Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@08:52:54 GMT

نیما کرمی: رسانه‌ملی دوباره به مجریان کاربلدش رو می‌آورد

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۵۴۸۵

نیما کرمی: رسانه‌ملی دوباره به مجریان کاربلدش رو می‌آورد

مجری با سابقه تلویزیون معتقد است که طولی نمی‌کشد که صداوسیما دوباره از همان مجری‌های باسابقه‌ در اجرا استفاده کند؛ اصطلاحاً همان سنگ‌های کف رودخانه ماندگار خواهند بود. ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۳ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، یکی از معضلات تلویزیون در کنار اتفاقات جورواجور خصوصاً ایام ماه مبارک رمضان امسال، استفاده نادرست از مجری و کمّیت در برنامه‌سازی بدون توجه به کیفیت و تأثیرگذاری بر روی مخاطب، به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیما کرمی مجری صداوسیما با اشاره به اینکه در سینما شاهد فقدان متن و فیلمنامه خوب هستیم و در رسانه‌ملی از نبود ایده‌پردازی و برنامه‌سازی نادرست رنج می‌بریم به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: متأسفانه در سال‌های اخیر، افرادی که بتوانند ایده‌پردازی نو و برنامه‌سازی شگرفتی را برای رادیو و تلویزیون داشته باشند تربیت نکردیم. الان برنامه‌سازی به واسطه داشتن اسپانسرها اتفاق می‌افتد و بعضاً دوستانی هستند که سالیان سال است یک کاری را تکرار می‌کنند. انگار تلویزیون نمی‌خواهد یک اتفاق جدید و کار نویی را در زمره برنامه‌سازی‌های خود داشته باشد.

نیما کرمی و زینب زارع در تسنیم: فالوورهای زیاد یکی از عوامل انتخاب مجری‌های تلویزیون است/ چرا از اندیشه‌ها و ایده‌های جوانان استفاده نمی‌کنیم؟+فیلم

وی افزود: اگر با تلاش و کوشش،‌ جوانان جویای نام در این عرصه را تربیت کنیم و حرفه‌ای‌ها و کاربلدها را به کار برگردانیم این دو توأمان نتیجه بهتری را برای برنامه‌سازی ما رقم می‌زنند. فکر می‌کنم با توجه به کمیّت‌ها و ماندن در کلیشه‌ها و تکرارها راه را اشتباه می‌رویم. ناگفته نماند با چهره هم نمی‌توان به سرمنزل در عرصه برنامه‌سازی رسید؛ شاید مقطعی یک توفیقاتی به لحاظ اقبال مخاطب را شاهد باشیم اما در طولانی‌مدت هیچ حرف نو و ابتکار عملی را برای مخاطب ندارد و بیننده بعد از مدتی مشاهده تکرار و کلیشه، به دنبال حرف جدید در جای دیگری می‌گردد.  

این مجری با سابقه تلویزیون از رویه برندسازی برنامه‌های صداوسیما هم انتقاد کرد و گفت: ما نتوانستیم در عرصه برندسازی تعریف درستی داشته باشیم و به مشابه‌سازی و کپی‌برداری‌های معیوب افتادیم. از طرفی شاید حضور پررنگ‌ و پررنگ‌تر اسپانسرها هم به این رویه غیراصولی ساخت برنامه در تلویزیون دامن زده است. چرا که نبود بودجه‌های مناسب باعث شده برنامه‌های فاخر ساخته نشود.

پژمانفر: در صورت لزوم به مصادیق تخلف در صداوسیما، ورود می‌کنیم/ مجریان تلویزیون باید در چارچوب نظام باشندانتقاد رجبی‌دوانی از حضور برخی مجریان روی آنتن تلویزیونی رمضان/ میدان‌دادن‌ به این افراد خیانت به آرمان‌های انقلاب استعضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران: هیچ کجای دنیا مانند صداوسیما از تبلیغات، پول درنمی‌آورند/ بحران برنامه‌سازی یک بحران جدی است

کرمی درباره حضور غیراصولی برخی از سلبریتی‌ها و بازیگران به عنوان مجریان تلویزیونی، خاطرنشان کرد: من همیشه گفته‌ام از واگذاری اجرا به همه نوع قشری خصوصاً بازیگران استقبال می‌کنم، چون عیارشان محک می‌خورد و اینکه فکر می‌کنند اجرا کار راحت و ساده‌‌ای است به این باور می‌رسند چقدر اجرا نیاز به مطالعه، پژوهش و آمادگی‌های مختلف فنی، علمی، هنری و اجتماعی دارد. رسانه‌ملی ما طولی نمی‌کشد که به کسانی روی خواهد آورد سال‌ها مجری تلویزیون بودند و جزو کاربلدها و حرفه‌ای‌های این عرصه به شمار می‌روند. در واقع همین سنگ‌های کف رودخانه ماندگار خواهند بود.

وی در پایان افزود: سال‌ها برای تک تک ما و مجریان قدیمی تلویزیون هزینه شده و نمی‌توانند این افراد را به راحتی فراموش کنند و درنظر نگیرند. این حضور پررنگ بازیگران و اقشار دیگر در جایگاه مجریان تلویزیون، طوفان فکری است که مقطعی خواهد بود و خیلی زود همه متوجه می‌شوند چقدر مجری‌گری کار دشوار، مهم و حساسی است همان‌طور که هر عرصه‌ دیگر چنین قواعدی دارد.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط ماه مبارک رمضان شبکه آموزش شبکه یک رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان شبکه آموزش شبکه یک رسانه ملی تلویزیون ماه مبارک رمضان شبکه آموزش شبکه یک رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۵۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!

نتایج رصد و نظرسنجی های مختلف درباره میزان رویکرد مردم به سریال های نوروزی هشدار نگران کننده ای را به صدا درآورده است.   به گزارش خبرآنلاین، براساس این نظرسنجی سریال زیرخاکی ۱۹/۸۶ درصد مخاطب داشته و سریال رستگاری تنها موفق به جذب ۷/۳۴ درصد از مخاطبان صدا و سیما شده است. سریال هفت سر اژدها نیز ۱۸/۱۶ درصد مخاطب داشته است! نکته مهم و قابل تامل در این نظرسنجی این است که ۵۴/۶۴ درصد مردم اصلا این ۳ سریال را ندیده اند.   به عبارت دیگر، صداوسیما علی رغم تدارک ویژه و پرهزینه شب عید و ماه مبارک، هنوز نتوانسته مخاطبان گذشته خود را پیدا کند. این ارقام نشان می دهد که صداوسیما همچنان دچار ریزش مخاطب بوده و طرح های تحول مدیران این سازمان نیز موفقیتی در پی نداشته است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خنثی‌سازی دروغ‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در قاب تلویزیون
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • خبرهایی از حج، نمایشگاه کتاب و اختلاف‌ مجریان تلویزیون
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟
  • پربیننده‌ترین شبکه تلویزیون مشخص شد
  • تصاویری از حضور مجری سرشناس در چایخانه حرم امام رضا(ع) و خدمتگزاری به زائران
  • چرا «نون خ» و «زیرخاکی»، «پایتخت» نشدند؟!
  • «به افق فلسطین» به عبارتی برنامه جبهه فلسطین بود