مهلت‌های مختلفی که به متهمان برای جبران مافات داده شد و جلسات متعددی که با حضور متهم اصلی و مسولان برگزارشد؛ متاسفانه شاهد بودیم که متهمان نه تنها همکاری نکردند بلکه برمشکلات موجود افزودند.
وی گفت:تا قبل از تشکیل پرونده تذکرات متعددی به متهمان داده شد تا جلوی انحرافات رابگیرند و به وعده‌هایی که به سهامداران داده اند عمل کنند؛ اما پس از طی شدن زمان قابل توجهی عملکرد متهمان درجهت انجام تعهداتشان در قبال مردم، ما را ناامید کرد و نهایتا مجبور به انجام اقدامات مضاعف قضایی شدیم.
دادستان عمومی و انقلاب مشهد افزود: متاسفانه متهمان در مهلت‌هایی که برای جبران عملکرد خود به آن‌ها اعطا شد اقدام مفیدی در جهت انجام تعهداتشان نداشتند و در همین ایام میزان قابل توجهی از اموال سهامداران حیف و میل شد و چنانچه اقدامات پیشگیرانه انجام نمی‌شد این روند ادامه می‌یافت.
وی ادامه داد: اولویت اول ما در اینگونه پرونده‌ها ابتدا استیفای حقوق سهامداران و شکات و پس از آن مجازات قانونی متهمان است و در این زمینه از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.
صادقی با اشاره به سیاست‌های قوه قضاییه و تاکیدات رئیس قوه قضاییه در زمینه برخورد قاطعانه با مفاسد افزود: همانگونه که با تمام توان در جهت حمایت از تولید، صنعت وکارآفرینی گام برمی داریم، با همان عزم با مفسدان اقتصادی طبق قانون و برحسب وظیفه برخورد خواهیم کرد و در این مسیر تحت تاثیر فشار‌ها و جوسازی‌ها قرار نخواهیم گرفت.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: دادستان مشهد پدیده قاضی منصوری پرونده پدیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۲۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»

امتداد - پوریا خاوری، مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ با برگزاری ۲۴۱ مجمع الکترونیک با سامانه «دیما» شاهد افزایش سه برابری تعداد برگزاری این مجامع در بازار سرمایه بودیم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل ازروابط عمومی سپرده‌گذاری مرکزی، پوریا خاوری اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در مقایسه با سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر رشد را نشان می‌دهد.

حضور بیش از ۱۵ هزار سهامدار در مجامع الکترونیک

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت «کشت و صنعت پیاذر» با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت «معدنی و صنعتی چادر ملو» با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین، از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه «دیما» در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک در یک نگاه

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری های نوین، بدون محدودیت های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

مزایای سامانه دیما

بهره‌گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی‌گیری الکترونیکی، امکان حضور نهادهای نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفت و گو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه «دیما» به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است؛ سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • از پلمب کارگاه مواد شوینده تا سرقت از باغ ویلاهای مشهد
  • متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند
  • هیئت منصفه دادگاه مطبوعات مدیرمسئول رویداد۲۴ را مجرم دانست
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • فیلم/ در یازدهمین جلسه دادگاه منافقین چه گذشت؟
  • استان خراسان رضوی گرم می‌شود
  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو