Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@00:14:56 GMT

ممنوعیت حجاب در مدارس اتریش نماد سرکوب علیه یک دین خاص است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۵۲۴۲

ممنوعیت حجاب در مدارس اتریش نماد سرکوب علیه یک دین خاص است

تهران - ایرنا - ممنوع شدن حجاب در مدارس ابتدایی اتریش با انتقادهای زیادی در رسانه های اجتماعی رو به رو شده و بسیاری این اقدام را نماد سرکوب علیه یک دین خاص می دانند در حالی که نمادهای مذهبی دیگر در مدارس آزاد است.

به گزارش شبکه خبری 'راشا تودی'، پارلمان اتریش قانونی تصویب کرده که طبق آن حجاب اسلامی در مدارس ابتدایی ممنوع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام با انتقادهای زیادی در رسانه های اجتماعی رو به رو شده اما سیاستمداران دست راستی و پوپولیست اروپایی از آن حمایت کرده اند.
مطابق قانون جدید اتریش دانش آموزان مدارس ابتدایی از پوشیدن 'لباس های متاثر از ایدئولوژی یا مذهب از جمله پوشاندن سر' منع می شوند. این قانون بطور خاص پوشیدن کلاههای یهودی 'کیپا' و پوشش مخصوص سیک های هندی (پارکا) را مستثنی کرده است.
این قانون با حمایت نمایندگان عضو ائتلاف دست راستی حاکم شامل حزب محافظه کار 'مردم' و حزب 'آزادی' که 60 درصد کرسی های پارلمان را دارند به تصویب رسید.
احزاب مخالف در پارلمان اتریش شامل سوسیال دموکرات ها این قانون را اقدامی پوپولیستی علیه اقلیت های مذهبی دانستند و به آن رای مخالف دادند.
ائتلاف حاکم انتقادها را رد کرد و آن را دور از واقعیت قلمداد کرده است.
'رادولف تاشنر' عضو پارلمان از حزب مردم اتریش مدعی شد حجاب 'نماد سرکوب' است و تعهد به روشنگری به معنی پوپولیسم نیست.
حتی نمایندگان طرفدار این قانون نیز پنهان نمی کنند که این قانون یک گروه دینی خاص را هدف گرفته است.
'وندلین مولزر' سخنگوی آموزشی حزب دست راستی آزادی گفت که این قانون 'درباره ارسال سیگنالی علیه اسلام سیاسی است' .
این درحالی است که بسیاری از مردم اتریش در رسانه های مجازی از این اقدام و برخورد خاص با مسلمانان انتقاد کرده و درباره درستی آن ابراز تردید کرده اند .
پیش نویس قانون ممنوعیت حجاب در کودکستانها و مدارس ابتدایی اتریش را 'سباستین کورتس' صدر اعظم اتریش ارائه کرد.
در همان زمان سرپرست مجمع اهل بیت اتریش و مدیر آموزشی و پژوهشی مرکز اسلامی امام علی (ع) وین به ایرنا گفت: قانون مطرح شده جدید در اتریش برای ممنوعیت حجاب دانش آموزان مغایر شیوه تربیتی اسلامی است و به آن اعتراض خواهیم کرد.
حجت الاسلام محمد ایریش والدمن گفت: گر چه این ممنوعیت در حال حاضر تنها در کودکستان‌ها و مدارس ابتدایی مطرح است اما مرور تحولات نشان می‌دهد که قانون ممنوعیت حجاب تنها یکی از قطعات پازلی است که به صورت طرحی از پیش آماده مهیا است تا مسلمانان این کشور را در آزادی‌های مشروع و قانونی خود کاملا محدود سازند و ما از مجاری جامعه اسلامی اتریش و همچنین مجمع اهل بیت به این موضوع اعتراض خواهیم کرد زیرا این مساله با اصول تربیت اسلامی که لازمه آن آشنا کردن کودکان با مفهوم حجاب است مغایرت دارد.
اروپام**1078** 1546

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي اتريش حجاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۵۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمنان برای رواج بی حیایی و بی عفتی در جامعه تلاش می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ذوالفقار جبرائیلی ظهر یک شنبه در جمع کارکنان و خانواده‌های یگان پدافند شمالغرب کشور در تبریز اظهار کرد: حجاب و عفاف نماد ارزشمند دین مبین اسلام و یک فرهنگ ارزشی و ملی در جامعه ایرانی است.

وی با بیان اینکه دشمنانِ ارزش‌های الهی و دینی با رواج بی حیایی و بی عفتی در جامعه به دنبال آسیب به بنیان خانواده هستند افزود: فرهنگ عفاف و حجاب علاوه بر یک مقوله ارزشی و اجتماعی از ملزومات قانونی کشور است که رعایت آن برای تک تک اقشار جامعه ضروری و لازم الاجراست.

حجت الاسلام جبرائیلی با تاکید بر لزوم پاسداشت حجاب و عفاف در جامعه اسلامی، گفت: حجاب و عفاف نماد اسلامیت جامعه، تکریم مقام زن، نشانه حرمت و ارزش انسانیت و بلوغ عقلانی شهروندان جامعه اسلامی است.

وی تصریح کرد: یکی از پایه‌ها و اساس جامعه ایرانی نهاد خانواده است که دشمنان با ابزار و ساز و کارهای گوناگون می‌خواهند این بنیان مستحکم را کم رنگ و از بین ببرند.

کد خبر 6091059

دیگر خبرها

  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • دشمنان برای رواج بی حیایی و بی عفتی در جامعه تلاش می کنند
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!